Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια 2016

Featured Replies

Δημοσίευση

Οχι τωρα θα παρω ηλεφωνο να ρωτησω πως θα βγει το αιναρ...κ οι υπολοιπες π κ παλι ειναι γ τ αιμα θα βγουν την πεμπτη..αλλα ανυσηχω γτ αν δν βγουν καλες μαλλον θα μ δωσει αντιπυκτικη αγωγη...αλλα φοβαμαι πολυ γ το μωρο μου...???

• Απαντήσεις 1.6k
  • Εμφανίσεις 106.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ενταξει υποκλίνομαι στον καλύτερο επιστήμονα κι ανθρωπο μαιευτήρα κι πιστοποιημενο υπερηχογραφιστη! Mommy η ευχή σου βγήκε!  3+ ο τραχηλος! Απο σήμερα όρθια φιλεναδες!

• γεια σας κι απο εμενα!!! gwgw να περνας καλα αννα σου εστειλα κ στο fb. οι υπολοιπες κοπελες εχετε λογ/σμο??? με το καλο αυριο η β επιπ.θα σου βγαλει την ψυχη 100 ωρες ο ζ....χιχιιχι κυ

• Διάβασα τα νεα σας κ τα αγχη σας . εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου Ο Θεός βοηθός! Εγώ κορίτσια φοραω τη ζωνη της Αγιας Ειρήνης Χρυσοβαλαντου συνέχεια και αισθάνομαι σιγουριά!  Πήγα γιατρό όλα οκ. Θα μ

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 43 λεπτά, ο/η Gwgw02 είπε:

Καλημερα κοριτσιαααα..τι κανετεεε;;;εγω μολις γυρισα απ τ μικροβιολογικο...ο γιατρος μ ειχε γραψει να κανω κ αλλες εξετασεις γ την πηξη τ αιματος για να δει αν χρειαζομαι αγωγη!!!!

Γωγω μου κι εγω θα παω να κανω εξετασεις για θρομβοφιλια γιατι εχω φλεβικη ανεπαρκεια!

Να μας βοηθησει η παναγιτσα να πανε ολα καλα με τα μωρακια μας και μετα την γεννα θα το γλεντησουμε!!!

Δημοσίευση

Σ εγραψε γυναικολογος τις εξετασεις η ο αιματολογος;;

Δημοσίευση

Να σαι καλα μαρακι...εσυ πως πας με την εγκυμοσυνη;;;κοριτσακι δν περιμενεις αν θυμαμαι καλα;

Δημοσίευση

Μια χαρα παει η εγκυμοσυνη! Εμενα απ'την αρχη κυλαει ομαλα... Ναι κοριτσακι περιμενω!!!

Το μονο που με αγχωσε ειναι ο τραχηλος γιατι στη Β΄ Επιπεδου ειχε μειωθει και ο γιατρος μου ειπε να παιρνω προγεστερονη κ εχω επανεξεταση σε μια εβδομαδα!

Δημοσίευση

Δλδ;;;τι μπορει να συμβει απ αυτο κουκλα μμ;;;ελα κ να μαζευομαστε κ αλλες κοριτσομανες...γτ οι αγορομανες μας εχουν βαλει κατω ??????

Δημοσίευση

Απ'οτι καταλαβα... Οσο μειωνεται ο τραχηλος μετα ξεκιναει η διαστολη και ειναι επικινδυνο αυτο στο να γεννησεις προωρα!

Δημοσίευση

Πφφφφ...το θεμα ειναι να μην γεννησεις πολυ πρωοορα!!!να ξεκουραζεσαι...η μπεμπιτσα ποσα γραμμαρια ηταν στν β επιπεδου;;

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια μου!!! .εγω ειχα 32χιλιοστα τν τραχηλο και ο μπεμπηηης στην 21 εβδ 380 γρ . 

Θεε μ λεω ποσο μικρουλια. Ειναι ???????ααχ

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Gwgw02 είπε:

Σ εγραψε γυναικολογος τις εξετασεις η ο αιματολογος;;

Ο γυναικολογος θα μου πει ακριβώς ποιές θα κανω..

Επισης μου ειπε οτι θα τις κανω 24η εβδομαδα δεν ξερω γιατι ..

