Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 3

Featured Replies

• Απαντήσεις 1.3k
  • Εμφανίσεις 71.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Λοιπόν θέλω απλά να σας πω κορίτσια όποια ενδιαφέρεται και ψάχνει για γυναικολόγο-μαιευτήρα, σας προτείνω τον Παπαδή Παναγιώτη στο Μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου. Γέννησα μαζί του και τα δύο μου μωρά

• κοριτσια μου , εγω προσωπικα πληρωσα ολο το γαμο με τον αντρα μου μονοι μας .. κ τα χρηματα τα μαζεψαμε σε 1 χρονο με οικονομια βεβαια! κ καλεσαμε 280 ατομα κ με γαμο σε κτημα κ ολα στη πενα! ενα χρον

• Κορίτσια γυρισα...ορίστε και ο λογος που ελειπα..δεν φαίνεται καλά βέβαια...σήμερα την πήραμε..κ ακόμα δεν ήρθε μας κατουρησε.. ?

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Τι ωραία σκυλάκια που έχετε στελλα ένα σαν το δικό σου είχε η πεθερά μου.!

Δημοσίευση

Ελα ρε.....ποσο κριμα..ελπιζω τουλ να το πηρε καποιος και να μην επαθε κακο..το λατρευω..γενικα με τα ζωα εχω τεραστια αδυναμια..ειδικα στα σκυλια..εχω μαζεψει εγω σκυλια..ουουου!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δεν ξέρουμε κάποιος θα το πήρε. Όχι δεν ποναω πλέον ότι ποναγα ήταν μόλις είχα βγει μέχρι να έρθω σπίτι. 

Δημοσίευση

Ναι λογικο ειναι αυτο..αυριο θα σαι κομπλε!!γυρω στις 45 σελιδες μαλλον θα ξαναμπλοκαριστουμε απο οτι βλεπω...

Δημοσίευση

Εγω κανω ενα τσιγαρο τωρα και θα πεσω για υπνο γτ ειμαι κομματια..και αυριο θα παμε να φαμε στην πεθερα μου...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 23 λεπτά, ο/η Στελλα1986 είπε:

Ναι λογικο ειναι αυτο..αυριο θα σαι κομπλε!!γυρω στις 45 σελιδες μαλλον θα ξαναμπλοκαριστουμε απο οτι βλεπω...

Μην τα λέμε αυτά καλά είμαστε στο προηγούμενο στις 25 σελίδες μας μπλοκάρε ενώ στο προτο κάπου στης 200 μας μπλοκαρε. Καλό βράδυ...! 

Δημοσίευση

Καλημερα!!!!

Στέλλα το σκυλακι σου τι υπεροχη φάτσα είναι αυτή? Το βλέπω κ γελαω!

Tweema ποσό μηνών είναι το δικό σου το κουκλακι? Από που το πήρες? Ειναι πανεμορφο. Μωρέ σας κατουρησε για να έχει κ τη μυρουδιτσα του ο χώρος. Θα μάθει. Θυμάμαι το δικό μου... Μου έκανε καλύτερη παρέα κ από άνθρωπο . Τι ψυχουλες που είναι. Ποση αγαπη έχουν μέσα τους για μας!!!

Δημοσίευση

Kalimera koritsia! Sikwthika k gw na kanw banaki, na vgoume mia volta gia kafe. Exei k wraia mera. Stella ti kouklaki k t diko sou!

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια!!

Στέλλα μου αρέσουν πολύ τα γιορκσαιρ αλλά μου ηταν πολύ δύσκολο να βρω χωρίς να το πουλάνε.

Νίκη μου είναι 4 μηνών..στο fb είμαι σε παρα πολλές σελίδες και ομάδες με σκυλιά..κάποια στιγμη είδα αυτό οτι το χάριζαν.πήρα τηλ έκλεισαν ραντεβού και το είδαμε.αυτοι είχαν την μαμα και τα κουταβακια που γέννησε είχαν κανονίσει πριν τη γεννά που θα τα δώσουν..αυτό που πήρα το είχε πάρει ενα ζευγάρι που έλειπε πολλές ώρες απο το σπίτι κ το αφηναν στο μπαλκόνι κ έκλαιγε..τους έκαναν παραπονες οι γείτονες και το έδωσαν πίσω.όταν πήγαμε να το δουμε μας ειπαν έχουμε αλλά δυο ραντεβού να δουμε αν είναι αύριο θα σας παρουμε..εγώ απογοητευτηκα ήμουν και σίγουρη οτι δεν θα μας πάρουν..ε και την επόμενη χτύπησε το τηλ και μου λέει επιλέξαμε εσάς οι άλλοι δεν ηταν κατάλληλοι.. τρελάθηκα απο την χαρά μου.

Την πήγα βόλτα μέχρι την πεθερά μου και της εχεσε πανω στο χαλί..χαχαχαχα σε εμένα ευτυχώς τίποτε ακόμα!! Στάνταρ φρικαρε και δεν μου το έδειξε! Χαχαχαχα

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια σε ολες...πολυ ομορφα τα σκυλακια σας και κντως ειναι η καλυτερη παρεα...tweemaki xαχχαχαχαχαχ τυχαιο?

Δημοσίευση

Κορίτσια ή αλήθεια είμαι οτι ήθελα να βάλω τα γέλια αλλά κρατήθηκα!της έβαλα λίγο χερι αλλά εβαζα μπροστινό τον άντρα μου ότι υα την μαλώσει πολύ!χαχαχα

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μπορείς να μου την δανείσεις? να την πάω από την πεθερά μου μια βόλτα..? 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η NikiEmmanouela είπε:

Μπορείς να μου την δανείσεις? να την πάω από την πεθερά μου μια βόλτα..? 

Χαχαχαχαχαχαχα

Νίκη ευχαρίστως!!κ οποια αλλη θελει !!τωρα που δεν εχει μαθρι κιολας αλλου!!αλλά θα σου κλαίει ηδη με συνηθίσε.

Δημοσίευση

Εγω λυπαμαι το σκυλακι...ασε που δεν παιζει να με αφησει να το παω ουτε μεχρι την πορτα...χαχαχα

Δημοσίευση

Εκτος κι αν τον βαλω να της κατουρισει τον κηπο...θα παθει εγκεφαλικο...χαχαχ

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.