Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Γονιμοποίηση ωαρίων

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα!!! Ήθελα να ρωτήσω τα κορίτσια που έχουν εμπειρία σχετικά με το πόσα ωάρια γονιμοποιουνται και απο αυτά πόσα προχωράνε?? Το Σάββατο έκανα ωοληψια μετά απο διέγερση και πήραμε 16 ωάρια, απο τα οποία γονιμοποιήθηκαν μόνο τα 8.. Είπαμε με τον γιατρό να τα αφήσουμε να γίνουν βλαστοκύστες αλλά πραγματικά έχω αγχωθεί.. Αν δεν καταφέρει να φτάσει κανένα σε αυτό το στάδιο; Σήμερα είναι η 3η μέρα αλλά απο το κέντρο μου είπαν οτι δεν είναι καλό να ανοίξουμε τον κλίβανο που βρίσκονται τα εμβρυα μόνο και μόνο για να ικανοποιήσουμε την περιέργεια μας και να δούμε πόσα μας έχουν μεινει... Αχ, προσπαθώ να μην το σκέφτομαι αλλά έχω μεγάλη αγωνία... 

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου δε θα στο ελεγαν για βλαστοκυστες αν πιστευαν οτι δε θα φτασουν σε αυτο το σταδιο.. Πιστευω οτι ολα θα πανε καλα κ θα εχεις υπεροχες βλαστοκυστες! Νιωθω την αγωνια σου..σε καταλαβαινω... Ευχομαι ολα να πανε καλα! ?❤??????

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σε ευχαριστώ πολύ!! Αύριο θα ξέρω πως έχουν εξελιχθεί!!! Προσπαθώ να μην το σκέφτομαι... 

Δημοσίευση

Μέχρι να μου πουν πόσα καταψύξαμε και πως είναι τα εμβρυακια μου είχα πολύ αγχος... Ξυπνούσα από τις 4... στριφογυριζα στο κρεβάτι... το σκεφτόμουν όλη την ωρα... σε καταλαβαίνω απόλυτα! Θα περάσουν οι μερες και θα εχεις όμορφα νεα!!!!!! :) 

Απο πόνους ωοληψίας κτλ είσαι καλύτερα?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ναι είμαι πολύ καλύτερα.. Μου είχαν δώσει στο νοσοκομείο ένα παυσίπονο ενδοφλέβια μετά την ωοληψια και να σου πω την αλήθεια αυτή τη φορά δεν ένιωσα ιδιαίτερους πόνους.. Μου έχει πει ο γιατρός να πίνω πολλά υγρά, να μην τρώω αλμυρά και γλυκά αλλα να τρώω αυγά... Δεν νιώθω καθόλου πρησμένη αλλά πονάω λίγο όταν κουράζομαι.. 

Δημοσίευση

Και σε μενα τα ίδια ακριβως ειχε πει, είχες υψηλη οιστραδιόλη και στα είπε αυτα ή γενικά αυτό λένε μρτα την ωοληψία?... Θα πάτε για εμβρυομεταφορά τωρα ή σε άλλο κύκλο?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Είχα πολυυυυυυ υψηλή οιστραδιολη γι'αυτο και θα πάω σε εμβρυομεταφορα σε άλλο κύκλο!! Μάλλον θα αφήσω δυο κύκλους γιατί θα κάνω scratching ενδομητριου (έχω 2 αποτυχημένες εμφυτευσεις)... Δεν είναι απαγορευτικό να κανεις εμβρυομεταφορα στον ίδιο κύκλο αλλά σε περίπτωση εγκυμοσύνης η γυναίκα υποφέρει πάρα πολύ, μπορεί να χρειαστεί ακόμα και να νοσηλευτεί για καμία εβδομάδα γι'αυτο και οι γιατροί δεν θέλουν να ρισκάρουν... 

Δημοσίευση

Καλύτερα ετσι λοιπόν! :)

Θα δεις που στο τελος όλα θα πανε καλα!

