Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 3

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλά τώρα τις λιγουρευτηκα κ ειναι και πανευκολη συνταγή. 

• Απαντήσεις 1.3k
  • Εμφανίσεις 71.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Λοιπόν θέλω απλά να σας πω κορίτσια όποια ενδιαφέρεται και ψάχνει για γυναικολόγο-μαιευτήρα, σας προτείνω τον Παπαδή Παναγιώτη στο Μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου. Γέννησα μαζί του και τα δύο μου μωρά

• κοριτσια μου , εγω προσωπικα πληρωσα ολο το γαμο με τον αντρα μου μονοι μας .. κ τα χρηματα τα μαζεψαμε σε 1 χρονο με οικονομια βεβαια! κ καλεσαμε 280 ατομα κ με γαμο σε κτημα κ ολα στη πενα! ενα χρον

• Κορίτσια γυρισα...ορίστε και ο λογος που ελειπα..δεν φαίνεται καλά βέβαια...σήμερα την πήραμε..κ ακόμα δεν ήρθε μας κατουρησε.. ?

Posted Images

Δημοσίευση

Fetos elega tha pame opwsdipote triimero xeimwniatiko se ksenodoxeio pou tha kanoun masaz k etsi. Alla logariaza xwris ton ksenodoxo i mallon tous agrotes! Prwton den volepsan oi adeies me t antra mou k deyteron pou na pas me tosa bloka???

Δημοσίευση

Το παρακολουθω και αυτο Διωνη μου!!!Σαν ντετεκτιβ εχω καταντησει χαχαχα!!!!Ωραια η συνταγη αλλα ταπερακι δεν βλεπω ?

Δημοσίευση

Ax koritsia ti na sas kanw eiste makrya!!! K aytos o antras m de leei na erthei! Xaxaxxa

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Fetos elega tha pame opwsdipote triimero xeimwniatiko se ksenodoxeio pou tha kanoun masaz k etsi. Alla logariaza xwris ton ksenodoxo i mallon tous agrotes! Prwton den volepsan oi adeies me t antra mou k deyteron pou na pas me tosa bloka???

Εγω που με στέλνουν σε λίγο καιρό Κέρκυρα για να βγάλω κάτι φωτογραφίες και σκέφτομαι πως θα πάω με τα μπλόκα 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Ax koritsia ti na sas kanw eiste makrya!!! K aytos o antras m de leei na erthei! Xaxaxxa

Φαει  καμία εγώ δεν θα άντεχα 

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια να ρωτήσω κάτι;

Έχω ιδιωτική ασφάλεια και εψαξα να δω αν στο προηγούμενο τσεκ απ υπηρχαν αυτές οι εξετάσεις αλλά δεν ηταν..όταν κλείσω ραντεβού παλι για το τσεκ απ να τους πω και για αυτές τις δυο εξετάσεις;με το αίμα δεν τις βλέπουν και αυτές;

Δημοσίευση

Αυτες Tweemaki ειναι ορμονολογικες πες να στις γραψουν οπωσδηποτε να τις κανεις..Αν και ειναι αιματος δεν ειναι γενικες.

Δημοσίευση

Την φεριτινη και τον σιδηρο..για τον αιματοκρίτη έγραφε.

Δημοσίευση

Τοτε όταν κλείσω για τσεκαπ θα τους πω κ για τις αλλες δυο..πέρσι που έκανα ο αιματοκρίτης το χαμηλό ηταν 35 κι εγώ είχα 36,5..και αυτό που έχω σίγουρα χαμηλό ακόμα είναι ή καλη χοληστερόλη.

Δημοσίευση
στις πριν 11 λεπτά, ο/η Μαμακουλιτσα είπε:

Αυτες Tweemaki ειναι ορμονολογικες πες να στις γραψουν οπωσδηποτε να τις κανεις..Αν και ειναι αιματος δεν ειναι γενικες.

Είμαι άσχετη τελείως τελικά.επειδή είναι λίγο περίεργα με την ασφάλεια πρεπει να ακολουθώ συγκεκριμένη διαδικασία.και με τα γυναικολογίκα ειδικα.. πρεπει να προσεχείς το τι θα πεις κ ποτε το εμφάνισα και κάτι τέτοια..όλα με παραπεμπτικα.

Δημοσίευση

Ζητα να κανεις ορμονολογικες και θα στις γραψουν.Μην σκεφτεσαι την χαρτουρα κοριτσακι μου δεν ειναι τιποτα..Απλες εξετασεις ειναι θα τις γραψουν..

Δημοσίευση

Κ σε τι γιατρό θα πρεπει να κλείσω ραντεβού για να τις γράψουν;

Δημοσίευση

Tweema m stis genukes synithws symperilamvanontai aytes! Na tis kaneis! Tpt den einai! Sidiros,aimatokritis,feritini. Ola mazi!

Δημοσίευση

K o gynaikologos s borei. An pas gt den t les na s grapsei k ormonologikes p einai oi prwtes p kaneis otan t psaxneis? Apla ginontai se sygkekrimeni mera t kyklou. 3 me 5h.

Δημοσίευση

Το θέμα είναι οτι εγώ προσπαθώ να κάνω εξετάσεις μέσω της ασφαλείας..αν μου τις γράψει ή γυναικολόγος μου θα της κάνω εκτός..με την ασφάλεια δεν μπορω να πω οτι θέλουμε να κάνουμε παιδι γιατί δεν πρόκειται να μου τις γράψουν ποτε τις εξετάσεις.δεν ξέρω αν πάω μέσα απο το νοσοκομειο σε γυναικολόγο κ του πω να μου γράψει τις εξετάσεις..και τι να του πω όμως δεν ξέρω.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μπέρδεμα..! Εγώ χωρίς ασφάλιση 90€ μου πήρε  

Δημοσίευση

Γι αυτό μονο γυναικολόγο πήγαινω εκτός όλα τα υπολοιπα εκεί αφού την πληρώνω που την πληρώνω.απλα επειδή δεν τα ξέρω,δεν ξέρω πως να το διαχειριστώ.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.