Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια Μαΐου 2017!!!!!!!!

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η peacock είπε:

Διαβάζω πολλές φορές αυτά που γράφεται και φαντάζομαι να είμαι κι εγω στη θέση σας... μακάρι να με αξιώσει ο Θεός.... Εύχομαι σε όλες σας μια υπέροχη τελειομηνη εγκυμοσύνη!

Να σαι καλά κορίτσι μου! Στο εύχομαι σύντομα μέσα απο την καρδιά μου!!!

• Απαντήσεις 1.4k
  • Εμφανίσεις 135.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα Βίκη μου.. Σε καταλαβαίνω για την καισαρική.. Είμαι και εγώ μία μαμά που έτρεμε την καισαρική και τελικά έφτασα 42η βδομάδα, και μετά από 14 ώρες προσπαθειών για φυσιολογικό τοκετό και πολύ κ

• Γεια σας αγαπημενες μανουλες. Θελω απτην καρδια μου να σας ευχαριστησω ολες για τη σκεψη κ τη δυναμη που μου δινετε μου χρειαζεται! Ειμαι καλα, αυριο τελευταια μερα πριν το χειρουργειο..οποτε χθες ειχ

• Θανασης μου ειναι πολυ ησυχουλης, τρωει, κοιμαται, τρωει κοιμαται! Δεν ηξερα οτι κοιμουνται τοσο πολυ τα νεογεννητα χιχι! Ωστοσο ο βραδυνος υπνος ειναι....γολγοθας! Μονο αγκαλια κοιμαται ή συνηθως κατ

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η asteraki_mou είπε:

Να σαι καλά κορίτσι μου! Στο εύχομαι σύντομα μέσα απο την καρδιά μου!!!

Mακάρι...

Δημοσίευση

Ναι βρε peacock γιατί όχι, μονο μην αγχωθεις κ θα δεις θα ερθει απο μονο του!

Αρα δρακουλινακι σε έχει μέχρι κ αρχές Ιούνη, γιαυτο μπερδευτικα εγώ.. Άντε με το καλό η αυχενική σου, λίγη λίγη υπομονή μέχρι την τέταρτη..

Δημοσίευση

Ναι αστεράκι απλά επειδή θα πάω με καισαρική μάλλον τέλος Μαΐου θα γίνει γιατί νομίζω το κάνουν πιο νωρίς στην καισαρική 

Ευχαριστώ πολύυυυυυυ

Δημοσίευση

Ναι στην καισαρική το παίρνουν περιπου στην 38η εβδ, αρα δυο εβδομαδες νωρίτερα. Έτσι κ αλλιως την πιθανή ημερομηνία στην δίνουν έτσι για να ξέρεις που βρισκεσαι, σπάνια γέννας ακριβως την ημερα που σου δίνουν..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 3 ώρες, ο/η asteraki_mou είπε:

Ναι στην καισαρική το παίρνουν περιπου στην 38η εβδ, αρα δυο εβδομαδες νωρίτερα. Έτσι κ αλλιως την πιθανή ημερομηνία στην δίνουν έτσι για να ξέρεις που βρισκεσαι, σπάνια γέννας ακριβως την ημερα που σου δίνουν..

Αστεράκι πάνω κάτω είμαστε Μάιο όλες.απλα δεν είμαστε στην ίδια εβδομάδα όλες κ η αυχενικη έχει ένα εύρος κ αυτή για το πότε γίνεται γιαυτό δεν έχουμε κάνει όλες την ίδια στιγμή.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 4 ώρες, ο/η peacock είπε:

Mακάρι...

Εύχομαι ο Θεός να δώσει σε όλες της γυναίκες του κόσμου έναωρο κ σε εσένα. απλά κάποιες το αποκτούν πιο εύκολα κ κάποιες περνούν από δοκιμασίες. κ αν συμβαίνει αυτό λογικό να λέμε γιατί σε μένα. δεν πρέπει όμως καμία γυναίκα να το βάζει κάτω να ελπίζει κ να προσπαθεί πάντα αγαπημένα με τον άντρα της κ το δωρο θα έρθει.

