Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 3

Featured Replies

Δημοσίευση

Δίωνη μου τώρα που ξεκίνησε ο αντρουλης σου βιταμινουλες μπορεί να μην χρειαστεί καμια βοήθεια! 

• Απαντήσεις 1.3k
  • Εμφανίσεις 71.6k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Λοιπόν θέλω απλά να σας πω κορίτσια όποια ενδιαφέρεται και ψάχνει για γυναικολόγο-μαιευτήρα, σας προτείνω τον Παπαδή Παναγιώτη στο Μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου. Γέννησα μαζί του και τα δύο μου μωρά

• κοριτσια μου , εγω προσωπικα πληρωσα ολο το γαμο με τον αντρα μου μονοι μας .. κ τα χρηματα τα μαζεψαμε σε 1 χρονο με οικονομια βεβαια! κ καλεσαμε 280 ατομα κ με γαμο σε κτημα κ ολα στη πενα! ενα χρον

• Κορίτσια γυρισα...ορίστε και ο λογος που ελειπα..δεν φαίνεται καλά βέβαια...σήμερα την πήραμε..κ ακόμα δεν ήρθε μας κατουρησε.. ?

Posted Images

Δημοσίευση

Kati asxeto. Thelw na ksekinisw yoga i pilates? Exei kanei kamia? 

Δημοσίευση

Tha doume! K aytes theloun ton xrono tous k pali den einai sigouro. Outws i allws emeis oti einai na kanoume tha t kanoume!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγώ θέλω να ξεκινισω tumbao άσχετο. Εγώ δεν έχω κάνει ποτέ  Yoga η πιλατες 

Δημοσίευση

Ουτε εγώ έχω κανει αλλά είχα ακούσει παρα πολύ καλά λογια για τη yoga.μονο που μου τα έλεγαν ήθελα να πάω..πρεπει να είναι τέλεια κ έχει παρα πολλά ειδη.

Δημοσίευση

Pros ti yoga kleinw k gw alla den kserw poies einai oi diafores. Ayrio lew na paw na dw edw konta se ena gymnastirio.

Δημοσίευση

Ουτε εγώ τις γνωρίζω απλα έτυχε να πηγαίνουν δυο φιλοι μας yoga και είχα ενθουσιαστεί πολύ..αλλά τοτε έλεγα να πάω αλλά δεν είχα ποτε χρόνο. Απλα να ξέρεις οτι υπαρχουν παρα πολλά ειδη. 

Δημοσίευση

Olo lew na ksekinisw k olo t anavalw. Alla den paei allo. Kati prepei na kanw. Me exei faei o kanapes.

Δημοσίευση

Κορίτσια πάντως το συμπέρασμα που έχω βγάλει για την γιόγκα είναι οτι ξεφευγεις χαλαρωνεις και τα βλέπεις όλα λίγο αλλιως..

Δημοσίευση

Gia paradeigma twra! Ekana ena tapsi kotompoukies. Me t zori kratiemai min tis faw oles mexri na rthei o antras mou!!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια...Τι κανετε;;;;;Απο την πολλη yoga χαλααααρωωωσαααα!!!Παντως σαν το μασαζακι δεν εχει!!!Επεισης το λουσιμο στο κομμωτηριο!!!

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Gia paradeigma twra! Ekana ena tapsi kotompoukies. Me t zori kratiemai min tis faw oles mexri na rthei o antras mou!!!

Χαχαχαχα στείλε και σε μένα λιγες!!??

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Μαμακουλιτσα είπε:

Γεια σας κοριτσια...Τι κανετε;;;;;Απο την πολλη yoga χαλααααρωωωσαααα!!!Παντως σαν το μασαζακι δεν εχει!!!Επεισης το λουσιμο στο κομμωτηριο!!!

Μαμακουλιτσα μου τι κανεις;;πήραμε τα αποτελεσματα;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Θέλω κι εγώ. .

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Μαμακουλιτσα είπε:

Καλά το λουσιμο  είναι όλα τα λεφτά 

Δημοσίευση

Pw pw masaz!!!! Ontws!!! Koritsia exw mia fantastiki syntagi. Paneykoli k ginontai sto fourno k oxi sto tigani. Exoun treli epityxia pantws.

Δημοσίευση

Αυριο παω για κολπικο υπερηχο ο αιματοκριτης ειναι χαμηλος και φερριτινη μου ειπε οτι το λιγοτερο θα παρω σιδηρο για 3 μηνες...

Δημοσίευση

Διώνη στειλτη μου γιατί εγώ τηγανιζω παρα πολύ σπάνια!

Δημοσίευση

Koritsia apisteytes k eukoles. Se ola ta party einai must. Mamakoulitsa prepei na t prosekseis.. 

Δημοσίευση

Πριν 9 χρονια εκανα φυσιοθεραπειες για την μεση μου αυτο που μου αρεσε ηταν οι χειρομαλαξεις κοινως μασαζ..Τι κριμα εχει καιρο να με πιασει η μεση τοοοσοο πολυ για φυσιοθεραπειες.. ?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.