Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 3

Featured Replies

Δημοσίευση

Ο γιατρός επειδή είδε ποσό αγζωμενη και μετρική είμαι ,μου είπε να προσπαθήσω πάλι 2-3 μηνς αφού όλα είναι καλά και βλέπουμε παλι

• Απαντήσεις 1.3k
  • Εμφανίσεις 71.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Λοιπόν θέλω απλά να σας πω κορίτσια όποια ενδιαφέρεται και ψάχνει για γυναικολόγο-μαιευτήρα, σας προτείνω τον Παπαδή Παναγιώτη στο Μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου. Γέννησα μαζί του και τα δύο μου μωρά

• κοριτσια μου , εγω προσωπικα πληρωσα ολο το γαμο με τον αντρα μου μονοι μας .. κ τα χρηματα τα μαζεψαμε σε 1 χρονο με οικονομια βεβαια! κ καλεσαμε 280 ατομα κ με γαμο σε κτημα κ ολα στη πενα! ενα χρον

• Κορίτσια γυρισα...ορίστε και ο λογος που ελειπα..δεν φαίνεται καλά βέβαια...σήμερα την πήραμε..κ ακόμα δεν ήρθε μας κατουρησε.. ?

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Την ωρεξια την παρακουλουθρις; συγνώμη που ρωτάω. πόσο ετών είσαι αν επιτρέπεται 

Δημοσίευση

Ax koritsia prepei na paw sti douleia k variemai. Tha sas parakolouthw k opote borw tha apantaw.

Δημοσίευση

Καλή δουλειά Διώνη... Την ωοριξια ή αλήθεια είναι ότι δεν την παρακολουθώ ,την καταλαβαίνω βέβαια έντονα και είμαι στα 34

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Τσουγκ είπε:

Καλή δουλειά Διώνη... Την ωοριξια ή αλήθεια είναι ότι δεν την παρακολουθώ ,την καταλαβαίνω βέβαια έντονα και είμαι στα 34

Μία χαρά είσαι άκου το γιατρό σου..! Για αρχή να δεις 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια άσχετο ξέρει καμία σας στην ναρκωση αν σου βάζουν μάσκα οξυγονου; ρωτάω γιατί για καποιο λόγο εχθές όταν ξύπνησα είχα σακατεμενη γλώσσα και από μέσα πανό από τα χίλια είναι γρατζουνισμενο πολύ. 

Δημοσίευση

Εμενα με μασκα μου ειχαν κανει ναρκωσει...καλωσηρθες τσουγκ...καλυτερα να μην αγχωνεσαι γτ το αγχος οπως εχω ξαναπει ειναι το καλυτερο αντισυλληπτικο...ελπιζω μεσα απ τη καρδια μου να ερθει συντομα το νινακι σας...

Δημοσίευση

Εγω δεν ξερω. Τσουγκ μην αγχώνεσαι.  Αφου δεν υπάρχει θεμα θα ερθει! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εχθές έκανα αφερεση ενδομιτριου γιατι έπαθα αιμοραγια πολλών ημερών και έπρεπε να αφερεσει το μισό ενδομιτριο  (γλίτωσα τιν ολική αφερεση ενδομιτριου αν αφερεθει όλο είναι πολύ δύσκολο να πιάσω σύντομα παιδί μέχρι να το αποκαταστισω οπότε αφερεθικε όσο έπρεπε) και έκρυβε από κατο μια κυστη υπονιχια αν το λέω σωστά θα ξέρω σε 15 μερες.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Angela25 είπε:

Εμενα με μασκα μου ειχαν κανει ναρκωσει...καλωσηρθες τσουγκ...καλυτερα να μην αγχωνεσαι γτ το αγχος οπως εχω ξαναπει ειναι το καλυτερο αντισυλληπτικο...ελπιζω μεσα απ τη καρδια μου να ερθει συντομα το νινακι σας...

Εγώ θημαμε όταν κιμιθικα δεν είχα μάσκα..! Τώρα αν έβαλαν μετά δεν ξέρω 

Δημοσίευση

Περαστικουλια και καλή αναρωση κορίτσι....Άντζελα καλώς σας βρήκα !!!! Το όνομα μου κορίτσια είναι Πόπη ,δεν ξέρω γιατι ε βγάζει με αυτό το ονομα

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Τίποτα είμαστε μια καλή παρέα και η μία στηρίζει την άλλη..

Δημοσίευση

Νικη μ τώρα  π τ σκέφτομαι μηπως σ βάλανε οξυγόνο? ? Πόπη μπορείς να τ αλλάξεις.  πήγαινε στο προφιλ τ κ βαλε οτι θες.

Δημοσίευση

Αχ βρε Διώνη μου ευχαριστώ,προσπάθησα όμως και δεν ξέρω πως ,μπήκα στο προφίλ,έβαλα ηλικία αλλά το όνομα δεν είχε κάπου να το αλλάξω ,είπα είμαι άσχετη...αυτό που μπορώ και απανταω είναι κατόρθωμα :roll:

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.