Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μωράκια 2016

Featured Replies

Δημοσίευση

Σε ευχαριστώ Αννα Λιλα μου!! Δεν κάνω οτι μου λεει ο γιατρος μου :? διοτι και αυτος συμφωνησε σε αμνιοπαρακέντηση και δεν μου ανεφερε τιποτα οτι υπάρχει η συγκεκριμενη αιματολογικη εξεταση... ειμαι ήδη εγκυμοσύνη υψηλου κινδυνου και δεν βρισκω το λόγο να βαλω το νινακι μου σε κινδυνο αν δεν ειναι κατι 100% σίγουρο... 

Παω ενστικτοδως  και με Πίστη πως ολα θα πάνε καλα...

• Απαντήσεις 1.6k
  • Εμφανίσεις 106.4k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Ενταξει υποκλίνομαι στον καλύτερο επιστήμονα κι ανθρωπο μαιευτήρα κι πιστοποιημενο υπερηχογραφιστη! Mommy η ευχή σου βγήκε!  3+ ο τραχηλος! Απο σήμερα όρθια φιλεναδες!

• γεια σας κι απο εμενα!!! gwgw να περνας καλα αννα σου εστειλα κ στο fb. οι υπολοιπες κοπελες εχετε λογ/σμο??? με το καλο αυριο η β επιπ.θα σου βγαλει την ψυχη 100 ωρες ο ζ....χιχιιχι κυ

• Διάβασα τα νεα σας κ τα αγχη σας . εύχομαι μεσα απο την καρδιά μου Ο Θεός βοηθός! Εγώ κορίτσια φοραω τη ζωνη της Αγιας Ειρήνης Χρυσοβαλαντου συνέχεια και αισθάνομαι σιγουριά!  Πήγα γιατρό όλα οκ. Θα μ

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η ΝίναΦ είπε:

Σε ευχαριστώ Αννα Λιλα μου!! Δεν κάνω οτι μου λεει ο γιατρος μου :? διοτι και αυτος συμφωνησε σε αμνιοπαρακέντηση και δεν μου ανεφερε τιποτα οτι υπάρχει η συγκεκριμενη αιματολογικη εξεταση... ειμαι ήδη εγκυμοσύνη υψηλου κινδυνου και δεν βρισκω το λόγο να βαλω το νινακι μου σε κινδυνο αν δεν ειναι κατι 100% σίγουρο... 

Παω ενστικτοδως  και με Πίστη πως ολα θα πάνε καλα...

Ααα καταλαβα και οι δυο πανε σς μια λυση!!!/

Καμε αυτο π λεω η φιλη μας η μινα!!!! Και ετσι να πας με πιστη κ πως ολα θα πανε οπως τα εχεις σκεφτει!!!!

:*

Δημοσίευση

Καλησπερα νινα μ!!!να εισαι αισιοδοξη κ αυτο π σ επε τ μινακι να κανεις ειναι η καλυτερη επιλογη οταν δν εισαι τοσο σιγουρη γ τις εξετασεις π εχεις κανει ηδη καλο ειναι να κανεις εναν επανελενγχο...για μενα αφου εχει βγε αυτη η εξεταση π εκανε η μινα κ κοστιζει τ ιδιο με τν αμνιο ειναι πολυ καλυτερα να κανεις εκεινη.εκτος αυτου οταν ειχακανει κ εγω την αυχενικη κ βγηκε παρα πολυ καλη παρ ολα αυτα ο γιατρος μ μ ειπε πως αν δεν ημουν σιγουρος γ κατι κ αν δε μας βοηθουσε η ηλικια σ θα σ εβαλαζα να κανεις αυτη ην εξεταση π εχει βγει λιγο χρονικο διαστημα κ ειναι πολυ καλυτερη απ την αμνιο γτ στην αμνιο υπαρχει μια μικρη πιθανοτητα αποβολης...

Δημοσίευση

Fine μ αυτο με το τραχηλο ειναι πολυ ανυσηχιτικο;;;;τι ειδους πονακια ειχες;;

Δημοσίευση

Σε ευχαριστω Γωγω μου ναι αυτο θα κανω ακριβως... :)

Αννα Λιλα μου ναι ετσι θα προχωρησω

Εσεις κοριτσια μου πόσο εβδομάδων

ειστε?

Επεξεργάστηκε από ΝίναΦ

Δημοσίευση

Καλησπέρα Νινα κι απο εμένα!!

Ειμαι σίγουρη πως ολα καλα θα πάνε!!Εχε πίστη κορίτσι μου κ πολύ καλώς εκανες που πηγές κ σε άλλο γιατρό...τα Καινουρια  τεστ που έχουν βγει ειναι το ιδιο αξιόπιστα τα αποτελεςματα με αυτα της αμνιοπαρακέντησης.Συμφωνω με την Μινακι.

Δημοσίευση

Σε ευχαριστω :)   Σε όλες μας να μας πανε ολα καλά μεχρι να παρουμε τα νινακια μας στην αγκαλιά μας!!

Δημοσίευση

Καλως ηρθες νινα. 

Εγω ειμαι 19 εβδ κ την Τρίτη 15του μηνα εχω β επιπεδου. Κ εχω αγορακι. Το οποιο ανυπομονώ να το σιγουρεψω την τριτη.

Δημοσίευση

Κοριτσια να με κι εγω!!!!!!!

Πηρα τις εξετασεις μου και ο αιματοκρίτης μου επεσε 33 ειναι πολυ χαμηλος;

Δημοσίευση

Εγω ειμαι 12 εβδομάδων κορίτσια μου κ με την πρωτη εκτίμηση ειναι αγόρι!!

ολα καλα να πάνε κ με το καλο να τα πάρουμε αγκαλιά!!

