Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

ΘΕΤΙΚΗ Β ΧΟΡΙΑΚΗ

Featured Replies

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΣΤΟ FORUM ΟΠΟΤΕ ΖΗΤΩ ΒΟΗΘΕΙΑ. ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ 3ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΜΕ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ 4ΣΕ ΦΥΣΙΚΟ ΚΥΚΛΟ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΑΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΟΡΙΑΚΗΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 209 . ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ 14 ΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΚΟΠΕΛΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΕΣ ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΩ ΕΛΠΙΔΕΣ. ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΚΑΝΩ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟ.

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ

Δημοσίευση

14η??? Κατσε γιατι μπερδευτηκα. Έχεις καθυστέρηση? Αν όχι σε πόσες μέρες περιμένεις περίοδο? 

Δημοσίευση

Mallon ennoei 14 h apo tin emvryometafora. Ti mera dld p s lene oti boreis na kaneis xoriaki..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Με συγχωρείτε πολυ έχετε δίκιο που σας μπέρδεψα. Είμαι 14 μέρα από εμβρυομεταφορα και η ΧΟΡΙΑΚΗ έδειξε 209. Πρώτη φορά παίρνω θετικό αποτέλεσμα και είμαι λίγο χαμένη. Θα ξανακάνω εξέταση μεθαύριο την Παρασκευή.Προσπαθω να μην χαίρομαι και πολυ με αυτα που ακούω από άλλες περιπτώσεις. Σας ευχαριστω που μου απαντησατε:x

Δημοσίευση

Nomizw pws to 209 einai para poly kalo!!! Sou eyxomai na anevei ki allo k allo k allo! Kopela mou eisai egkyos!!! Ola kala tha pane!!!

Δημοσίευση

Εγω με βαση αυτα που εχω ακουσει ειναι και πολυ ανεβασμένη αυτο σημαίνει οτι μπορει να ειναι και δίδυμα! !!!

Μπραβο κοπελα μου!!!!!

Δημοσίευση

Einai ligo psili i xoriaki sou k mpravo. Olokathara eisai egkyos. Sigxaritiria.Nai iparxei megali pithanotita gia didima logo arithmou k alla k ena na einai deixnei k oti ola pane kala.

Δημοσίευση

Συγχαρητήρια εύχομαι να πάνε όλα καλά κ να ανέβει κ άλλο!!!

Δημοσίευση

Καλυμερα!!!ειμαι καινούρια και ηθελα να σας ρωτήσω  την Δευτέρα πήγα για πρώτη φορά για να ακούσουμε καρδούλα και με το μέτρημα που κάναμε ήμουν 6 κ μια μερα αλλα δεν την ακούσαμε γιατί ειπε ο γιατρος οτι εχει γίνει καθυστερημένη σύλληψη και ειμαι 4 και 5 να ερθω σε 10 μέρες αλλα εχω σκάσει και δεν εχω και καθολου σχεδόν συμπτώματα έκανα και χωριάκι χτες και ειναι 15000!!!!σας εχει τοίχοι κάτι τέτοιο δεν μπορω να το βγάλω απο το μυαλό μ όλο ανησυχώ!!!!ευχαριστω

Δημοσίευση

Συμβαίνει. Αν είδατε σακο κ εμβρυο ολα μια χαρά. Η χοριακη σ ειναι τέλεια κ τα συμπτώματα παιζουν σε κάθε οργανισμό.  Η κολλητή μ ειχε συμπτώματα απο την 7 εβδομάδα. Μην αγχώνεσαι όλα καλα θα πανε! 

Δημοσίευση

Σάκο είδαμε έμβρυο δεν είδαμε ακομα ηταν μαύρη κουκκίδα!!!!Σε ευχαριστω πάντως πολυ την Πέμπτη θα παω για υπερήχω πάλι!!!αν ανεβενει η χωρική σήμβενη οτι ολα ειναι καλα???

