Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 3

Featured Replies

• Απαντήσεις 1.3k
  • Εμφανίσεις 71.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Λοιπόν θέλω απλά να σας πω κορίτσια όποια ενδιαφέρεται και ψάχνει για γυναικολόγο-μαιευτήρα, σας προτείνω τον Παπαδή Παναγιώτη στο Μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου. Γέννησα μαζί του και τα δύο μου μωρά

• κοριτσια μου , εγω προσωπικα πληρωσα ολο το γαμο με τον αντρα μου μονοι μας .. κ τα χρηματα τα μαζεψαμε σε 1 χρονο με οικονομια βεβαια! κ καλεσαμε 280 ατομα κ με γαμο σε κτημα κ ολα στη πενα! ενα χρον

• Κορίτσια γυρισα...ορίστε και ο λογος που ελειπα..δεν φαίνεται καλά βέβαια...σήμερα την πήραμε..κ ακόμα δεν ήρθε μας κατουρησε.. ?

Posted Images

Δημοσίευση

Κ μενα είχε κατουρησει το δυόσμο της πεθεράς μου στην αυλη της. Από τότε δεν ξαναβαλε δυόσμο στο φαι! Χαχαχα 

Δημοσίευση

Koritsia epestrepsa. Tweema m tha mathei siga siga! Egw pali d thelw zwaki mesa sto spiti. An k tha ithela ena skylaki. Niki m ti egine?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Από μια αρνατιση στο fb άρχισαν  να περνούν την πεθερά μου η πεθερά μου να περάσω είναι την μάνα μου να τις λέει ότι λένε εδώ ακόμη για εξωσωματικη ακουστικε ότι έκανα. Δεν υπάρχουν πλέον με έχουν κάνει ένα ρακος δεν μπώρό ηλικία θα αρχισω να τους βρίζω 

Δημοσίευση

Pw pw entaksei!! O kosmos einai kakos k akomi xeirotera periergos! Entaksei emathes kati, ypetheses kati allo provlima sou. Til gt pairneis? Na matheis ti?? Kopela m mi se noiazei! Esy na eisai kala k ase tous allous na lene oti theloun. Den kanei na tarazesai. Den tous peftei logos!

Δημοσίευση

Κοριτσακι μου συγνωμη αλλα δεν καταλαβα καλα,μπορεις να μας εξηγησεις?ηρεμησε πρωτα..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Πέραν την πεθερά μου από μια δημοσίευση στο fb και άρχισαν να βγενουν φήμες ότι πήγα να κάνω εξωσωματικη και δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο έχουν ποι.  Τόση κακία..; μας έχουν βάλει και έχουμε τσακοθει τόσο περιέργεια υμαρτον Θεέ μου.! Δεν αντέχω άλλο κορίτσια με πίεση είμαι σήμερα δεν έχω ηρεμιση καθόλου μα καθόλου 

Δημοσίευση

Νίκη μη χαλιεσαι με τέτοια. Για μένα έχουν πει τέρατα. Μια γνωστή μου είπε ότι έχω κάνει παιδί αλλά το κρύβω. Κ ότι με είδαν κάπου με ένα μωρό. Κ γω δεν έχω πάει ποτέ σε εκείνο το μέρος. Καλα ότι έχω κάνει εξωσωματική πολλές φορές το έχουν πει. Μέχρι ότι πήγα με άλλον γιατί ο άντρας μου δε μπορεί να κάνει παιδιά κ πάω με άλλον. Κ ποσά ακόμα? Να τρελαινεσαι

Δημοσίευση

Koritsia eleos! Exw friksei!!! K gw akouw diafora kata kairous t typou gt den kanete kamia ekswswmatiki apo anthrwpous p den kseroun kan an exoume kp provlima k stin teliki an prospathoume kan alla oxi k etsi! K eimai 28 xronwn. Pou na imoun k parapanw!

Δημοσίευση

Αφού δεν έχουν με τίποτα άλλο να ασχοληθούν και δεν κοιτανε τα δικά τους χαλια. Εμένα δε με νοιάζει καθόλου πλέον. Σιγά μη κάτσω να σκασω ας λένε ότι θέλουν

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μιλάνε άτομα που δεν έχουν παιδιά και προσπαθούν χρόνια 

Δημοσίευση

Οτι να ναι...τι κακος που ειναι ο κοσμος...ελεοςςς...μην σκας νικη μου η εξηγησε στην πεθερα σου....κοριτσια  κατι ειχε το σαιτ και δεν μοορουσα να μπω τους εστειλα στο fb και ευτυχως το εφτιαξαν...λεω να την κανουμε για αλλου...

Δημοσίευση

Ax koritsia k gw mia wra prospathousa k agxwthika. Niki m oi anthrwpoi einai provlimatikoi. Mi dineis simasia. Einai dydkolo alla exoume ta dika mas themata de tha skasoume k gia aytous!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια μάλιστα με την μάνα μου και μου λέει από τώρα θα μετράνε ποτέ θα γενισεις χαχα. Κορίτσια παντός θυμήθηκα τα γέλια που κάναμε εχθές με τα άλλα κορίτσια. Όντως κορίτσια κολλάει 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.