Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 2

Featured Replies

• Απαντήσεις 1.2k
  • Εμφανίσεις 60.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• σιλβυ μου δε σε ξέρω αλλα στεναχωρήθηκα.. Κ εγώ σκέφτομαι ότι αν μου έρθει τωρα θα γίνω χαλια.. Αν προσπαθεις καιρό κιόλας είναι δύσκολο εγώ ακόμα είμαι στην αρχή... Αλλα είναι άδικο κάποιες να μένουν

• Ααααααα τι ωραίο εμένα μου έφερε αυτό 

• Κορίτσια εγώ δν θα έκανα εξωσωματική. Μια φιλη μου έπαθε καρκίνο κ επειδή το έψαξε με γιατρούς βρήκε ότι το έπαθε από τα φάρμακα των 3 εξωσωματικων που έκανε. Κ δεν εκανε κ παιδι κ εμεινε κ στειρα λογ

Posted Images

Δημοσίευση

Να τον χαίρεσαι Silvy μόνο σήμερα έχω ο Βαγγέλης μου ο βαφτιστιρας μου γενέθλια 

Δημοσίευση

Οοοοοοοο Παντελής ο αγαπημένος μου γιατί έτρεχες βρε αγόρι μου; Κριμααααα 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κι εμένα βρε κοριτσια πολύ χάλια ξεκίνησε το 2016.. 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Άσχετο κορίτσια κάτι δεν πάει καλά σε εμένα από εχθές το βράδυ μέχρι τώρα έχω αλλάξει 7 σερβιετες έχω τόσο πολύ αίμα... και είναι η 14 ημέρα που έχω περίοδο.. και βαγζω κάτι πιγματα   (συγνωμη αλλά δεν θυμάμαι πως λεγοντε). Λεω αντε να τελειώσει για να πάω στον γιατρό 

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια εγώ το είδα απο το fb λέω εντάξει παλι βλακειες ανεβάζουν..μετα μπήκα twitter τα ίδια κ εκεί..μέχρι που είδα το βίντεο απο το πρωινό κ το πίστεψα..κρίμα πραγματικα!!δεν μπορω να το πιστέψω!?δεν αντεχω να ακούω αλλο τέτοια πραγματα..κορίτσια ζηστε το σήμερα κ μην αγχωνεστε ουτε να σκέφτεστε τι θα γινει αύριο..αγαπάτε τους ανθρώπους σας κ να τους το δειχνετε!και οτι μα οτι και να θέλει ο καθένας μας θα γίνει κάποια στιγμη αρκεί να το πιστέψουμε!

Δημοσίευση

Νίκη και εγώ είχα πολύ έντονα τέτοια αυτή τη φορά. Μα τι γίνεται φέτος δεν μπορούμε να σηκώσουμε κεφάλι 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ωντος.. και αυτό το internet μου βγάζει τα πάντα και λέω πχ έχει 5 σιπτοματα έχω τα 4 άρα έχω αυτό η εκείνο. Και με αυτό φωβαμε να πάω στο γιατρό για να μην μου βρει τίποτα. . Αλλα μετα λέω πρέπει να πάω γιατί αν είναι κάτι να το διορθώσουμε κτλ.. 

Δημοσίευση

Νίκη μου κάνε λίγο υπομονή κορίτσι μου μέχρι να πας στο γιατρό να τελειώνεις με αυτό το θέμα κι εσύ.

Εγώ παλι απο χθες έχω χαλάσει μονο μια σερβιετα και έχω κ ενα κουλο το στήθος μου είναι ακόμα πρησμένο.. θα μας τρελάνει αυτός ο οργανισμός μας τελείως!!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η NikiEmmanouela είπε:

Ωντος.. και αυτό το internet μου βγάζει τα πάντα και λέω πχ έχει 5 σιπτοματα έχω τα 4 άρα έχω αυτό η εκείνο. Και με αυτό φωβαμε να πάω στο γιατρό για να μην μου βρει τίποτα. . Αλλα μετα λέω πρέπει να πάω γιατί αν είναι κάτι να το διορθώσουμε κτλ.. 