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Γεια σας κοριτσια μου!!! .εγω ειχα 32χιλιοστα τν τραχηλο και ο μπεμπηηης στην 21 εβδ 380 γρ . 

Θεε μ λεω ποσο μικρουλια. Ειναι ???????ααχ

Αντρακλας ο μπεμπης σου αννα μου!!!! Φυσιολογικοτατος?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Minaki! είπε:

Αντρακλας ο μπεμπης σου αννα μου!!!! Φυσιολογικοτατος?

Χιχι γερος να βγει μινακι μου:* και θα κανω ενα γλεντιιιι τρικουβερτοοοο !!!!!!!! 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Χιχι γερος να βγει μινακι μου:* και θα κανω ενα γλεντιιιι τρικουβερτοοοο !!!!!!!! 

Μια απο τα ιδια θα κανω κι εγω αννα μου!!!

Το αγχος μου για τον μικρο μου ειναι απεριγραπτο???

Δημοσίευση

Κανονικοτατος αννα μου!!!!οντως!!!αφου πηγαν ολα καλα να εισαι χαρουμενη!!!!εμενα 17 εβδομαδων ηταν 200 γραμμαρια...χοντρουλα νομιζω ?

Ακουσε τ γυναικολογο σ κ σιγουρα σ λεει αυτο π ειναι σωστο μινακι μου!!!εγω αλλοστε ετυχε κ τ εψαξα..απο προαισθημα...ειχα κ ιστορικο...?ανγχωνομαι πολυ παντως!!!μακαρι ολα τα μωρακια τ κοσμου να ειναι υγυεστατα!

Δημοσίευση

Εε εχουμε ακομα...εγω οταν παω για να κανω τ β επιπεδου θα ειμαι ακριβως 22 εβδομαδων...πως ανυπομονω!!!!!ενας θεος ξερει

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Gwgw02 είπε:

Κανονικοτατος αννα μου!!!!οντως!!!αφου πηγαν ολα καλα να εισαι χαρουμενη!!!!εμενα 17 εβδομαδων ηταν 200 γραμμαρια...χοντρουλα νομιζω ?

Ακουσε τ γυναικολογο σ κ σιγουρα σ λεει αυτο π ειναι σωστο μινακι μου!!!εγω αλλοστε ετυχε κ τ εψαξα..απο προαισθημα...ειχα κ ιστορικο...?ανγχωνομαι πολυ παντως!!!μακαρι ολα τα μωρακια τ κοσμου να ειναι υγυεστατα!

Μακαρι γωγω μου να γεννηθούν γερα τα μικρα μας!!

Εγω απο την αρχη του ελεγα για αυτες τις εξετασεις αλλα δεν μου τις εκανε γιατι ειχα την αποκόλληση και δεν μπορουσα να παρω τιποτα ετσι μου ειπε πως δεν υπαρχει λογος να τις ειχα κανει απο τοτε!!!

Ο θεος να βαλει το χερι του!!!!

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια κ απο μενα.  Κ εγώ χουζουρευα στο κρεβατι.. χαχαχ σημερα εχω τη β.επιπεδου.20εβδομαδων.. μακαρι να ειναι ολα καλα. Ο μικρος 16 εβδ ηταν 178 γρ!!! Ποσο να ειναι τωρα αραγε;;; ανυπομωνω να παω στις 16.. ειπα στον συζυγο ποσα κιλα με δειχνει η ζυγαρια κ μου λεει αποκλειεται αχαχαχαχ που ειναι ακριβως τοσα κιλα μου λεει;;; τωρα τι να πω...;;; ολοι μου λενε παντως οτι μονο κοιλια κ στηθος εχω. Ακ οτι ισα ισα φαίνομαι κ αδυνατισμενη σε προσωπο κ χερια.. τωρα με κοροιδευουν ή οχι... δν ξερω.. τεσπα. Ας ειναι καλα ο μικρος κ ας ειναι κ χοντρος αχαχαχ. Στην κορη μου 10 κιλα τα εχασα με το που γεννησα.κ ηταν κ αδυνατη η κορη μου. Αν αυτος είναι χοντρουλης θα χάσω παραπανω αχαχαχ. Το μονο που μπορώ να πω πάντως ειναι οτι οσα κ να παρω θα φυγουν μετα. Ειτε με το γυμναστηριο ειτε με το τρεξιμο. Γτ αλλο ενα παιδι..αλλο δύο κ χωρις βοήθεια φυσικα. 

