Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωρακια 2016!!!!❤

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια ότι σας είπαν στην αυχενική το επιβεβαιώστε στην β επιπέδου η έπεσαν έξω? 

• Απαντήσεις 1.8k
  • Εμφανίσεις 145.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Κοριτσια γεννησα ενα παιδαρο ... χιχιχι... Εκανα καισαρικη λογω ισχιακης προβολης κ αρων αρων γτ ειχα αιμα ο μπεμπακος δε κρατιοταν ..ηθελε να βγει.. ολα καλα καταταλλα... με το καλο κ εσεις να γ

• Κοριτσια ειμαι ιασω... γενναω... το ποκυ ως αυριο πρωι... ειχα αιμα κ πολλες συσπασεις..  αναμενω με ρομπιτσα...

• Κοριτσια μου μολις σου δινουν το μωρακι ειναι απιστευτο..σου κοβεται η ανασα!  Επισης να πω πως στο ιασω που ειμαι εγω τουλαχιστον υπαρχει απιστευτη βοηθεια!  Η αναμονη αξιζει... εγω ακομη ν

Posted Images

Δημοσίευση

Καλησπερα κ απο μενα. 

Εμενα ναι επιβεβαιωθηκε! Αγορακ ειδε εξαρχης κ αγορακι επιβεβαιωσε η β επιπεδου!!! 

Δημοσίευση

Γιατί αννα μου τι έπαθες απόψε;;;;; Μινα δεν υπάρχεις χαχαχαχα.....εγώ πάντως εξομολογηθηκα αλλά μόλις είπα ότι έχω κάνει πολιτικό γάμο μου είπε ότι δεν κάνει να κοινωνησω.... Θα κάνω θρησκευτικο αργότερα.... Έκανα πολιτικο μήπως πάρει ο άντρας μου μετάθεση.... 

Δημοσίευση

Αγοράκι Κυριακή μου;;;ααααα είμαστε πολλές τελικά χαχα...Με.το καλό.. Ρενακι εμένα στην β επιπέδου αγοράκι μου είπαν.... Ελπίζω να είναι όντως γιατί όλα μπλε τα αγοράζω χαχαχαχα

Δημοσίευση

Και μας επεσε μεσα 90% αγορακι στην αυχενικη αγορακι 100% στη β επιπεδου....

Τονια μ εχω εδω και δυο μερες που με πιανουν αυτα κυριως τ βραδακι χθες .ε επιασε τοσο δυνατα π η καρδια ακουγοταν πολυυυυυυυυυυ ... Αλλα περναει γρηηηηγορα.. Η δυσφορια ομως χαλια νιωθω να με πνιγουν πφφ.. Το παθαινετε;;;

Δημοσίευση

Μήπως πίνεις καφέδες;  η αγχώνεσαι με κάτι?  Εγώ έχω ταχυκαρφιες κ βγήκε χαμηλά η εξέταση του θυρεοειδή

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Όχι δεν έχω κάτι τέτοιο προς το παρόν αλλά έχω κάτι πονακια στα πλευρά ώρες ώρες..... Μήπως θα πρέπει να το πεις στον γιατρό σου;;;; 

Δημοσίευση

Καφεδες δε πινω με ενοχλει στ στομαχι... Αγχος γενικα εχω και οταν αγχονομαι καιγομαιιι στ σωμα ( θελω να πω εκει βγαινει το αγχος στ σωμα)

Πφφ

Την δευτερα που θα παω για του δωσω τις εξετασεις θα του τα πω .  στα πλευρα ποναω αλλα λεω ισως επειδη μεγαλωνει η κοιλια ...

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Καφεδες δε πινω με ενοχλει στ στομαχι... Αγχος γενικα εχω και οταν αγχονομαι καιγομαιιι στ σωμα ( θελω να πω εκει βγαινει το αγχος στ σωμα)

Πφφ

Την δευτερα που θα παω για του δωσω τις εξετασεις θα του τα πω .  στα πλευρα ποναω αλλα λεω ισως επειδη μεγαλωνει η κοιλια ...

