Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 3

Featured Replies

Δημοσίευση

Θα παω μονη μου κι εχω νοικιασει σπιτι,το οποιο θελει καλο καθαρισμα και εχω να κατεβασω πετσετες,σεντονια,παπλωματα,κατσαρολικα,ολααααα...του ειπα να τα κανω μονη μου αλλα λεει θα κουραστω πολυ,ο καλος μου θα ερθει αρχες απριλη γτ θα ειναι ελβετια ακομα...

• Απαντήσεις 1.3k
  • Εμφανίσεις 71.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Λοιπόν θέλω απλά να σας πω κορίτσια όποια ενδιαφέρεται και ψάχνει για γυναικολόγο-μαιευτήρα, σας προτείνω τον Παπαδή Παναγιώτη στο Μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου. Γέννησα μαζί του και τα δύο μου μωρά

• κοριτσια μου , εγω προσωπικα πληρωσα ολο το γαμο με τον αντρα μου μονοι μας .. κ τα χρηματα τα μαζεψαμε σε 1 χρονο με οικονομια βεβαια! κ καλεσαμε 280 ατομα κ με γαμο σε κτημα κ ολα στη πενα! ενα χρον

• Κορίτσια γυρισα...ορίστε και ο λογος που ελειπα..δεν φαίνεται καλά βέβαια...σήμερα την πήραμε..κ ακόμα δεν ήρθε μας κατουρησε.. ?

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Πόπη Τσουγκ είπε:

νικη μου μην της δινεις καν σημασια και χαλασ τη ζαχαρενια σου ,πες της ενα ενταξει και αστην

Αυτό κάνω το καλό είναι δεν θα την δω μια εβδομάδα και το καλύτερο το Πάσχα έως τον Νοέμβριο θα είναι 500 χιλ μακριά από εμάς περιμένω πως και πως 

Δημοσίευση

TΟ ΞΕΡΩ ΑΝΤΖΕΛΑ ;)...ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΡΑ ΜΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠ ΟΣΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΘΕΡΑ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑ (ΚΑΚΙΟΥΛΑ) Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΕΙ,ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΝΩΡΙΣΑ ΗΤΑΝ ΗΔΗ ΑΡΡΩΣΤΗ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΜΕΤΑ ....ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΛΟΒ!!!

Δημοσίευση

ΝΙΚΗ ΤΕΛΕΙΑ .... ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΙΜΑ ΜΥΚΟΝΟ? ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Ή ΕΠΙΛΟΓΗ?ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ,ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Angela25 είπε:

Χαχαχαχαχ,πες της θα μου λειψετε πολυυυυυ!

Όντως καλέ θα μου λείψει πάρα πολύ εδώ η μάνα μου εταξε στον γιατρό μου τηροπιτα.. άσχετο το τελευταίο 

Δημοσίευση

Αν πει πως θα της λειψει δεν αργουνε τα πεθερικα να πανε οχι θαρρος χαχαχα

Δημοσίευση

Ποπη σου στειλαμε προσκληση για private συνομιλια

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Πόπη Τσουγκ είπε:

ΝΙΚΗ ΤΕΛΕΙΑ .... ΑΝΤΖΕΛΑ ΠΑΣ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΙΜΑ ΜΥΚΟΝΟ? ΓΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ Ή ΕΠΙΛΟΓΗ?ΕΓΩ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΕΙΝΩ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΚΕΡΚΥΡΑ ,ΑΣΤΑ ΝΑ ΠΑΝΕ...

Κέρκυρα θα έρθω για δουλειά 18 με 20 του μηνός 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 λεπτό, ο/η love30 είπε:

Αν πει πως θα της λειψει δεν αργουνε τα πεθερικα να πανε οχι θαρρος χαχαχα

Δεν πτοουντε με άυτα  αν πει ότι πάρει αυτό θα γίνει 

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η NikiEmmanouela είπε:

Δεν πτοουντε με άυτα  αν πει ότι πάρει αυτό θα γίνει 

Χαχαχαχα

Δημοσίευση

Κορίτσια φωτια πήρατε! εχω ρίξει γέλιο με την ανσισθησιολογο! Αντζελα να την παρεις δεν πειράζει. 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ναι αλλά αν πέσει πιος θα την κιταξη η νύφη δλδ εγώ και να κάνω καθημερινά ταξίδι δεν γίνεται οπότε να είναι καλά μέχρι να φύγει 

Δημοσίευση

Παω για νανι κοριτσια τα λεμε αυριοοοοο καληνυχτααααααα

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγώ να δεις τι γέλια έχω κάνει.. με την ανεσθισιολογο.. 

Δημοσίευση

Καλή ξεκούραση love! τι ωραια ν μένεις σε νησί! Νικη μου θα βρεις την ησυχια σου μερικους μηνες!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αχ κορίτσια κάθομαι σαν το χάζω και γελάω μόνη μου και μαζί με τον πόνο μου.αλλα δεν μπώρό να σταματήσω 

Δημοσίευση

ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΛΟΒ.αΑΝΤΖΕΛΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ,ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΙΑΚΟΠΟΥΛΕΣ....Η ΝΙΚΗ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ ΑΝ ΠΑΘΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΙΑ ΘΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΤΟ ΛΟΥΚΙ?ΚΑΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ,ΟΙ ΠΕΘΕΡΕΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΞΕΝΕΣ ...ΑΝ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ .... 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εμένα σε γενικές γραμμές είναι από τις πολύ καλές αλλά μερικές φορές είναι μην πω.και εγώ 80 χιλ την μέρα δεν κάνω 

Δημοσίευση

Εγω παντως κοριτσια εχουν μπει καποια ορια ακι ουτε που ανακατευετε ευτυχως τα εβαλε ο αντρουλις μου χρονια πριν!!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.