Δημοσίευση

Καλημέρα κοριτσία Χρόνια πολλά σημερα είναι ο προστάτης των παιδιών βρεφών ακόμη και εμβρύων Άγιος Στυλιανός μεγάλη η  Άρη του να προστατεύει όλα τα μωράκια του κόσμου γεννημένα και μη .....Πως είστε σήμερα? ?? Εγώ καλά αλλά μέχρι να έρθει η τέταρτη θα σκάσω χαχαχχα

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημέρα χρόνια πολλά. δρακουλινάκι λίγες μέρες μεινανε θα περάσουν πολύ γρήγορα προσπάθησε να μην το έχεις συνέχεια στο μυαλό σου. τα υπόλοιπα κορίτσια τι κάνουν.. εγώ έκανα λίγες δουλειές του σπιτιού περιμένω τη βροχη

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια μου! Χρόνια πολλά!!! Εμείς καλά ειμαστε, σήμερα γίναμε 15 εβδομάδων! :) δρακουλινακι καταλαβαίνω την αγωνία σου, κ εγώ έχω ραντεβού τη δεύτερα κ περιμένω πως κ πως όμως περνάνε οι μέρες λιγες εμειναν.. Μπορεί να μάθω κ το φύλο!

Δημοσίευση

Αντε με το κάλό παναγια μου όλα καλά να είναι 

Λοιπόν ακούστε το έντερο μου έχει τρελαθεί από κει που πήγαινα μόνο με υποθετα από χθες πηγαίνω με το που τρώω το μεσημεριανό. Μου και μάλιστα σήμερα είχα λίγο διάρροια εύχομαι να μην είναι κρυωμα

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η θανασης μου είπε:

Καλημέρα . δρακουλινάκι δεν νομίζω να είμαι κρυωμα μάλλον από τα υποθετα. τι κανετε κορίτσια;

γεια σου Μαράκι και κορίτσια μου!!! Καλή Κυριακή να έχετε!!?

Δημοσίευση

Καλημεραααααα δεν έχω βάλει υποθετο καθόλου θα δω και σήμερα υποπτεύομαι πως είναι από κανένα φάρμακο περνώ σίδερο φιλικό οξύ και για θυρεοειδή . ....Είμαι ταξίδι με τον άντρα μου είναι πολύ όμορφα 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 2 ώρες, ο/η Drakoylinaki είπε:

Καλημεραααααα δεν έχω βάλει υποθετο καθόλου θα δω και σήμερα υποπτεύομαι πως είναι από κανένα φάρμακο περνώ σίδερο φιλικό οξύ και για θυρεοειδή . ....Είμαι ταξίδι με τον άντρα μου είναι πολύ όμορφα 

Νομίζατε είχες βάλει υποθετο γιατί πιο πάνω γράφεις ότι πήγαινες μόνο με υποθετα.

Δημοσίευση

Πήγαινα μόνο με υποθετα εννοώ πως ήμουν δυσκοιλια αλλά αυτές της μέρες δεν έβαλα καθόλου και είχα διάρροια μέχρι χθες δεν ξέρω θα δείξει ίσως και κάτι με πείραξε σήμερα έφαγα μακαρόνια με τυράκι και δεν έχω ενόχληση 

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια! Τι κάνετε μανούλες? Εγω σε 2 μερούλες, Πέμπτη 1/12 έχω β' επιπέδου....αγχωνομαι πολύ! 

Δημοσίευση

Καλημέρα και καλή επιτυχία! Όλα μια χαρά θα πάνε, θα δεις!:)

Εμείς διανύουμε ακόμα την 14η εβδομάδα, οπότε έχουμε μέλλον ακόμη!

Πρώτη χειμωνιάτικη μέρα η σημερινή!

Πολύ κρύο! :shock:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.