Δημοσίευση

Νινα μ εγω ειμαι 18 εβδομαδων και 2 ημερων...και 4 απριλιου εχω την β'επιπεδου.μθα αργησω λιγο να την κανω αλλα δν πειραζει...☺

Δημοσίευση

Μινακι εγω οταν πηγα να γεννήσω την κόρη μου ειχα 28 κ σε όλη την εγκυμοσύνη δεν πήρα καθόλου σίδηρο λόγω θέματος με το στομάχι.

αν αισθάνεσαι καλα κι οχι καταβεβλημένη η τιμή ειναι μια χαρά!!!

Δημοσίευση

Μινακι μ μια χαρα ειναι για εγκυμονουσα απ οτι εχω ακουσε (αλλοστεμην ξεχναμε πως το μωρο οσο μεγαλωνει μας ξεζουμιζει)!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Minaki! είπε:

Κοριτσια να με κι εγω!!!!!!!

Πηρα τις εξετασεις μου και ο αιματοκρίτης μου επεσε 33 ειναι πολυ χαμηλος;

Μιμακι μ δεν ειναι χαμηλος... Εγω εχω μονιμως 29/τωρα με την εγκυμοσυνη.. Μπορει να σ αυξηση τ σιδηρο..εμενα τουλαχιστον μ το αυξησε σε τρια την ημερα...

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Δεύτερη φορά μανουλα είπε:

Μινακι εγω οταν πηγα να γεννήσω την κόρη μου ειχα 28 κ σε όλη την εγκυμοσύνη δεν πήρα καθόλου σίδηρο λόγω θέματος με το στομάχι.

αν αισθάνεσαι καλα κι οχι καταβεβλημένη η τιμή ειναι μια χαρά!!!

Μαρια μ τι σου εκανε ο σιδηρος στ στομαχι;;;;

Δημοσίευση

Αχ κοριτσια κοντευω να κατουρηθω απο τα γελια. απο τη μουρμουρα.. το ζευγαρι με τον ηλια κ τη μαρινα ειναι ιδιο με εμενα κ τον αντρα μου!!! Ααχαχχαχα εχω λιωσει!!! :-)

Δημοσίευση

Εμενα μου φανηκε χαμηλο γιατι ειχα 39 !!!

Ο θυρεοειδής ανέβηκε λιγο και το ζαχαρο 91!!!!!

Τις γενικες δεν ξερω αν ειναι καλες παντως δεν ειναι τιποτα μαυρισμένο! !?

Σημερα εφαγα σαν την γουρουνα ..

Γωγωωωωωωωω η μαμα εκανε σπανακοπιτα κι εφαγα  5 κομματια!!!!!

Δημοσίευση

Άννα λιλά μου εχω γαστρίτιδες κ μάλλον ερχόμενο έλκος κ με δίκη μου επιλογή δεν πήρα καθόλου σίδηρο..βέβαια ειχα ψοφήσει σε όλη την κύηση γιατι ειχα ξεκινήσει ήδη με χαμηλό αιματοκρίτη.

Απλα κάθε μήνα εκανα εξετάσεις αίματος...οταν μπήκα να γεννήσω ειχα 28 αλλα ολα καλα εχασα ελάχιστο αίμα κ δεν υπήρξε θέμα μετάγγισης.

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Αννα Λιλα είπε:

Μιμακι μ δεν ειναι χαμηλος... Εγω εχω μονιμως 29/τωρα με την εγκυμοσυνη.. Μπορει να σ αυξηση τ σιδηρο..εμενα τουλαχιστον μ το αυξησε σε τρια την ημερα...

Αγαπη μου γλυκια εσυ εισαι και πουπουλο και να πέσεις δεν θα παθεις τιποτα τοσο αδυνατη πιυ εισαι ...

Εγω αν πεσω θα σκασω σαν το καρπουζι????

Δημοσίευση

Μην εισαι κακια μ τν εαυτο σ μινακι...!!!!δν μ στελνεις ταχυδρομικος κ εμενα κανενα κομματακι;;;;;;ζηλευω ωωωωωω

Ειναι το μονο φαι π μπορει να σκοτωαω ανθρωπο..κοριτσια ειλικρινα.μια φορα ειχα παει γ καμια βδομαδα στους δικους μ κ οταν γυρισα η πθερα μ ειχε σπανακοπιτ κ ειχε φερει τ αντρα μ να φαει...κ την ειχε αφησει παν  στ τραπεζι ανεγκιχτη.μπαινω μεσα κ αντι να μιλησω τ αντρα μ π ειχα να τν δω καμια βδομαδα ουτε γεια δν τ ειπα τρεχω στην σπανακοπιτα κ αρχιζω κ τρωω ..κ ειλικρινα ο αντρας μ ειχε μεινει με ανοιχτο τ στομα...αφου μετα απο 3 4 λεπτα καταλαβα τι εκανα ? τν εγραψα τελειως γ την σπανακοπιτα!

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η Minaki! είπε:

Αγαπη μου γλυκια εσυ εισαι και πουπουλο και να πέσεις δεν θα παθεις τιποτα τοσο αδυνατη πιυ εισαι ...

Εγω αν πεσω θα σκασω σαν το καρπουζι????

Χαχαχαχ... Ελα ομως μ.δεν εχω τασεις λυποθυμιας χαχχα..  

Και μην λες τετοια καλε..ακου εκειιι???

Δημοσίευση

Γωγωωωω στειλε διεύθυνση! !!

Αννα μου μαλλον συνήθισε ο οργανισμος σου εγω θα σοριαστω στο πατωμα εντελως!!!??

Δημοσίευση

Μινακι ζαλιζεσαι;;γτ δν τ συζητας μ τν γιατρο σ;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.