Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

:) :)

Featured Replies

Δημοσίευση

@babybaby  κατάλαβα δεν δείχνεις μόνο αίμα ο άντρας ; Εγώ έκανα και μου βρήκαν στίγμα θα πρέπει να ξανά δώσω κι εγω; 

• Απαντήσεις 2.6k
  • Εμφανίσεις 180.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Πήρα πριν μισή ώρα για να ρωτήσω για τα αποτελέσματα και μου είπαν οτι δεν έχουν βγει ακόμα!!! Τι μαρτύριο και αυτό, πήρα ξανά τώρα τηλ και για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία βγήκε θετική η χοριακή

• Καλημέρα! Πρώτη μέρα καθυστέρησης....αλλά επειδή έχει ο κύκλος μου μια αστάθεια 1-2 ημερών, θα συγκρατηθώ σίγουρα μέχρι αύριο...για μετά δεν υπόσχομαι τίποτα!

• Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; ήθελα να ρωτήσω υπάρχουν στιγμές που θέλετε να ανοίξετε το κεφάλι του άντρα σας η μόνο εγώ; από της 3 το μεσημέρι του λέω να με πάει βόλτα και σούπερ αλλά εκείνος εδώ και

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

@babybaby  κατάλαβα δεν δείχνεις μόνο αίμα ο άντρας ; Εγώ έκανα και μου βρήκαν στίγμα θα πρέπει να ξανά δώσω κι εγω; 

Ναι εμας ετσι μας είχαν πει ότι (παρόλο που εγω πιστοποιημενα ειχα χαρτια οτι εχω στιγμα καθως εχω γεννηθει απο 2 γονεις με στιγμα!) παρολα αυτα θελουν να το επιβεβαιωνουν κι εκεινοι εκει.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Γειά σας κορίτσια κ από μένα... Εγώ. Ξύπνησα με νεύρα κ πονάκια λίγο πεσμένη διάθεση!! 

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Scooby! είπε:

Γειά σας κορίτσια κ από μένα... Εγώ. Ξύπνησα με νεύρα κ πονάκια λίγο πεσμένη διάθεση!! 

Γιατί έτσι;;;Χαμόγελα κ όλα θα πάνε καλά δεν λέμε;;Κοριτσάρα μου....έλαααα.....ένα χαμογελάκι έστω μικρό....please....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Πονάω λες κ αδιαθετησα! Εγώ δεν πονάω ποτέ πριν.  αδιάθετω κ μετά από καμιά ώρα έχω κάποια πονάκια..! Δεν παίρνω ποτέ χάπι φαντάσου σπάνια..! Δεν ξέρω αισθάνομαι ότι θα έρθει κ γιαυτό είμαι έτσι σκατα! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Scooby! είπε:

Πονάω λες κ αδιαθετησα! Εγώ δεν πονάω ποτέ πριν.  αδιάθετω κ μετά από καμιά ώρα έχω κάποια πονάκια..! Δεν παίρνω ποτέ χάπι φαντάσου σπάνια..! Δεν ξέρω αισθάνομαι ότι θα έρθει κ γιαυτό είμαι έτσι σκατα! 

@Scooby! ηρεμησε, μεχρι να ερθει τιποτα δεν εχει τελειωσει!

Και να ερθει τωρα, θα ξαναρχισεις προσπαθειες και δε θα ερθει τον επομενο! (λεω για να ακουω κι εγω!)

Δημοσίευση

@babybaby κατάλαβα σε ευχαριστώ πολύ..

@Scooby!μπορεί να είναι και από τον καιρό κι εγώ σήμερα έτσι ειμαι αλλά είναι από τον καιρό σε εμένα. Γιατί κι εγώ στην περίοδο δεν έχω ποτέ πόνους και ούτε την καταλαβαίνω ότι θα έρθει. Άλλαξε ο καιρός απότομα. Και αν έρθει να μην έρθει δεν τα παρατάς.. τον επόμενο.. Δεν το βάζουμε κάτι κοριτσια..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@NikhNikh  στεναχωριέμαι όμως δεν μπορώ...γιατι τα έχω όλα κ νεύρα κ σπυράκι κ στήθος.. Το μόνο π δεν έχω ποτέ πριν είναι αυτά τα πονάκια! Θα δείξει τι να πω...!

@babybaby να δω πόσες φορές θα το πω αυτό τον επόμενο χααχα για γέλια κ για κλάματα μαζί είμαι! 

Δημοσίευση

Μην το προδικάζεις...τα συμπτώματα είναι ίδια στην εγκυμοσύνη και στην περίοδο.....δεν ξέρεις ακόμα...ίσως η αλλάγή να οφείλεται στο ότι δεν είναι από την περίοδο...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@NikhNikhκαι

@babybaby να δω πόσες φορές θα το πω αυτό τον επόμενο χααχα για γέλια κ για κλάματα μαζί είμαι! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@NikhNikh νομίζω πως είναι σημάδι περιόδου το σπυράκι!

@Νινα85 μακαρι κορίτσι μ τι να πω

Το κινητό έχει χαζέψει χαχχα

Δημοσίευση

Να'ταν το μόνο.....εγώ για κανα 3λεπτο το απόγευμα πήγαινα πάνω κάτω στο σαλόνι και αναρωτιόμουν τί ήθελα να κάνω!!!χαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η ditaki είπε:

Καλημέρα! Τι κάνετε???

Καλημέρα! Τι κάνεις ditaki? Εμείς μια από τα ίδια! Καλά!

Δημοσίευση

Καλημέρα!!!

Εγώ ετοιμάζομαι για κομμωτήριο...πάω να φτιάξω χρώμα...εσείς τίσχέδια έχετε για σήμερα;

Δημοσίευση

Καλημέρα σε όλα τα κοριτσάκια.?? Καιρό είχα να μπω εδώ.Εύχομαι να είσαστε όλες σούπερ,με καλή ψυχολογία, και ηθικό ακμαιότατο.Καλό υπόλοιπο εβδομάδας. ????

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημέρααα! Εγώ στη δουλειά! Σήμερα δεν έχω πονάκια τιποτααα! Ποιος ξέρει! 

Δημοσίευση

Και εγώ μια από τα ίδια...περιμένω το ΣΚ να στολίσω...ελπίζω η μικρή μου να τα πάει καλά με το δέντρο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Και εγώ μια από τα ίδια...περιμένω το ΣΚ να στολίσω...ελπίζω η μικρή μου να τα πάει καλά με το δέντρο!!!

XAXAXA! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Τι γλυκό.. τα πρώτα Χριστούγεννα της θα είναι;

Δημοσίευση

Εγώ έχω στολίσει εδώ και μέρες...βιαζόμουν να μπω σε γιορτινό κλίμα....παρ'όλο που δεν έχω ακόμα παιδάκι..το δέντρο μου όλη την ώρα κουνιέται...να'ναι καλά τα γατάκια μου!!!χαχαχαχ

Δημοσίευση

Κι εγώ έχω στολίσει από αρχές Νοεμβρίου αν με άφηναν ια είχα συνέχεια στολισμένα 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.