Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 3

Featured Replies

Δημοσίευση

Υπομονηηηηη...μπραβο να εισα δυνατη για τον αντρουλη σου!!

• Απαντήσεις 1.3k
  • Εμφανίσεις 71.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Λοιπόν θέλω απλά να σας πω κορίτσια όποια ενδιαφέρεται και ψάχνει για γυναικολόγο-μαιευτήρα, σας προτείνω τον Παπαδή Παναγιώτη στο Μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου. Γέννησα μαζί του και τα δύο μου μωρά

• κοριτσια μου , εγω προσωπικα πληρωσα ολο το γαμο με τον αντρα μου μονοι μας .. κ τα χρηματα τα μαζεψαμε σε 1 χρονο με οικονομια βεβαια! κ καλεσαμε 280 ατομα κ με γαμο σε κτημα κ ολα στη πενα! ενα χρον

• Κορίτσια γυρισα...ορίστε και ο λογος που ελειπα..δεν φαίνεται καλά βέβαια...σήμερα την πήραμε..κ ακόμα δεν ήρθε μας κατουρησε.. ?

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η NikiEmmanouela είπε:

Δεν σου κάνω καθόλου πλάκα ακόμη έχει σικοσει χέρι στα πεθερικα μου στον αντρα μου του είχε άνοιξε 2 φορες το κεφάλι οπότε ο αντρας μου και αυτός να έχουν Παρίσι απόφαση αυτός την ζωή του και ο αντρας μου τιν δικιά του μόνο σε τραπέζια αν σιναντιομαστε εδώ στο γάμο μας κοντεψε να πλακοθουν.. και όχι δεν κάνω καθόλου πλάκα η πεθερά μου του παραχώρησε και ένα σπίτι να μην είναι μαζί τις μέχρι να βρει δουλειά και έρχεται η πεθερά μου να πάει όσο μακριά μπορεί είναι θέμα εδώ τον κράτησε η πεθερά μου να μην ορμιξη στην μάνα μου που έφερε αντιριση μόνο τον μπαμπά μου φωβατε 

Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος στην κυριολεξία..πραγματικα δεν υπήρχε περίπτωση να πηγαινα..έχει κάποιο πρόβλημα;;

Δημοσίευση

Eksartatai. Ola einai pithana. Mas eixe proeidopoiisei oti einai axristo mikrovio. T thema einai oti o giatros epimenei sto fysiologika efoson me mena einai ola kala. Niki m an einai dynaton!!!! Efriksa. Profanws exei psyxologika provlimata...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Tweema είπε:

Ο άνθρωπος είναι επικίνδυνος στην κυριολεξία..πραγματικα δεν υπήρχε περίπτωση να πηγαινα..έχει κάποιο πρόβλημα;;

Όχι δεν έχει κανένα πρόβλημα. 

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Eksartatai. Ola einai pithana. Mas eixe proeidopoiisei oti einai axristo mikrovio. T thema einai oti o giatros epimenei sto fysiologika efoson me mena einai ola kala. Niki m an einai dynaton!!!! Efriksa. Profanws exei psyxologika provlimata...

Διώνη μου προσπαθήστε το λίγο ακόμα φυσιολογικά αφού και ο γιατρός το πιστεύει και μετα κάντε οτι σας προτείνει αυτός..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μπορεί να λείπει θα ρωτήσω αύριο θα ξέρει η μάνα μου το καλό θα είναι ότι θα έχω και τον μπαμπά μου 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγώ τον αποφεύγω οπότε ούτε γειά δεν του λέω εγώ πιστεύω ότι ζηλεύει από τότε μου με γνώρισε έβγαλε αυτό το πράγμα.. τόσο έντονα ενώ πρην  όχι τόσο πολύ ζηλεύει τον άντρα μου που έχει δουλειά ενώ αυτός όχι. 

Δημοσίευση

Na pame ston ourologo k tha doume. Opws k na xei tha t palepsoume!!! Vre Niki moy dyskola ta pragmata otan yparxoun tetoia themata stin oikogeneia. Min t milas katholou tote.

Δημοσίευση

Ο χριστος και η παναγια...αυτος δεν ειναι που λατρευει τη μανα του...ο πεθερος σου δεν του λεει τιποτα?πες του νατου δωσει ενα χερι ξυλο...στο γαμο σου γτ παραλιγο να τσακωθουν...φανταστειτε να εχει γυναικα αυτος...τι εχει να τραβηξει...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγώ αυτό που έχω ξεκαθαρίσει στον αντρα μου ότι όταν κάνω παιδάκι και το πειράξει θα γίνει χαμός.. 

Δημοσίευση

Ayto eleipe na peiraksei t mwro sou. Tha ton epniga me t idia m ta xeria sti thesi sou!!! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Angela25 είπε:

Ο χριστος και η παναγια...αυτος δεν ειναι που λατρευει τη μανα του...ο πεθερος σου δεν του λεει τιποτα?πες του νατου δωσει ενα χερι ξυλο...στο γαμο σου γτ παραλιγο να τσακωθουν...φανταστειτε να εχει γυναικα αυτος...τι εχει να τραβηξει...

Αυτός είναι αλλά αν του φέρει αντιριση η πεθερά μου θα την πλακοσει. Κι όμως έχει κοπέλα εδώ και 2 χρόνια.. στο γάμο μου γιατί δεν έπαιζε μόνο ηπειρωτική μουσική και επεξεργαστή και θρακιοτικα και άλλα ενώ ήθελε μόνο ηπειρωτική μουσική άστα. Βρε κάνει τον καλό αλλά από πίσω είναι μην πω. 

Δημοσίευση

Πω πω τι τραβας κι εσυ...υπομονη κοριτσακι οσο πιο πολυ μπορειτε μακρια με τον αντρα σου...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δεν ξέρω κορίτσια δεν τιν έχω δει ποτέ. Αυτή απορία ξέρω είναι παντρεμένη και με 2 παιδιά 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Kala sto diko sas t gamo aytos tha kanei koumanto??? K i kopela tou? Einai normal?

Έτσι νόμιζα.. κι εγώ ότι δεν κάνει κουμάντο ο dj έχει να λέει αχ τι πέρασε και αυτός 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 5 λεπτά, ο/η Tweema είπε:

Βρε νίκη μπας κ παιρνει ναρκωτικά;

Χαχαχα όχι θα φενοταν 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Ayto eleipe na peiraksei t mwro sou. Tha ton epniga me t idia m ta xeria sti thesi sou!!! 

Αυτό ενωητε 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.