Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

:) :)

Featured Replies

Δημοσίευση

Χαχαχα εκφράστηκα λάθος.... Δεν φτιάχνω ΤΩΡΑ σουπίτσα, γενικά φτιάχνω!! Χαχαχα η πρωτευουσιάνα 

• Απαντήσεις 2.6k
  • Εμφανίσεις 180.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Πήρα πριν μισή ώρα για να ρωτήσω για τα αποτελέσματα και μου είπαν οτι δεν έχουν βγει ακόμα!!! Τι μαρτύριο και αυτό, πήρα ξανά τώρα τηλ και για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία βγήκε θετική η χοριακή

• Καλημέρα! Πρώτη μέρα καθυστέρησης....αλλά επειδή έχει ο κύκλος μου μια αστάθεια 1-2 ημερών, θα συγκρατηθώ σίγουρα μέχρι αύριο...για μετά δεν υπόσχομαι τίποτα!

• Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; ήθελα να ρωτήσω υπάρχουν στιγμές που θέλετε να ανοίξετε το κεφάλι του άντρα σας η μόνο εγώ; από της 3 το μεσημέρι του λέω να με πάει βόλτα και σούπερ αλλά εκείνος εδώ και

Posted Images

Δημοσίευση

Όλο τα μπινελίκια διαφημίζουν τι να τα κάνουμε τώρα και σε πάνα βρακακι

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Mariloux είπε:

Χαχαχα εκφράστηκα λάθος.... Δεν φτιάχνω ΤΩΡΑ σουπίτσα, γενικά φτιάχνω!! Χαχαχα η πρωτευουσιάνα 

δεν δικαιολόγησε τρόπος έκφρασης δεν έχει Τ 9 χαχα τι παλεύεις  εσύ που είσαι κρεβάτι καναπέ καρέκλα σκαμπό πάτωμα χαλί ταράτσα μπαλκόνι κούνια παγκάκι 

Δημοσίευση

Μήπως φτιάχνεις μελομακάρονα  ?με χοντρά η ψιλά μακαρόνια  ???

Δημοσίευση

τι θυμήθηκα  τώρα με τις σούπες.... Είσαι κινέζακι?ναι τρως πολύ ρυζάκι? Ναι. Πόσες κουταλιτσες την ημέρα τρως?  

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Mariloux είπε:

Επικρατεί μια τρέλα σήμερα!! Χαχαχαχα

Και μια πείνα λόγω σουπας

Δημοσίευση

Διαβάζω σε 4 διαφορετικά θέματα και τα έχω κάνει μαντάρα στο μυαλό μου!!! Χαχαχα εγώ αύριο θα φάω στη μανούλα μου!!! 

Δημοσίευση

Δεν ξέρω για αύριο...πάντως απόψε έχω ριζότο με μανιτάρια και λουκάνικα και σως μουστάρδας με λευκό κρασί!!

εμένα άλλο είναι το πρόβλημά μου το μεγάλο....από το μεσημέρι παλεύω να φτιάξω μία πλεχτή πεταλούδα που συνέχεια μου βγαίνει λουλούδι....μου έχει σπάσει τα νεύρα τόσο πολύ που σκέφτομαι μόλις την πετύχω να την πυροβολήσω!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Χάχαχαχα ναι κάντωωωω χαχαχ! 

Εγώ καταλήγω σε μακαρόνια με κιμά αα! 

Δημοσίευση

Δεν το πιστεύω......αν διπλώσεις το λουλούδι.....γίνεται πεταλούδα!!!Τα χάπια μου....δεν είμαι καλά!!! χαχαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 16 ώρες, ο/η karen είπε:

Γεια σας κορίτσια  !!! Γιατί έχετε σκορπίστει σε δύο τρεις συζητήσεις άλλες από εδώ άλλες από εκεί μαζευτείτε σε μια συζήτηση όλες  ??μπαίνω από κινητό και με δυσκολεύει μπες βγει αλλαγή συζητήσεων και χάνω και θεμματα τσακωμένος είσαστε ??αφού οποία συζήτηση και άνοιξει η καθεμιά σας σε όλες στο τέλος το ίδιο θέμα συζητάμε τέλος πάντων τα νέα σας  

:):):)Χα χα χα σωστή! Δεν έχω άλλα like!

Δημοσίευση
στις πριν 24 λεπτά, ο/η Νινα85 είπε:

Hello!!!!Έκανα το 1ο μου τεστ ωορρηξίας!!!

Νινακι εισαι παλι μαζι με τον αντρα σου; Μαλλον εχω χασει επεισοδια, σορυ... Πολυ χαιρομαι κοριτσι μου!!!! Με το καλο!

Κι εγω κοριτσια τα παρηγγειλα, αυριο θα τα εχω. Απο ποια μερα τα ξεκιναω; Απο την 9η εχω διαβασει;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.