Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

:) :)

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ναι όντως τώρα το είδα... Κ πόσο κόστισε.? 

• Απαντήσεις 2.6k
  • Εμφανίσεις 180.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Πήρα πριν μισή ώρα για να ρωτήσω για τα αποτελέσματα και μου είπαν οτι δεν έχουν βγει ακόμα!!! Τι μαρτύριο και αυτό, πήρα ξανά τώρα τηλ και για να μην σας κρατάω άλλο σε αγωνία βγήκε θετική η χοριακή

• Καλημέρα! Πρώτη μέρα καθυστέρησης....αλλά επειδή έχει ο κύκλος μου μια αστάθεια 1-2 ημερών, θα συγκρατηθώ σίγουρα μέχρι αύριο...για μετά δεν υπόσχομαι τίποτα!

• Καλησπέρα κορίτσια τι κάνετε; ήθελα να ρωτήσω υπάρχουν στιγμές που θέλετε να ανοίξετε το κεφάλι του άντρα σας η μόνο εγώ; από της 3 το μεσημέρι του λέω να με πάει βόλτα και σούπερ αλλά εκείνος εδώ και

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@NikhNikhΠολύ οικονομικά... Βλέπω στο site της βιοϊατρικής κάτι 80αρια

Δημοσίευση

@Scooby! κι Σάββατο περίμενα αλλά μου της έγραψε ο γιατρός μου.. αυτές της βιοϊατρικης είναι χωρίς να της γράψεις είναι κάποιες προσφορές που κάνει για αυτούς που δεν έχουν ασφάλεια. 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@NikhNikh ωραία θα πάω τον επόμενο μήνα..!

Τι θα κάνετε το σκ? (ας αλλάξουμε θέμα) 

Δημοσίευση

@Scooby!εγώ αύριο έχω τραπέζι στα πεθερικά μου για το γιορτή του άντρα μου και μετά λογικά κλασικά σπίτι άντε να με πάει καμία βόλτα εσυ; σπίτι μου είναι το τραπέζι 

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ..Χαχαχα @Scooby!Ναι το έχω κάνει καλή καλά που το είπες να ρωτήσω τον γιατρό μου κάτι πανονσε αυτό το θεμα. Εσυ

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@NikhNikh όχι δεν το έχω κάνει αλλά το σκέφτομαι και δεν ξέρω τι να κάνω :( θα τον ρωτήσω.. Και εγώ είχες παρενέργειες? 

Δημοσίευση

@Scooby! οχι δεν ειχα κανένα αλλά μου είχαν πει να το κάνω πριν τα 18 πριν αρχίσω επαφές. Αν θυμάμαι καλά ήταν 3 δόσεις.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@NikhNikh ξέρω ότι μπορείς να το κάνεις και σε μεγαλύτερη ηλικία.. Απλά να πω την αλήθεια τα φοβάμαι λίγο... Κ δεν ξέρω αν μπορείς να το κάνεις εφοσον προσπάθεις για παιδί...! Δεν ξέρω με έχει πιάσει τώρα ένα ανχος... Δεν φαντάζεσαι για όλα.. 

Δημοσίευση

@Scooby! δεν το ήξερα. Δεν χρειάζεται να αγχώνεστε γιατί σε έπιασε άγχος.; καμία φορά είναι από το ψυχολογικό μας και το δημιουργούμε μόνη μας το έχω περάσει πολλές φορές και το μόνο που κάνω είναι καλό στον εαυτό μου..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@NikhNikh δεν ξέρω τι έχω πάθει! Πάντα όταν σκέφτομαι να κάνω εξετάσεις νομίζω ότι κάτι θα μου βρουν..! Κ γιαυτό ανχοθηκα έτσι τώρα... Τα σκέφτομαι πολύ συνχισμενα στο μυαλό μου.. 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@NikhNikh Τ κακό είναι αυτό ρε συ.. Κ αν δηλαδή δεν έχεις αντισωματα ερυθράς τι κάνεις? Κ αν εκείνο κ αν το άλλο... Δεν μπορούμε να ζήσουμε με αυτό το πράγμα.. Δεν με αντέχω ώρες ώρες.. 

Δημοσίευση

@Scooby! ακριβώς τα ίδια άσε εγώ κόντεψα να τρελαθώ με την εξέταση Κυστική ινωση.. άστα να πάνε.. Εγώ έχω τρελάνει και την μάνα μου μόνο δεν με έχει πλακώσει στο ξύλο για να συνέλθω άσε.. και το κακο ειναινοτ7 ψάχνω πολυ στο intranet.. Αυτό με έχει φάει

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@NikhNikhαχαχα ακριβώς αυτό... Όλα τα άρθρα...απο όλες τις σελίδες.. Κοντεύω να τρελαθώ... Γιαυτό σ όλο λέω θα πάω κ κάθε Μηνα το αναβάλω αλλά από τι βλέπω ο προγγενιτικος είναι κάτι το οποίο είναι απαραίτητο..,! Αλλά γενικά κάτι πρέπει ν κάνω... Δεν είσαι κοντά να πάμε καμιά yoga.. Xaxxaa

Δημοσίευση

@Scooby! αχαχα ωραία σαν να βλέπω εμένα.. αχαχαχα Ναι είναι καλό να γυναιτε.. Από που είσαι αν επιτρέπεται και αν δεν θες να πεις δεν πειράζει.. 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 16 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

@Scooby! αχαχα ωραία σαν να βλέπω εμένα.. αχαχαχα Ναι είναι καλό να γυναιτε.. Από που είσαι αν επιτρέπεται και αν δεν θες να πεις δεν πειράζει.. 

@NikhNikh καταγωγή εννοείς? Από Κοζάνη είμαι την υπέροχη Κοζάνη χάχα.... 

Δημοσίευση

Αααα μια χαρά εμένα η καταγωγή μου είναι από Κρήτη η μισή η άλλη μισή από Αιγίνιο Πιερίας.! @Scooby!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 12 λεπτά, ο/η NikhNikh είπε:

@NikhNikh

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

@NikhNikh χάχα κάνω λάθος κάποιες φορές κ δεν μπορώ να το σβήσω χαχαχ και παράθεση κ όνομα... 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.