Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 3

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Διάβασα τη έγραψες και εμεινα ακόμη και το τζάκι 

• Απαντήσεις 1.3k
  • Εμφανίσεις 71.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Λοιπόν θέλω απλά να σας πω κορίτσια όποια ενδιαφέρεται και ψάχνει για γυναικολόγο-μαιευτήρα, σας προτείνω τον Παπαδή Παναγιώτη στο Μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου. Γέννησα μαζί του και τα δύο μου μωρά

• κοριτσια μου , εγω προσωπικα πληρωσα ολο το γαμο με τον αντρα μου μονοι μας .. κ τα χρηματα τα μαζεψαμε σε 1 χρονο με οικονομια βεβαια! κ καλεσαμε 280 ατομα κ με γαμο σε κτημα κ ολα στη πενα! ενα χρον

• Κορίτσια γυρισα...ορίστε και ο λογος που ελειπα..δεν φαίνεται καλά βέβαια...σήμερα την πήραμε..κ ακόμα δεν ήρθε μας κατουρησε.. ?

Posted Images

Δημοσίευση

Ααα καλα που να σας πω κιμαλλα απλα ηταν πιο παλιο το θεμα κ δεν εχει απαντησει καμια ακομα απαντηστε μ οποια θελει να γραψω...μην γραφω σαν το κουκο...χαχχαχαχα

Δημοσίευση

Ποιο λινκ σου εστειλα κατι αν θες αυτο....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αχ κορίτσια αυτό το internet είναι μην πω έχω ψάξει όλες της παθήσεις που μπορεί να σχετίζονται με τιν καταραμενει 

Δημοσίευση

Μην το κανεις αυτο....μονο κακο μας κανει...εγω το εκοψα,...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Είπα κι εγώ μπας και βρω τίποτα να μου φύγει το άγχος αλλά βρήκα πολλά 

Δημοσίευση

Σιγουρα θα βρεις πολλα και θα αγχωθεις πιο πολυ...

Δημοσίευση

Αντζελα τα διάβασα κι εγώ..ε όχι δεν υπάρχει!!Παναγία μου και είναι και απο κάτω σας..

Βρε νίκη τι έχουμε πει;;;;δεν ψάχνουμε στο ίντερνετ!!όλες τις παθήσεις έχουμε με βαση το ίντερνετ. 

Κορίτσια φοβάμαι πως ή γωγω δεν έχει ευχάριστα γι αυτό και δεν έχει μπει.μακάρι να κάνω λάθος.

Δημοσίευση

Ελπιζω tweema μου να κανεις λαθος...λογικα αυριο θα μπει να μας τα πει...αστα κοριτσι δραμα..

Δημοσίευση

Κοριτσια ειμαι χαλια .Πραγματι τα νεα μου δεν ειναι καθολου καλα .Η χοριακη μου ηταν πολυ χαμηλη.8,4.......Γιατι ; Αναρωτιεμαι ,δεν αξιζω ενα παιδακι ; Γιατι να τιμωρουμαι ετσι;...Τωρα θα κανω την Τεταρτη επαναληψη .Αν μεγαλωσε ,δυσκολο βεβαια ,εχω ελπιδα ,αλλιως ....... Οι πιθανοτητες ειναι 25% να γινει....αυτο.Νιωθω πως μου επεσε το ταβανι και με πλακωσε. Το οξυμωρο ειναι πως με εξετασε ο γιατρος και το ενδομητριο μου εχει ανεβει πολυ τωρα...Μα ολα τα παραξενα σε μενα ;...Μακαρι να πεθαιναβ.Ενας θανατος ειναι κι αυτος ,αργος και βασανιστικος και παρασυρει και τα αγαπημενα μας προσωπα..... Αυριο παω για δουλεια και πρεπει να δεχνω ανετη.....Δε ξερω αν τα καταφερω .Νιωθω να λυγιζω.....Ημουν τοσο θετικη αυτη τη φορα ....Νιωθω αχρηστη ανικανη μιση αδεια χωρις τα εμβρυακια μου ......