Μπορεί να είναι επειδή μεγαλώνει η κοιλίτσα μας και τα μωράκια μας!!!!!!!!!σκέφτομαι πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός και ποσο θα μου λείψουν οι κλωτσιτσες αργότερα 

Δημοσίευση

Καλησπέρα,

καλά τι έγινε σήμερα 5 σελίδες γεμίσατε!!!!

Άννα μου εγώ το πάθαινα αυτό στον 5ο και στον 6ο μήνα. Είναι που πιέζονται τα πλευρά σου από τη μήτρα.

Υπομονή και ξεκούραση.

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Tonia laoura είπε:

Μπορεί να είναι επειδή μεγαλώνει η κοιλίτσα μας και τα μωράκια μας!!!!!!!!!σκέφτομαι πόσο γρήγορα πέρασε ο καιρός και ποσο θα μου λείψουν οι κλωτσιτσες αργότερα 

Το ιδιο σκεφτομαι χαχαχ!!! 

Δημοσίευση

Σε λιγες μερες μπαινω στον 7ο και γ αυτο μεγαλωνει και αποτομα η κοιλιτσα κ ποναω!!! 

Ευχαριστω πολυ για τιςαπαντησεις σας????

Δημοσίευση

Ρε κοριτσια ξέρετε τι σκεφτόμουν σήμερα ότι άλλες χρονιές δεν θυμάμαι τέτοια ζέστη ? όσο φέτος... Επίτηδες το κάνει;;;;; Δηλαδή τι θα κάνουμε αν ανέβει κ άλλο η θερμοκρασία;;; 

Δημοσίευση
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Χαχαχαχ ασε ασε... Ποσων βδομαδων εισαι τονια ;; *: 

Δε θυμαμαι :/

24w 4d..... Εσύ;;; 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Αννα Λιλα είπε:

25w+3d.... Μια βδομαδα διαφορα ?????????????

Τι πητ έχεις;;; 

Δημοσίευση
στις On 9/4/2016 at 0:09 ΠΜ, ο/η Tonia laoura είπε:
στις On 9/4/2016 at 11:57 ΜΜ, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Α έλα κοντά είμαστε.... Εγώ 28/7

!!!!! ποοοοοσα καλοκαιρινα μωρακια ???????????παω γ υπνο!!!!!! Αν μπορεσω ???

Καληνυχταααα

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Χιχιχι 8 μερες διαφορα !!!!! ποοοοοσα καλοκαιρινα μωρακια ???????????παω γ υπνο!!!!!! Αν μπορεσω ???

Καληνυχταααα

Καληνύχτα κορίτσι μου κ εγώ αν τα καταφέρω.... Ελπίζω να κοιμηθουμε..... Χαχαχα....έχω και τις καουρες μου.....γκκκρρρρρρ

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Tonia laoura είπε:

Καληνύχτα κορίτσι μου κ εγώ αν τα καταφέρω.... Ελπίζω να κοιμηθουμε..... Χαχαχα....έχω και τις καουρες μου.....γκκκρρρρρρ

Αχ αυτες οι καουρεεεςςςς ανυποφορες !!!! Φιλακια ?

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια μ τι κανετρε;;;γ την ζεστη π λετε ισχυει!!!!κ μαρεσει γτ νιωθω οτι ερχεται καλοκαιρι...ανεβαινει η ψυχολογια μου!!!δν ξερω πως να σας τ εξηγησω..οσο γ τ φυλο κ εμενα π ειχαν πει 70 τις εκατο κοριτσι στην αυχενικη..αλλα κ στν 4ο μηνα ο γιατρος μου μ ειπε παλι μαλλον κοριτσι (δν μας πολυ αφηνε κ η μπουμπου να την δουμε)κ τελικα στην β επιπεδου επιβεβαιωθηκε...κοριτσια εχω ακουσει πως αυτο ειναι τ σταδιο π μεγαλωνει αποτομα η κοιλιτσα!!γ αυτο μαλλον ποναρι..καν τε υπομονη....!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.