Το μόνο αρνητικό είναι οτι δε περνάνε οι μερες για την εμβρυομεταφορά... δε ξερω για σενα αλλά εγω είμαι πολύ ανυπόμονη!!! Μου φαίνεται αιώνας.. σαν να εχει κολλήσει ο χρόνος... πφφφφ!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αχ μακάρι, ένα άπιαστο όνειρο μου φαίνεται... Εγώ ευτυχώς δουλεύω αρκετές ώρες και όταν γυρνάω σπίτι προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα.. Παρολαυτα υπάρχουν στιγμές που τα σκέφτομαι όλα και με πιάνει πανικός... 

Δημοσίευση

Μην πανικοβαλεσε @Mariloux ολα καλα θα πανε !!!τι σου ειπανε τα φοτογραφιζουν σε πολα σταδια της ημερας να δουν πως προχωρανε?

Δημοσίευση

Κορίτσια εμενα δε μου εχουν πει κατι για φωτογραφίες... λετε να ρωτησω?

Δημοσίευση

Οχι οτι βγαζουν foto απλα τα κοιτανε σε πολλες φασεις τις ημερας να δουνε πως πανε αν δεν προχωραει καποιο να ξερουν λιγο πολη σε τη φαση ηταν!!

Δημοσίευση

Αααααα οκ! Ναι σε μενα ετσι εκαναν... εγω καταλαβα φωτογραφίες και λεω " Ώπα! φωτογραφίες? Να τα βάλω στο οικογενειακό μας αλμπουμ"  είμαι  χαζή... χαχαχαχα

Δημοσίευση

Χαχα κατι foto μας δηξανε τι θα βαλουνε τις δυο βλαστοκυστες οχι σε foto foto αλλα σε χαρτι Α4 χαχαχααχ @peacock εισαι θεα!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Νομίζω πως αυτή η διαδικασία που τα παρακολουθούν συνέχεια λέγεται time lapse, δεν μου είπαν οτι έχουν κάνει κάτι τέτοιο ?... Αλλά είμαι πολύ χαρούμενη γιατί με πήραν απο το κέντρο και μου είπαν οτι κατάφεραν να προχωρήσουν τα 6 σε βλαστοκυστες και τώρα τα έχουν βάλει στην κατάψυξη!! Αυτές τις φωτογραφίες σε Α4 τις έχω και εγώ απο προηγούμενες μου προσπάθειες!! ??

@love30 μας έχεις κάνει καλό ποδαρικό, σίγουρα!!! ❤❤

@peacock πάμε δυναμικά για εμβρυομεταφορα και σύντομα να ακούσουμε και απο σένα υπέροχα νέα!!! 

Δημοσίευση

@Mariloux πολη ωραια τελεια ολα καλα να πανε καλη επυτυχια!!!!!πως θα τα βαλετε κρυοσηντυρηση ενα ενα η δυο δυο? Πολη χερομαι κοριτσακι μου ετσι ευχαριστα να συνεχισεις !!!!!!??

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αχ μου έφυγε ένα τεράστιο βάρος!!!! ?? @love30 να σου πω την αλήθεια αυτό δεν το συζητησαμε καθόλου με τον γιατρό και δεν μου πήγε καν το μυαλό να ρωτήσω.. Φαντάζομαι θα τα έχουν βάλει δυο δυο, αλλά όπως και να είναι δεν με πειραζει καθόλου!!  Ζητάμε εμείς πως θέλουμε να τα βάλουμε; 

Δημοσίευση

Ουτε εγω το ρωτησα αυτο... Εχει μεγαλη σημασια;

Δημοσίευση

Οχι δεν εχει αλλα να βαλετε μαι μονα πητε καπια στιγμη θελετε να κανετε ακομα ενα γιατι να αποψυχθουν και τα δυο !!και οχι μονο αυτο που θελετε !!!δεν ειναι κριμα να καταστραφει το αλλο τοσο κοπο κανουμε!!!!?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.