Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 2

Featured Replies

Δημοσίευση

εγω παντως το μπεμπακι το επιασα κατευθειαν μετα τη περιοδο! καμια σχεση με ωορρυξια.. το ιδιο κ η μαμα μου κ η πεθερα μου! χιχι:roll:

• Απαντήσεις 1.2k
  • Εμφανίσεις 60.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• σιλβυ μου δε σε ξέρω αλλα στεναχωρήθηκα.. Κ εγώ σκέφτομαι ότι αν μου έρθει τωρα θα γίνω χαλια.. Αν προσπαθεις καιρό κιόλας είναι δύσκολο εγώ ακόμα είμαι στην αρχή... Αλλα είναι άδικο κάποιες να μένουν

• Ααααααα τι ωραίο εμένα μου έφερε αυτό 

• Κορίτσια εγώ δν θα έκανα εξωσωματική. Μια φιλη μου έπαθε καρκίνο κ επειδή το έψαξε με γιατρούς βρήκε ότι το έπαθε από τα φάρμακα των 3 εξωσωματικων που έκανε. Κ δεν εκανε κ παιδι κ εμεινε κ στειρα λογ

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 35 λεπτά, ο/η livel είπε:

εγω παντως το μπεμπακι το επιασα κατευθειαν μετα τη περιοδο! καμια σχεση με ωορρυξια.. το ιδιο κ η μαμα μου κ η πεθερα μου! χιχι:roll:

Σοβαρα? Πόσες ημέρες είναι ο κύκλος σου? Με το καλά το ΜΩΡΑΚΙ σου!

Δημοσίευση

27 μερες! κ σας το εγραψα για να χαλαρωσετε κ να απολαμβανετε οτι κανετε! χαλαρα κ ωραια οταν ειναι να γινει θα γινει! αυτο που τρεχουν να κανουν τεστ κυνηγανε ημερομηνιες κτλ ειναι τοσο κουραστικο για το ζευγαρι! 

να κανετε τη προσευχη σας κ ολα θα πανε καλα! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μια χαρά κύκλο έχεις και με το καλό να έρθει. .. εγώ έχω αστατο κύκλο και για αυτό είναι απίθανο να μηνω εγκυος νωρίς..

Δημοσίευση

οχι .. κακως σκεφτεσαι ετσι! μια χαρα εγκυος θα μεινεις .. εσυ κ ενα σωρο κοπελες εχουν αστατο! αγχος απεβαλλε κ να ερχεστε σε επαφη επειδη θελετε πολυ οχι για να πιασετε παιδι! εμενα οταν εγινε η συλληψη ηταν τα γενεθλια του αντρα μου! καμια σχεση με σκεψεις για παιδι κτλ! ισως γι αυτο μετα απο 4-5 μηνες εμεινα εγκυος! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Το έχω αποβαλει από τον 6 μήνα προσπαθειών.. το ξέρω ότι θα έρθει 

Δημοσίευση
στις πριν 46 λεπτά, ο/η livel είπε:

Με το καλό το μωρακι σου!!μπορεί να είναι χαζή ή ερώτηση μου αλλά δεν μπορω να μην την κάνω!πως ξέρεις οτι το επιασες μετά την περίοδο;;

Δημοσίευση

στο γαμο μου ημουν αδιαθετη,, πηγαμε ταξιδι του μελιτος κ μετα απο 2 μερες που τελειωσε περιοδος, τσουπ!! εχω σημειωσει ολες τις μερες που ειχα ελευθερη επαφη! κ εγω αγχωμενη σαν εσας! κ στη μια μερα που χαλαρωσα εγινε! 

Δημοσίευση

Κοριτσακια μ εγω εχω 28 mερες κυκλο κ επιασα στην 19 -20μερα τ κυκλου μ..οτι ειχα περασει οι γονιμες...οσο γ τον κυκλο τον αστατο σας διαβεβαιω πως δν παιζει ρολο αυτο..η μαμα μ οταν με εκανε κ εμενα αλλα κ την αδερφη μου μας εκανε τελειως καταλαθος....γ αυτο κ αργησε νακαταλαβει πως ηταν εγκυος πρωτων κ δευτερον ειχε πολυκυστικες οωθηκες με 35 ,40,45 μερες κυκλο...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγώ έχω κύκλο από 50 ως 85 μέρες και μου το είπε και ο γιατρός μόνο με ένα θαύμα θα μείνω εύκολα αλλά δεν το βάζω κατο.. 

Δημοσίευση

εχεις ψαχτει ? τοσες μερες ισως ειναι θυρεοειδης , καποια ορμονη που σου λειπει, αναιμια.. χιλια δυο! κ φυσικα αγχος! μια φιλη μου αδιαθετουσε αραια κ που κ τελικα ηταν απο αναιμια κ καταπονηση λογω σκληρης γυμναστικης! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Και φυσικά έχω ψαχτη και πολύ.. άγχος δεν έχω 

Δημοσίευση

τοτε χαλαρωσε κ ολα θα ρυθμιστουν ! ευχομαι να μας πεις συντομα τα ευχαριστα~ :x

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Έχω λίγο θυροειδη.. αλλα πήγα σε γιατρό για αυτό και από τότε χάλασε τέλειος η περίοδος 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις Just now, ο/η livel είπε:

τοτε χαλαρωσε κ ολα θα ρυθμιστουν ! ευχομαι να μας πεις συντομα τα ευχαριστα~ :x

Σε ευχαριστώ πολύ.. και εσύ με το καλό το παιδάκι σου..

Δημοσίευση

εγω εχω υποθυρεοειδισμο hashimoto.. καλο ειναι να ειναι σε χαμηλο οριο ωστε να συλλαβεις πιο ευκολα... ετσι μου ειχε πει ο γιατρος! αν θες καλη γιατρο εχω ! φοβερη επιστημονας κ ειναι ενδοκρινολογος-διαβητολογος κ ασχολειται πιο πολυ με εγκυμοσυνες! ειναι κ στο ιασω κ ιατρειο στο πειραια!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Για πες μου γιατί με ενδιαφέρει γιατί σε μια που είχα πάει δεν μου άρεσε πολύ 

Δημοσίευση

κανακη λια λεγεται.. 2104137330 ! 

ειναι φοβερη γιατρος κ ανθρωπος! εχει παρα πολυ κοσμο βεβαια , θελει υπομονη! 

ξερει σιγουρα κ πολλους γιατρους κ αν της μιλησεις ισως σου πει τη γνωμη της! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σε ευχαριστώ πολύ.. μπορεί να είναι μακριά από εκεί που μένω αλλά χαλάλι αν είναι καλή αυτό μετράει 

Δημοσίευση

φοβερη οχι απλα καλη! με κλειστα ματια! το εψαξα παρα πολυ κ μετα απο πολλες συστασεις κατεληξα σε αυτη ! οταν πηγα καταλαβα πως ειναι η γιατρος που θα με παρακολουθει! αλλωστε τι καλυτερο απο το να εχει εμπειρια με εγκυμοσυνες! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλησπέρα Μαμακουλιτσα.. καλά είμαστε εσυ..;

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.