Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 3

Featured Replies

Δημοσίευση

Κοριτσια μου σας καληνυχτω...θα δουμε ταινιουλα...see you tomorrow...

• Απαντήσεις 1.3k
  • Εμφανίσεις 71.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Λοιπόν θέλω απλά να σας πω κορίτσια όποια ενδιαφέρεται και ψάχνει για γυναικολόγο-μαιευτήρα, σας προτείνω τον Παπαδή Παναγιώτη στο Μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου. Γέννησα μαζί του και τα δύο μου μωρά

• κοριτσια μου , εγω προσωπικα πληρωσα ολο το γαμο με τον αντρα μου μονοι μας .. κ τα χρηματα τα μαζεψαμε σε 1 χρονο με οικονομια βεβαια! κ καλεσαμε 280 ατομα κ με γαμο σε κτημα κ ολα στη πενα! ενα χρον

• Κορίτσια γυρισα...ορίστε και ο λογος που ελειπα..δεν φαίνεται καλά βέβαια...σήμερα την πήραμε..κ ακόμα δεν ήρθε μας κατουρησε.. ?

Posted Images

Δημοσίευση

Tha deiksei. An k tosous mines den egine! Pote de ksereis vevaia. Apla pleon ta pairnw ola pio xalara. Perysi koritsia me epiane mia stenaxwria. Klama otan adiathetousa! Asta na pane. Apo otan ksekinisame na t psaxnoume eimai poly kalytera.

Δημοσίευση

Εγώ να πω την αλήθεια δεν στεναχωριεμαι ιδιαίτερα όταν αδιαθετω.. ίσα ίσα που μερικές φορες λέω άντε να ερθει γιατί έχω έντονα τα σύμπτωματα της.αλλά απογοήτευση με πιάνει σε άκυρες στιγμές..ειδικα αν διαβάζω διάφορα..τελικά καλυτερα να έχω πολύ δουλεια να μην ψάχνω τίποτα.. αφού ξέχασα και τα τεστ λέω είναι σε καλο δρόμο..και με τις εξετάσεις αν μας βγει κάτι άσχημο θα προσπαθήσω να κρατηθω να μην με πάρει απο κάτω.

Δημοσίευση

Symfwnw. Kalytera na gemizoume tis wres mas na min t skeftomaste. Pleon ola diorthwnontai. Oso pio syntoma vroume ti exoume toso t kalytero! Toulaxiston kserw ti antimetwpizoume apo t na itan ola teleia k na min erxotan. Tha trelainomouna k tha gyrnousa apo giatro se giatro. 

Δημοσίευση

Gt diavazoume gia ena swro spanies periptwseis p vrikan tyxaia meta apo xronia ti eftaige k leme mipws to xw k gw??? Alla emeis kseroume ti ftaiei opote proxwrame analoga.

Δημοσίευση

Έτσι είναι ακριβως..γεμίζουμε τον χρόνο μας και όλα θα γίνουν!καληνύχτα Διώνη μου.

Δημοσίευση

Τα διαβασα οοοολα παλι!!!!? εγω αδιαθετησα σημερα τλκ και με τα τεστ!!!τον επομενο παλι!!!!παω για τν 2ο μην προσπαθειων με τεστ..αλλα ουσιαστικα ειναι ο 3ος..καληνυχτα κοριτσια!!

Δημοσίευση

Καλημερααάα κοριτσια...τι κανεις στελλα?σε χασαμε...δεν πειραζει κοριτσι μου τον αλλο μηνα....

Δημοσίευση

Kalimera koritsia! Stella den peirazei. Eyxomai na einai i triti k i teleytaia. De borousa na koimithw xthes. Me t zori stis 5 t prwi.

Δημοσίευση

Ωχχχ βρε παιδι μου....αφου μια χαρα σας τα ειπε ο γιατρος...μν σε παιρνει απο κατω...

Δημοσίευση

Αααα καταλαβα...δεν φτιαχνεται λιγο?εννοω να σε βαλουν πιο πολλα πρωινα...μπα ε?

Δημοσίευση
στις πριν 20 ώρες, ο/η Tweema είπε:

Υπάρχει..μου είχε δώσει περσι ή γυναικολόγος μου τα primolut για να σταματήσει ή αιμορραγία κ να μου ερθει κανονικά.όπως και έγινε..κ είχα και ανησυχία κιόλας αν μετα θα μου έρχεται κανονικά αλλά δεν είχα κανένα πρόβλημα.

Το primolut ειναι και να σταματησει και να ερθει η περιοδος το ειχα παρει και εγω!!!

Δημοσίευση

Τι κανεις love..?καλημερα σε ολες νικη μου θα πας στον γιατρο σημερα ε?

Δημοσίευση

Τι κανετε κοριτσια?Niki καλα αποτελεσματα στον γιατρο θα μπω οταν γυρισω απο τη δουλεια να δω τι σου ειπε ευχομαι να ειναι ολα μια χαρα!!!! Angela  Tweema τι κανετε?

Δημοσίευση

Καλα ειμαι εγω love...εννοειται νικη μου να πας..περιμενουμε νεακια...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σε ευχαριστώ πολύ κοπέλα μου..! Κορίτσια μάλλον μέχρι  να πάω θα έχει σταματήσει 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.