Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 3

Featured Replies

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια.. έχει ξανά κολλήσει.. ελάτε εδώ. Για κάποιο λόγο δεν μπορούμε να γράψουμε στα άλλα 

• Απαντήσεις 1.3k
  • Εμφανίσεις 71.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Λοιπόν θέλω απλά να σας πω κορίτσια όποια ενδιαφέρεται και ψάχνει για γυναικολόγο-μαιευτήρα, σας προτείνω τον Παπαδή Παναγιώτη στο Μαιευτήριο Έλενα Βενιζέλου. Γέννησα μαζί του και τα δύο μου μωρά

• κοριτσια μου , εγω προσωπικα πληρωσα ολο το γαμο με τον αντρα μου μονοι μας .. κ τα χρηματα τα μαζεψαμε σε 1 χρονο με οικονομια βεβαια! κ καλεσαμε 280 ατομα κ με γαμο σε κτημα κ ολα στη πενα! ενα χρον

• Κορίτσια γυρισα...ορίστε και ο λογος που ελειπα..δεν φαίνεται καλά βέβαια...σήμερα την πήραμε..κ ακόμα δεν ήρθε μας κατουρησε.. ?

Posted Images

Δημοσίευση

Geia sas.exw 4 meres kathysterish ekana test E gkumoshnhs k vghke arnitiko,phga meta ekana k mia b xoriakh  alla k ayth arnitikh.yparxei periptosh na eimai egkuos  k n mhn fenete akoma??exw prismeno sththos,polla ygra k prin 7 meres ponakia periodou alla akoma tipota

Δημοσίευση

Καλημέρα αν όντως έχεις καθυστέρηση θα φαινόταν σίγουρα στη χωριακη. Περίμενε λίγες μερες ακόμα. 

Δημοσίευση

Koritsia gt oles oi gnwstes k files mou molis menoun egkyes prepei na eimai i prwti p tha t mathei??? Eleos prwi prwi minima eixa apo mia fili mou. Ax k sta dika mas! 

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια.. τι κάνετε,πως ειστε;

Thelw na ginw manoula νομιζω πως ή χοριακη θα έδειχνε αν ήσουν αλλά θα συμφωνήσω με την νίκη να περιμένεις λιγες μερουλες ακόμα ποτε δεν ξέρεις τι γίνεται..

Διώνη μου τι να πω;;παιζουν με το πόνο μας..θα ερθει όμως κ ή σειρα μας.

Κορίτσια εγώ την πρωτη μέρα που αδιαθετησα παρηγγειλα τεστακια αλλά δεν με πήραν τηλ να επιβεβαιώσουν την παραγγελία και χθες πρωι πρωί με ξύπνησαν με τα κουδούνια.. είχε πει στον αντρα μου οτι παρήγγειλα κ τα βλέπει πήρα 50 και μου λέει τι είναι όλα αυτά;;χαχαχαχα μου λέει ενα δεν χρησιμοποιείς το μήνα;;χαχαχα τρελάθηκε!!και του εξηγησα.. του λέω είναι τα τελευταια δεν θα πάρω αλλά μετά θα κάνουμε εξετάσεις.. δεν θα χρειαστεί μου κανει..μου φαίνεται πρεπει να πάρω λίγη απο την αισιοδοξία του!!??

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημέρα κορίτσια..! Εγώ μέχρι στιγμής η φίλες μου είναι ανυπαντρες άρα δεν θα ακούσω κάτι τέτοιο τώρα από το σόι μου όλοι έχουν πλέον παιδάκια μόνο από το σόι του άντρα μου αν ακούσω κάτι 

Δημοσίευση

Kalispera koritsia!Etsi akrivws tha erthei k i seira mas! Gt mas petaksane pali apo t allo?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Έχουν βάλει όριο στις σελίδες για να μην κολλάει το διάβασα εδώ μέσα 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εδώ έχει ζέστη πολύ  20 βαθμούς φτάσαμε έχω βγάλει τα κοντομανικα 

Δημοσίευση

Pw pw! K dw oi thermokrasies sxetika ypsiles einai. K gw xthes me kontomaniko imoun! Ti leei t programma gia t sk?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Λέει ψώνια σήμερα και αύριο χαλαρά σπίτι..

Δημοσίευση

Perimenw na sikwthei o antras m na kanw kamia douleia. De borw ayton ton kairo. Me rixnei. Pws pas me tin periodo?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Χάλια έχω πάρα πολύ αίμα και είναι 4 ημέρα έτσι.. κορίτσια ξέρει κανείς τον κόσμο. Καλογιρου..;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αυτό κάνω εδώ και 6 μέρες έχω αλλά 4 μερες με έχει τρελάνει 

Δημοσίευση

Νικη μου υπομονηηηη...εγω περιμενω κοριτσια σε 4-5 μερες....

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αυτό λέω..κορίτσια μακάρι να μην έρθει σε καμία σας

Δημοσίευση

Mpa se mena tha rthei. Idi exw ponakia periodou. To xw parei apofasi. Ton allo mina tha syzitisw sto giatro gia spermategxysi. Den exw alli ypomoni.

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!!!εγω εκανα τα τεστακι μου...βρηκα την ωορρηξια μου κ ειχα επαφες την μερα τ θετικου τεστ..την επομενη κ τη μεθεπομενη..τωρα περιμενω 1-2 μαρτιου...θα δειξει!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.