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 5 λεπτά, ο/η GOGO 1 είπε:

Κοριτσια ειμαι χαλια .Πραγματι τα νεα μου δεν ειναι καθολου καλα .Η χοριακη μου ηταν πολυ χαμηλη.8,4.......Γιατι ; Αναρωτιεμαι ,δεν αξιζω ενα παιδακι ; Γιατι να τιμωρουμαι ετσι;...Τωρα θα κανω την Τεταρτη επαναληψη .Αν μεγαλωσε ,δυσκολο βεβαια ,εχω ελπιδα ,αλλιως ....... Οι πιθανοτητες ειναι 25% να γινει....αυτο.Νιωθω πως μου επεσε το ταβανι και με πλακωσε. Το οξυμωρο ειναι πως με εξετασε ο γιατρος και το ενδομητριο μου εχει ανεβει πολυ τωρα...Μα ολα τα παραξενα σε μενα ;...Μακαρι να πεθαιναβ.Ενας θανατος ειναι κι αυτος ,αργος και βασανιστικος και παρασυρει και τα αγαπημενα μας προσωπα..... Αυριο παω για δουλεια και πρεπει να δεχνω ανετη.....Δε ξερω αν τα καταφερω .Νιωθω να λυγιζω.....Ημουν τοσο θετικη αυτη τη φορα ....Νιωθω αχρηστη ανικανη μιση αδεια χωρις τα εμβρυακια μου ......

Δεν ξέρω τι να πω.. λυπάμαι και σου εύχομαι την Τετάρτη να έχει διπλασιαστη.. και να είσαι κοπέλα μου. 

Δημοσίευση

Σ'ευχαριστω παρα πολυ.Ποναει τοσο πολυ........η ψυχουλα μου που χιλια κομματια αν με εκαναν σιγουρα θα πονουσα λιγοτερο

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σε καταλαβενω πως νιώθεις. Κάνε υπομονή κοπέλα μου. 

Δημοσίευση

Γωγουλα μου μην τα παρατας...να μην σταματησεις να προσπαθεις μεχρι να αποκτησεις αυτο που θες...

Δημοσίευση
  • Ναι Αντζελα μου αν βγω απο ολο αυτο αλωβητη θα το παλεψω .....με νυχια και με δοντια .....αλλα το μονο που θελω τωρα ειναι να παψω να νιωθω , να παψω να υπαρχω , να παψω να ποναω ....Ολο στεναχωριες κλαματα προβληματα .......Γιατι ; Λιγη χαρα ηθελα κι εγω για μενα και τον αντρουλη μου που τον απογοητευσα αλλη μια φορα.,αν και δεν μου το δειχνει .Τον καταλαβαινω ομως ,ποναει μεσα του.....Εχω χασει τους γονεις μου  μετα απο δυσκολες και επωδυνες αρρωστειες...Ηθελα λιγη χαρα ,εβα πλασματακι να του δωσουμε ολη μας την αγαπη και εχουμε τοση μεσα μας ΓΙΑΤΙ ;
Δημοσίευση
  • Παω να πεσω κοριτσια .Το πρωι σηκωνομαι πολυ νωρις .Θελω να κλεισω τα ματακια μου και οταν τα ανοιξω να ειναι ενα κακο ονειρο ολο αυτο.Αλλιως πως θα το αντεξω; Καληνυχτα και σας ευχαριστω που μοιραστηκατε μαζι μου τον πονο μου και με αντεξατε.Να εισαστε καλα ....
Δημοσίευση

Αχ γωγω μου, ψυχουλα μου ποσο σε καταλαβαινουμε. ..Εδω εμεις κ ώρες ωρες απογοητευομαστε κ κλαίμε ποσο μαλλον εσυ π εχεις περασει τοσα . Είναι αυτο τ γτ π όλες λεμε. γτ οχι εγω? τι εκανα κ δεν τ αξιζω...αλλα δεν τ βάζουμε κατω κ δ θα αφησουμε κ σενα να τ κανεις.Παρε τ χρονο σ, κλαψε, εκφρασου οπως εσυ θέλεις.  κ οταν εισαι έτοιμη δοκιμαζεις πάλι. Δεν τ παραταμε, κανουμε λιγο πισω, πσιρνουμε φορά κ παμε μπροστα. Οτι κ να σ πουμε δ μπορούμε να ζεστανουμε την καρδούλα σου... Οσο έχεις ωάρια ομως τπτ δεν τελείωσε. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.