Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

:) :)

Featured Replies

• Απαντήσεις 2.6k
  • Εμφανίσεις 180.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Πήρα πριν μισή ώρα για να ρωτήσω για τα αποτελέσματα και μου είπαν οτι δεν έχουν βγει ακόμα!!! Τι μαρτύριο και αυτό, πήρα ξανά τώρα τηλ και για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία βγήκε θετική η χοριακή

• Καλημέρα! Πρώτη μέρα καθυστέρησης....αλλά επειδή έχει ο κύκλος μου μια αστάθεια 1-2 ημερών, θα συγκρατηθώ σίγουρα μέχρι αύριο...για μετά δεν υπόσχομαι τίποτα!

• Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; ήθελα να ρωτήσω υπάρχουν στιγμές που θέλετε να ανοίξετε το κεφάλι του άντρα σας η μόνο εγώ; από της 3 το μεσημέρι του λέω να με πάει βόλτα και σούπερ αλλά εκείνος εδώ και

Posted Images

Δημοσίευση

Είχα και εγώ στο γυναίκας υγείας  ήταν καθαρές. Τώρα εφόσον πάμε με δανεικά έκανε και ο άνδρας μου και βγήκε ετεροζυγωτης δεν τα θυμάμαι τα παρακάτω ούτε τι σημαίνει αν είναι φορέας νοσεί. Περιμένω το γιατρό μου να γυρίσει από εξωτερικό. Και μόλις βρεθεί η δότρια  να τις κάνει και αυτή επηρεάζει την γονιμοποίηση όταν έχεις ο ένας από τους δύο? 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η NikhNikh είπε:

@karen για το στίγμα λες;

Ναι στίγμα, κυστική ινώση και ηλεκτροφορηση αιμ. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η NikhNikh είπε:

Σε εμάς δεν έχει βγει ακόμα η Κυστική ινωση περιμένουμε. 

Αργούμε γύρω στις δύο εβδομάδες που πήγε η φίλη με το στίγμα κάνει διάλειμμα ή  ?χέχε.Τελικα τίποτε αυτό τον μήνα? Υπέροχους έκανες και κοίταγες για ωορρηξία αν θυμάμαι ωάρια δεν είδατε? 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η karen είπε:

Κρύο έχει βάλει πολύ  ❄?☔?❄?☔⛄⛄

Ναι έχει βγάλει..καιρος ήταν φτάσαμε τέλος Νοέμβριο. 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η NikhNikh είπε:

Ναι έχει βγάλει..καιρος ήταν φτάσαμε τέλος Νοέμβριο. 

Θα βουλιάξει η Ελλάδα από τα χιόνια είπαν τα μερομήνια μετά Δεκέμβριο 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η karen είπε:

Αργούμε γύρω στις δύο εβδομάδες που πήγε η φίλη με το στίγμα κάνει διάλειμμα ή  ?χέχε.Τελικα τίποτε αυτό τον μήνα? Υπέροχους έκανες και κοίταγες για ωορρηξία αν θυμάμαι ωάρια δεν είδατε? 

Ναι κάναμε για να δουμε για ωορρηξία αλλά δεν είδαμε τίποτα και το αφήσαμε για η η ωοθήκες μου δεν παράγουν κάνω ανορεξικους κύκλους. Θα δούμε μετά από 3 μήνες ξανά. Θα φανεί.

Δημοσίευση

Αν δω και χιόνια εδώ που μένω θα πω ότι έγινε το θαύμα εδώ έριξε Πέρση και το πρωί δεν υπήρχε ούτε δείγμα 

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η babybaby είπε:

πω πω κοριτσια εχετε πολυ πλακα με το τ9! δε βγαζω νοημα!

χέσε καιρός να μάθεις την διάλεκτο  μας χαχα άτιμο τ9 όλο μπούρδες βγάζει πολλές φορές εγώ γράφω και δεν τα κοιτώ χέχε 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

Αν δω και χιόνια εδώ που μένω θα πω ότι έγινε το θαύμα εδώ έριξε Πέρση και το πρωί δεν υπήρχε ούτε δείγμα 

Πολλά περιμένουν πιασεε τέρμα επάνω 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κορίτσιααα! Πολύ κρύο εμένα είναι η αγαπημένη μ εποχή μακάρι να χιονίσει να εγκλοβιστουμε σπίτι!!!! 

Δημοσίευση

Ούτε κι εγώ διαβάζω τινγρσφω με το τ9.. 

@Scooby! Κι εμένα μ'αρέσουν θα ήθελα να εμένα σε μια χώρα που θα είχε μόνο χιόνι.. 

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

Πατάω την συζήτηση στα προφίλ μπαίνει τι με μοιάζουν εμένα οι πληροφορίες χαχα πάω να κάνω όπισθεν βγαίνει τελείως από το φόρουμ άιντε ξανά μπες ξεμάτιασμα θέλει μάλλον  ???

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Scooby! είπε:

Κορίτσιααα! Πολύ κρύο εμένα είναι η αγαπημένη μ εποχή μακάρι να χιονίσει να εγκλοβιστουμε σπίτι!!!! 

Πάψε μην λες τέτοια και δεν έχουμε και ξύλα  ???και άμα τύχει και σε καμιά χοριακη επάνω τι κάμουμε?  Ωραίο αλλά για λίγο όχι πολύ άσε που αν πάγωσε δεν στεριωνψ πουθενά όλο μελανιά Κ.  ...ος. 

Δημοσίευση
στις πριν 13 λεπτά, ο/η Scooby! είπε:

Πάρε την νίκη και πάτε στα χιόνια που σας αρέσουν και μην παρακαλάτε να χιονισει και αφήστε μας εμάς εδώ.  ⛅?⛅?⛅?⛅το πολύ και λιγο?☔?☔?

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

@karen με έχεις ξεπεράσει με το τ9.!! Αχαχαχα πρέπει να μαντέψουμε μερικές λέξεις..! Αχαχα 

Ψοφαω=ψοφανε,,,,Κ.... Ος=κωλος  σιγά σε λίγο θα μας ζητάς την κουρτίνα ένα ή δύο χεχε

Δημοσίευση

Να φύγετε να πάτε αλλού άμα τα κασκόλ σας μην ξεχάσετε 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.