Δημοσίευση

καλημερα και απο εμενα!!!!!!!!!! ευχομαι να σου πανε ολα καλα. Οταν ανεβαινει η χοριακη σημαινει οτι ολα βαδιζουν σωστα πρεπει ομως να διπλασιαζεται ανα 24-48 ωρες. βεβαια αυτο δεν ειναι απολυτο γιατι ο καθε οργανισμος ειναι διαφορετικος!!!!!!!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η Vela είπε:

Σάκο είδαμε έμβρυο δεν είδαμε ακομα ηταν μαύρη κουκκίδα!!!!Σε ευχαριστω πάντως πολυ την Πέμπτη θα παω για υπερήχω πάλι!!!αν ανεβενει η χωρική σήμβενη οτι ολα ειναι καλα???

Βελα μου ολα καλα πανε!!

Η κουκιδα ειναι το μικρο σου..

Εγω ακουσα καρδια 6+5 μερων μην αγχώνεσαι καθολου!!!

Σου ευχομαι ολα με το καλο...?

Δημοσίευση

Λογικα είναι ιδανικό. Αφου ο γιατρός σ δε σ ειπε κατι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας! 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Vela είπε:

Την 23/2 ηταν 850 και 2/3  15025 ειναι καλή?

Μια χαρα ειναι αφου μεγαλωνει η χωριακη μεγαλωνει το φασολακι σου !!!:)

Ειδατε και σακο μια χαρα εισαι καθε φορα θα το βλεπεις κ λιγο πιο μεγαλο  !Με το καλο ευχομαι ολα να σου πανε καλα Vela μην ανχωνεσαι μονο !Να κοιμασαι πολλες ωρες και να ξεκουραζεσαι ,ειδικα ο υπνος ειναι οτι χρειαζεται και το σωμα σου  και το μικρο σου !!

Δημοσίευση

Σας εύχαριστω παρά πολυ που μου απαντήσατε εύχομαι και σε σας τα καλύτερα!!!!θα σας πω τα νέα την μπέμπη????

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σας ευχαριστω πολυ κορίτσια. 7 εξωσωματικές και πρώτη φορά μένω έγκυος. Το μόνο σύμπτωμα που εχω ειναι πρησμένο στήθος και πολυ μα πολυ ζαλάδα. 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κάτι μου βγάζει οτι ψήφισα αρνητικά!!! Ζήτω συγνώμη εχω χαρεί πολυ που μου απαντήσατε αλλα ακόμα αυτο το κολοκύθι δεν ξέρω να το χειρίζομαι 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 5 ώρες, ο/η Nikh85 είπε:

Συγχαρητήρια εύχομαι να πάνε όλα καλά κ να ανέβει κ άλλο!!!

Ευχαριστω παρά πολυ

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 5 ώρες, ο/η Vela είπε:

Καλυμερα!!!ειμαι καινούρια και ηθελα να σας ρωτήσω  την Δευτέρα πήγα για πρώτη φορά για να ακούσουμε καρδούλα και με το μέτρημα που κάναμε ήμουν 6 κ μια μερα αλλα δεν την ακούσαμε γιατί ειπε ο γιατρος οτι εχει γίνει καθυστερημένη σύλληψη και ειμαι 4 και 5 να ερθω σε 10 μέρες αλλα εχω σκάσει και δεν εχω και καθολου σχεδόν συμπτώματα έκανα και χωριάκι χτες και ειναι 15000!!!!σας εχει τοίχοι κάτι τέτοιο δεν μπορω να το βγάλω απο το μυαλό μ όλο ανησυχώ!!!!ευχαριστω

Όλα θα πάνε καλα ηρεμία και προσευχή .

Δημοσίευση

Ameli m mi se noiazei. Etsi grafei alla mas dinei t vathmo! Bravo kopela mou!ola kala tha pane! Bravo gia tin ypomoni sou k tin epimoni sou! Perimenoume k alla nea!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αύριο το πρωί θα πάω για την 2η ΧΟΡΙΑΚΗ . Ουφ πολυ άγχος βρε παιδί μου τι να πω.

Δημοσίευση

Αντε με τ καλο! λογικο να εχεις άγχος! περιμένουμε νεα σου. Σ εύχομαι μια τεράστια χοριακη! 

Δημοσίευση

Καλη επιτυχία που ειμαι σιγουρη οτι η χωριακη σου θα ειναι πολυ μεγαλη!!!

Περιμενουμε νεα σου!!!!!!???

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.