Καλά με βαση το ίντερνετ βρίσκεις οτι μπορεί και να εχεις κ 5 ασθένειες..καταστροφή είναι! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εμένα κορίτσια το στήθος δεν πριστικε αλλά έβγαλα σπιρακια λες και περνάω εφηβεία.. (είχα βαριά εφηβεία με σπιρακια) 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Tweema είπε:

Καλά με βαση το ίντερνετ βρίσκεις οτι μπορεί και να εχεις κ 5 ασθένειες..καταστροφή είναι! 

Ωντος μου το έχει πει και ο γυναικολογος αυτό... είναι καταστροφή.. σε θέματα αρρώστιας 

Δημοσίευση

Εγώ σας είπα αυτό το μήνα για πρωτη μου φορά με ξέχασαν τα σπυρακια..καλύτερα κιόλας!!μακριά μου..κι έγω εφηβεία είχα πολλά σπυρακια.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!  Silvy να χαίρεσαι τ αντρα σου! να περνάτε καλα, να ειστε αγαπημένοι κ ολα θα γινουν. Αχ κ γω πολυ στεναχωρεθηκα για τΠαντελη. Δεν μπορώ να τ πιστέψω.  γι αυτό οπως λεει η tweema ζηστε το σημερα. δεν ξερεις τι γίνεται απο τη μια στιγμη στην αλλη...

Δημοσίευση

καλησπέρα κορίτσια... Τι παίζει με το 16?? Πολύ θανατικό ρε παιδί μου.. Κρίμα το παλικάρι.. Εμένα η καθυστέρηση συνεχίζεται κ δε ξέρω τι να κάνω να αγχωθω να κάνω κ άλλο τεστ?! Δεν ξέρω..

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η liaki88 είπε:

καλησπέρα κορίτσια... Τι παίζει με το 16?? Πολύ θανατικό ρε παιδί μου.. Κρίμα το παλικάρι.. Εμένα η καθυστέρηση συνεχίζεται κ δε ξέρω τι να κάνω να αγχωθω να κάνω κ άλλο τεστ?! Δεν ξέρω..

Λια πήγαινε κάνε χοριακη για να ξέρεις 100% ..θα σου λυθεί τουλάχιστον ή απορία βρε κορίτσι.. αλλά κάτι μου λέει οτι τεστακι έχει κανει λάθος.

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Tweema είπε:

Λια πήγαινε κάνε χοριακη για να ξέρεις 100% ..θα σου λυθεί τουλάχιστον ή απορία βρε κορίτσι.. αλλά κάτι μου λέει οτι τεστακι έχει κανει λάθος.

κ εγώ έτσι νοιώθω.. Είπα θα τα αφήσω κ το σκ κ δευτερα αν δεν έρθει θα πάω.. Εύχομαι να είναι αυτό κ να μην ειναι τπτ άλλο.. Δε πονάω καθόλου ομως μόνο το στήθος μου το νοιώθω κάπως..

Δημοσίευση

κοριτσια καλησπερα! εγω ειμαι στη δουλεια κ πηζω τρελα 2 μερες τωρα! liaki να κανεις μια χοριακη να τελειωνεις! ανα πασα ωρα κ στιγμη δειχνει δε χρειαζεται να ειναι πρωι! τουλαχιστον να ξερεις κ να πας σε γιατρο να σε δει αν δεν ειναι το ευχαριστο! 

Οσο για παντελιδη πολυ κριμα νεος ανθρωπος κ ποσοι αλλοι χανονται που δεν ειναι γνωστοι! μακαρι να μην γινοντουσαν τετοια πραγματα! 

Δημοσίευση

Λιακι συμφωνώ με τη livel..πήγαινε να τελειώνεις..

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.