Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 2

Featured Replies

Δημοσίευση

Δεν εχει κανει καθολου εξετασεις ο αντρας σου?

• Απαντήσεις 1.2k
  • Εμφανίσεις 60.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• σιλβυ μου δε σε ξέρω αλλα στεναχωρήθηκα.. Κ εγώ σκέφτομαι ότι αν μου έρθει τωρα θα γίνω χαλια.. Αν προσπαθεις καιρό κιόλας είναι δύσκολο εγώ ακόμα είμαι στην αρχή... Αλλα είναι άδικο κάποιες να μένουν

• Ααααααα τι ωραίο εμένα μου έφερε αυτό 

• Κορίτσια εγώ δν θα έκανα εξωσωματική. Μια φιλη μου έπαθε καρκίνο κ επειδή το έψαξε με γιατρούς βρήκε ότι το έπαθε από τα φάρμακα των 3 εξωσωματικων που έκανε. Κ δεν εκανε κ παιδι κ εμεινε κ στειρα λογ

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Έχει κάνει. Για άλλο λόγο πάμε καμία σχέση με παιδί 

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια τι κανετε;;;Εγω Τεταρτη παω για εξετασεις κανω διαλλειμα απο τις προσπαθειες για να δουμε γιατι δεν εχουμε πιασει ακομα και επειτα απο 11 μερες περιοδου.. ??

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μαμακουλιτσα όλα καλά να πάνε 11 μέρες δεν είναι φυσιολογικό;?

Δημοσίευση

Να σαι καλα κοριτσι μου.Οχι δεν ειναι ιδιαιτερα φυσιολογικο γιατι εγω την 7η μερα καθαριζα εντελως οποτε 4 μερες παραπανω κατι σημαινει..Ο γιατρος μου ειπε οτι μπορει να υπαρχει πολυποδας ή ινομυωμα γι αυτο θα κανω εξετασεις..

Δημοσίευση

Καλησπέρα μαμακουλιτσα μου..να πας να δεις τι γίνεται για να φύγει και το άγχος.

Δημοσίευση

Γεια σου Tweemaki τι κανεις;;;Θα παω την Τεταρτη ευτυχως που ειναι και στο Ικα Νικαιας ο γιατρος δεν την παλευα να παω παλι στο Κρατικο ?

Δημοσίευση

Οριστε αυτά σκέφτομαι κι εγώ και θέλω να πάω σε άλλο γιατρό..εκεί που μου κρατούσε 5-6 μέρες ξαφνικα τους τελευταίους μηνες πήγα στις 8-9 μέρες.. και ή απορία μου αφού πήγα τον Δεκέμβριο στη γυναικολόγο αν είχα κάτι δεν θα το έβλεπε;και αν υπάρχει κάτι κ δεν το έχει δει;;στη γυναικολόγο πήγα πριν αδιαθετησω κ μια κοπελα που τα συζητουσαμε μου είπε οτι όταν περιμενουμε περιοδο καλό είναι να μην κάνουμε τοτε εξετάσεις γιατί είναι όλα πρησμενα και μπορεί να μην βγει σωστο αποτέλεσμα.αλλά δεν ξέρω κατα ποσο ισχυει αυτό. Επίσης ειδικά αυτον το μήνα μετα την ωορρηξία έχω παρα πολλά τραβηγματα που τα παρατήρησα κι αυτά τους τελευταίους μήνες απλα νομίζω πως αυτή τη φορά είναι πολύ έντονα.αγχωθηκα τώρα..ουφφφ

Δημοσίευση

Καλά είμαι μαμακουλιτσα μου..περιμένω να αδιαθετησω και ποναωω

Δημοσίευση

Κορίτσια τι κάνετε;  Πώς είστε;  Εγώ πονάω. Τουλάχιστον ήρθε στην ώρα της η άτιμη δεν άλλαξε ο κύκλος μου. 

Δημοσίευση

Εεεεε να μας ξεχασει ειναι!!!!!!!!!!!!!Οχι πειτε μου της λεει καμια σας ελα?????

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια τι κανετε?χαθηκα...αλλα τρεχω με το γαμο...

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια κ καλώς σας βρήκα.. Εύχομαι σε όλες τα καλύτερα..

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια..

Αντζελα μου πως είσαι ;;εσύ λιακι;

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Tweema είπε:

Καλημέρα κορίτσια..

Αντζελα μου πως είσαι ;;εσύ λιακι;

καλημέρα κ σε σένα.. Εγώ συνεχίζω χωρίς.. Ούτε πονάω ούτε τπτ μόνο το στήθος μου λίγο.. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.. Εσύ??

Δημοσίευση
στις πριν 8 λεπτά, ο/η liaki88 είπε:

καλημέρα κ σε σένα.. Εγώ συνεχίζω χωρίς.. Ούτε πονάω ούτε τπτ μόνο το στήθος μου λίγο.. Μακάρι να συνεχίσει έτσι.. Εσύ??

Εγώ ξυπνησα με πόνους κ λεω ωχ μου ηρθε αλλά δεν μου έχει έρθει ακόμα..μου το φυλάει μάλλον για αύριο.και το κουλο σήμερα πρηστηκε το στήθος.. αλλά νομίζω οτι πρώτη φορά δεν έχω βγάλει σπυρακια..λες να εμφανιστούν μαζί της αύριο;

Δημοσίευση

Tweema μου νομιζω πως εσυ μας ετοιμαζεις μπεμπακι!!!!!εγω πεταγωμουν στον υπνο μου απο πονους περιοδου και νομιζα πως θα μου ερθει...το στηθος μου παμελα αντερσον...και ουτε ενα σπυρι για δειγμα!!!!!!???? 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Minaki! είπε:

Tweema μου νομιζω πως εσυ μας ετοιμαζεις μπεμπακι!!!!!εγω πεταγωμουν στον υπνο μου απο πονους περιοδου και νομιζα πως θα μου ερθει...το στηθος μου παμελα αντερσον...και ουτε ενα σπυρι για δειγμα!!!!!!???? 

Αχ Παναγία μου μακάρι!!αλλά οτι αισθάνομαι είναι ακριβως τα ίδια όπως όταν περιμένω περίοδο.μονο τα σπυρακια μου με έχουν ξεχάσει.αύριο θα δειξει.μακάρι να με ξεχάσει κι αυτή!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.