Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 3

Featured Replies

Δημοσίευση

Τι είναι όμως κι αυτή ή περίοδος ε;όλα μαζί μας έρχονται.. που ξέρεις Διώνη μου μπορεί να μην σου έρθει..ποτε περιμένεις περίπου; 

• Απαντήσεις 1.3k
  • Εμφανίσεις 71.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Λοιπόν θέλω απλά να σας πω κορίτσια όποια ενδιαφέρεται και ψάχνει για γυναικολόγο-μαιευτήρα, σας προτείνω τον Παπαδή Παναγιώτη στο Μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου. Γέννησα μαζί του και τα δύο μου μωρά

• κοριτσια μου , εγω προσωπικα πληρωσα ολο το γαμο με τον αντρα μου μονοι μας .. κ τα χρηματα τα μαζεψαμε σε 1 χρονο με οικονομια βεβαια! κ καλεσαμε 280 ατομα κ με γαμο σε κτημα κ ολα στη πενα! ενα χρον

• Κορίτσια γυρισα...ορίστε και ο λογος που ελειπα..δεν φαίνεται καλά βέβαια...σήμερα την πήραμε..κ ακόμα δεν ήρθε μας κατουρησε.. ?

Posted Images

Δημοσίευση

Μακάρι να μην σου ερθει!!άντε βρε κορίτσια κάποια πρεπει να κανει την αρχή!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μακάρι να μην σας έρθει κορίτσια..!! Αυτό με την ζαλάδες το έχω κι εγώ..! Όλο ύπνο θέλω δεν μπωρω να πάρω τα πόδια μου και κρυωνω..! Με έχει τυναξει αυτή η άτιμη 

Δημοσίευση

E koritsaki m toses meres toso aima! Aporw k p stekesai! Eksetaseis aimatos opwsdipote. Pairneis sidiro?

Δημοσίευση

Υπομονη!!εγώ  είμαι στα τελειώματα.. και απο χθες έχω πόνους οποτε μάλλον θα έχω ωορρηξία πιο μπροστά..όσο το σκέφτομαι οτι καλά καλά δεν έχει τελειώσει κ θα ξανάρθει τόσο γρήγορα τρελενομαι..

Δημοσίευση

K lew oti tha m erthei gt exoume themataki me t sperma. O giatros mas eipe tha t palepsoume fysika k i alitheia einai pws o kalos mou arxise foul vitamines, askisi k ekopse maxairi t kapnisma edw k 15 meres. Einai poly nwris akomi gia na doume allagi.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

E koritsaki m toses meres toso aima! Aporw k p stekesai! Eksetaseis aimatos opwsdipote. Pairneis sidiro?

Δεν περνώ τίποτα.. από φάρμακα. Θα πάω να κάνω αλλά και σήμερα νιώθω πόνο.. που εγώ ποτέ δεν ποναω στην περιοδο..

Δημοσίευση

Pigaine sto farmakeio k pare. Egw pairnw k sidiro k filiko oksi sxedon olo t mina gt exw t stigma k exw xamilo aimatokriti.

Δημοσίευση

Κορίτσια ασχετο αλλά επειδή ανέφερε τώρα ή Διώνη τον σιδηρο..πριν κάποια χρόνια έπαιρνα σιδηρο για 2-3 μηνες και τον πρωτο καιρό όταν έπαιρνα το πρωι με πόνοσε πολύ ή κοιλιά μου και μου είχε ανοίξει παρα πολύ ή όρεξη.μετά απο λίγο ετρωγα πρωτα και μετα το επίνα και είχε σταματήσει να με πονάει.ή μαμά μου τοτε μου έλεγε οτι έχω ελλειψη γι αυτό κ αισθανομουν έτσι..βέβαια εκανα βλακεία δεν ξαναπηρα..όταν θα πάω να κάνω εξετάσεις θα το κοιτάξω .

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εμένα μου έδωσε φιλικό οξύ για μια εβδομάδα και μου είπε ότι δεν το χρειάζομαι τώρα.!

Δημοσίευση

Διώνη ποτε δεν ξέρεις..αν θέλει θα ερθει ακόμα κι έτσι. 

Νίκη δεν το καταλαβαίνω γιατί μονο μια εβδομαδα;

Δημοσίευση

Tweema m ton sidiro ton pairnoune me adeio stomaxi k meta den prepei na fame gia misi me mia wra. Borei na se peirakse i sygkekrimeni syntagi gt ayta p pairnw egw me rwtise i farmakopoios an m prokaloun enoxliseis sto stomaxi k eipa oxi. M leei i kori m ta epairne alla ta allakse gt ponouse. Niki m episis periergo m fainetai. Ektos an itan pio palia k eixes kanei eksetaseisnk ola itan ok. Pantws t filiko t synistoun se gynaikes pou prospathoun. Oso gia t allo tpt den einai apithano alla nomizw tha adiathetisw.

Δημοσίευση

Νίκη φυλλικο οξυ πάρε.το σίδηρο προς το παρών αστο μέχρι να κανείς εξετάσεις.. 

Διώνη εσύ ξέρεις καλυτερα σίγουρα.

Δημοσίευση

Εγώ το φυλλικο οξυ το έμαθα εδώ μέσα..και μετα μπήκα διάβασα και αλλά..και στην γυναικολόγο μου που πήγα τον Δεκέμβρη δεν μου είπε να πάρω εγώ της το είπα..

Δημοσίευση

Egw ta pairnw xronia! Outws i allws san gynaikes ta exoume ola psiloxamila. Kalo kanei pantws. 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Τον ιουνιου του 2015 το πιρα ήταν ασκοπο να το πάρω μα αφού είναι αδύνατον να μηνω εύκολα 

Δημοσίευση

Αυτό δε σημαίνει κάτι νίκη..καλό κανει να το παίρνεις. 

Δημοσίευση

Koritsia i kyria pisti sto rantevou tis molis ekane tin emfanisi tis!!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Koritsia i kyria pisti sto rantevou tis molis ekane tin emfanisi tis!!!

την μελετήσαμε πολύ Διώνη και είπε να μην αργισει καθόλου ή άτιμη!!δεν πειράζει κορίτσι μου..τον επόμενο μήνα!

Δημοσίευση

Meta apo toso kairo egw eimai sigouri pwd mia voitheia tha tin xreiastoume. Opote epapsa na min tin perimenw!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.