Σας ζαλισα. Εχω αγχος για το γιατρο να ειναι ολα καλα.. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα σε όλες! Κ εγω στις 4κυριακη εχω το γιατρο.καλη επιτυχία! 

Χθες ρε κοριτσια ειχα απο το απόγευμα ως βραδυ συνεχομενα πονακια με σουβλιες.συνεχεια.φοβηθηκα πολύ. Βέβαια δεν μιλαμε για πονους δυνατους.οχι ουτε καν.μαλλον κατι πρέπει να τρεχει με μύκητες γιατι πριν 1 μηνα στις εξετάσεις ειχε βρεθει candita albicans αλλά επειδή δεν ειχα συμπτώματα ειχε πει ο γιατρός να μην πάρω τίποτα. Ίσως κ με αντιβίωση που πηρα  αυξήθηκαν. Ας οαω να με δει.παντως δεν ηρεμώ. Όλο κάτι με αγχώνει. 

Δημοσίευση
στις πριν 7 λεπτά, ο/η fine είπε:

Καλησπέρα σε όλες! Κ εγω στις 4κυριακη εχω το γιατρο.καλη επιτυχία! 

Χθες ρε κοριτσια ειχα απο το απόγευμα ως βραδυ συνεχομενα πονακια με σουβλιες.συνεχεια.φοβηθηκα πολύ. Βέβαια δεν μιλαμε για πονους δυνατους.οχι ουτε καν.μαλλον κατι πρέπει να τρεχει με μύκητες γιατι πριν 1 μηνα στις εξετάσεις ειχε βρεθει candita albicans αλλά επειδή δεν ειχα συμπτώματα ειχε πει ο γιατρός να μην πάρω τίποτα. Ίσως κ με αντιβίωση που πηρα  αυξήθηκαν. Ας οαω να με δει.παντως δεν ηρεμώ. Όλο κάτι με αγχώνει. 

Καλη μας επιτυχια κοριτσακι μου.. περιμενω κ εγω νεα σου ε;; ολα καλα θα πανε κ για τις δυο μας..! ??

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια και από εμένα!! Καλή επιτυχία Κυριακή και fine με τους υπερήχους σας!! Να ναι όλα καλά! Οι σουβλιες δεν νομίζω να ναι κάτι..και εγώ είχα τις προαλλες για λίγο στον κόλπο..ανοίγει και ή μήτρα. Υποθέτω

Όσο για την πήξη του αίματος είναι εύκολες οι ενέσεις μη φοβάστε και εγώ κάνω δύο γιατί έχω θρομβοφιλια..

Υπομονή και στα κορίτσια μας που έχουν αναγιυλες..συνήθως μετά την αυχενική υποχωρούν.. 

Δημοσίευση

Κοριτσια... εκανα βλακεια.. εφαγα στις 13 ενα τοστ σικαλης κ μετα λιγο χαλβα κ τωρα εβαγα ενα δεντρακι μπροκολο με δυο φρυγανιες. Χωρις λάδι ή λεμονι. Το θεμα ειναι οτι εσκασα κ τωρα ζαλιζομαι παλι.. πηρα πιεση ειναι 5.5 με 8.5 . Κ πρεπει να ετοιμαστω κ για το γιατρο.. τι ηθελα κ εφαγα γμτ..!!!! ?? τωρα αναγκαστικα για κανα μισα ωρο θα μεινω ξαπλα.. ο συζυγος κοιμαται..κ αφησα τη μικρη να διαβασει μονη της..γτ ζαλιζομαι.. σκατα!!!! ???

Δημοσίευση

Αχ βρε κυριακη!!!!! 

Ξαπλωσε και χαλαρωσε.   

Βρε κοριτσια και εγω καθε φορα π μετραω πιεση ειναι μονιμως 9 με 5 και δεν εχω ζαλαστη ποτε... 

Ειμαι αναισθητη ;;;; Αχαχαχχαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.