Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

:) :)

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@NikhNikh αυτό ακριβώς!

Ποιον γιατρό έχεις στο Ρέα αν επιτρέπεται να αναφέρεις κ όνομα.. 

• Απαντήσεις 2.6k
  • Εμφανίσεις 180.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Πήρα πριν μισή ώρα για να ρωτήσω για τα αποτελέσματα και μου είπαν οτι δεν έχουν βγει ακόμα!!! Τι μαρτύριο και αυτό, πήρα ξανά τώρα τηλ και για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία βγήκε θετική η χοριακή

• Καλημέρα! Πρώτη μέρα καθυστέρησης....αλλά επειδή έχει ο κύκλος μου μια αστάθεια 1-2 ημερών, θα συγκρατηθώ σίγουρα μέχρι αύριο...για μετά δεν υπόσχομαι τίποτα!

• Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; ήθελα να ρωτήσω υπάρχουν στιγμές που θέλετε να ανοίξετε το κεφάλι του άντρα σας η μόνο εγώ; από της 3 το μεσημέρι του λέω να με πάει βόλτα και σούπερ αλλά εκείνος εδώ και

Posted Images

Δημοσίευση

Καλημέρα! Μια χαρά! Αφού έχει ήλιο.Χαχαχαχ

ditaki μιλησες με το γιατρό? Nikh εξετάστε το θέμα με τον άνδρα σου να τσεκάρετε για στίγμα και κάντε ήρεμες ερωτικές γιορτές κι έχει ο Θεός!

Δημοσίευση

Καλημέρα!

Νίκη μου όλα θα γίνουν όταν πρέπει να γίνουν για να είστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά.

Μίλησα με τον γιατρό μου, μου είπε ότι μάλλον δεν έκανα ωορρηξία τον προηγούμενο μήνα. Μου έδωσε χάπια για να μου έρθει περίοδος τώρα, και επί της ευκαιρίας έγραψα και κάτι γενικές εξετάσεις που ήθελα να κάνω.

Δημοσίευση
στις πριν 15 λεπτά, ο/η ditaki είπε:

Καλημέρα!

Νίκη μου όλα θα γίνουν όταν πρέπει να γίνουν για να είστε σίγουροι ότι όλα θα πάνε καλά.

Μίλησα με τον γιατρό μου, μου είπε ότι μάλλον δεν έκανα ωορρηξία τον προηγούμενο μήνα. Μου έδωσε χάπια για να μου έρθει περίοδος τώρα, και επί της ευκαιρίας έγραψα και κάτι γενικές εξετάσεις που ήθελα να κάνω.

Αντε με το καλο τον επομενο μηνα.Μαλλον αυτός ο μήνας δεν είναι και ο καλυτερος για πολλές από μας........Πάμε για Δεκέμβρη βουρ...........

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημέρα κορίτσια μου.! 

Πως είστε? Εγώ ξύπνησα λίγο κάπως έκτος από το μπουκομα έχω πονάκια χαμηλά... 

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια..! 

@OLY10 θα το πάμε πολύ χαλαρά 3 μήνες και βλέπουμε..! 

@ditaki σε ευχαριστώ.. αν επιτρέπεται πιο σου δίνει για να σου έρθει; 

Α κορίτσια δεν θυμάμαι αν σας είπα Εχθές ότι έδωσε για 3 μήνες να πάρει βιταμίνες ο άντρας μου κι εμένα την 15η ημέρα ως την 27η μέρα του κύκλου μου να περνώ duphaston ήθελε να μου δώσει αντισυλληπτικά για 3 μήνες αλλά με ρώτησε αν είχα πάρει ποτέ και του είπα όχι και είπε να μην πάρω τότε και να κάνω αυτό με το duphaston. 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η NikhNikh είπε:

κι εμένα την 15η ημέρα ως την 27η μέρα του κύκλου μου να περνώ duphaston ήθελε να μου δώσει αντισυλληπτικά για 3 μήνες αλλά με ρώτησε αν είχα πάρει ποτέ και του είπα όχι και είπε να μην πάρω τότε και να κάνω αυτό με το duphaston. 

το duphaston είναι σαν βιταμίνη ή κάνει κάτι άλλο?

τα primolut μου έδωσε για 5 μέρες.

Δημοσίευση

@ditaki είναι ακριβώς σαν τα primolut τα επερνα για να αδιαθετισω όταν δεν είχα περίοδο. Η έκανα τεράστιους κύκλους. Δλδ έφτανα πανο από 117 ημέρες και μπυβειπε στης 45 μέρες αν δεν έχει έρθει να περνώ για να έρθει αλλά τώρα θα το πάμε έτσι με την 15η ημέρα και βλέπουμε. 

Δημοσίευση

Άντε να μπει ο κύκλος σου σε μαι σειρά, να ξέρεις τι σου γίνεται!

Έχει ήλιο και πολύ κρύο εδώ. Στην υπόλοιπη Ελλάδα τι καιρό έχει?

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?και εδω ηλιο και κρυο!!!!! Εγω ποναω εδω και τρεις μερες και δε λεει να ερθει η αχωνευτη να ξεμπερδευω !!!

Δημοσίευση

Αυτο περιμενω @NikhNikh και εγω επρεπε να ερθει πριν δυο μερες και ακομα θα ερεθει που θα παει αλλα λεμε τωρα!!!!

Δημοσίευση

@NikhNikhΔεν ειπε ο γιατρος να παρεις χαπια για να ερθει? Τωρα λογικα θα φτιαξει ο κυκλος!

Δημοσίευση

@love30 αν ξεπεράσω της 45 ημέρες να πάρω.. ειμαι στην 24η ημέρα του κύκλου μου. Που ευχομαι να ξανά έρθει στης 37 ημέρες.. 

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

@love30 αν ξεπεράσω της 45 ημέρες να πάρω.. ειμαι στην 24η ημέρα του κύκλου μου. Που ευχομαι να ξανά έρθει στης 37 ημέρες.. 

Για τον αντρα σου ποια σου εδωσε αν επιτρεπεται....

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

@OLY10 του έδωσε fertilman  plus 

αυτες γιατί είναι?

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

@OLY10 για να δυναμώσει το σπέρμα. 

A OK! Γιατί κι εμένα θα ξεκινήσει τις profertil για 3 μήνες

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

@OLY10 και σε εμάς είπε για 3 μήνες και μετά να ξανά κάνει σπερματοδιαγραμμα. 

Ακριβώς έτσι κι εμείς και αν μέχρι τότε δεν έχω μείνει έγκυος πάμε για σπερματέγχυση στον κύκλο Μαρτίου μάλλον....

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.