Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

διαβασμα

Featured Replies

Δημοσίευση

Τρελαινομαι!!!!!

Συνδυαζει ολα τα προσοντα που ψαχνω σ ενα αρσενικο..B)

Χωριζω και σου ερχομαι...πεθερουλα;;..:laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Βάνια το βλέμμα του είναι απίστευτο!!!

Και πάλι κοπέλα μου να τον χαίρεσαι!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

ευχαριστω ολα τα κοριτσια που γραψανε για το καμαρι μου

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

apis έγραψε:

Τρελαινομαι!!!!!

Συνδυαζει ολα τα προσοντα που ψαχνω σ ενα αρσενικο..B)

Χωριζω και σου ερχομαι...πεθερουλα;;..:laugh: :laugh:

σε περιμενω επισης διαθετουμε εξοχικο στην επιδαυρο , πορτοκαλιες και ελιες και αλλα πολλα που δεν φαινονται να σι καλα κοριτσακι μου
Δημοσίευση

ΤΡΕΛΟ ΤΥΠΑΚΙ Ο ΓΙΟΣ ΣΟΥ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ.... ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ!!!;) (ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΗΔΗ...) ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΛΥ "ΚΑΚΟ ΠΑΙΔΙ"......, ΑΠ 'ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΦΤΥΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΟΛΛΑΣ ΑΓΡΙΑ....:woohoo: :woohoo:

ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΜΟΥ!!!! (ΟΣΟ ΦΥΣΙΚΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ.... ΓΙΑΤΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΖΙ):P :laugh: :laugh:

Δημοσίευση

Αχ είναι κουυυυυυυυυυυυυυκλοςςςςςςςςςςςςςςςς :woohoo: !!!!Να τον χαιρεστε και να τον καμαρωνετε οπως ποθειτε!!!!:kiss:

Δημοσίευση

Έχω πάθει πλάκα με το αντράκι σου!!! Πολύ τυπάκι!!! Βρε.... πάρτου το τσιγάρο-τσίχλα από το στόμα...!!! Δεν θα τον μαζεύεις μετά!!!

Πολλά φιλάκια στο ...προβληματισμένο του μουτράκι!!! (εκεί μετά το διάβασμα... μούρλια!!!)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Sandy7280 έγραψε:

Έχω πάθει πλάκα με το αντράκι σου!!! Πολύ τυπάκι!!! Βρε.... πάρτου το τσιγάρο-τσίχλα από το στόμα...!!! Δεν θα τον μαζεύεις μετά!!!

Πολλά φιλάκια στο ...προβληματισμένο του μουτράκι!!! (εκεί μετά το διάβασμα... μούρλια!!!)

πες μου μπορεις να χαστουκισεις αυυτη τη φατσουλα ; καθε φορα που το θυμαμαι εξοργιζομαι
Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Sandy7280 έγραψε:

πες μου μπορεις να χαστουκισεις αυυτη τη φατσουλα ; καθε φορα που το θυμαμαι εξοργιζομαι
Δημοσίευση

Καλά... μόνο που το σκέφτομαι ...ΕΞΟΡΓΙΖΟΜΑΙ!!!!!!!! Θα της είχα σπάσει τα μούτρα έτσι για πλάκα... Πάλι καλά που δεν αντέδρασες κι εσύ έτσι... Θα 'βρισκες και το μπελά σου από πάνω...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.