Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 2

Featured Replies

Δημοσίευση

Όντως...όταν πήγαιναν να απαντήσω σε ένα μήνυμα επειδή τα ξεχνουσα ξαναπηγαινα έβλεπα το μήνυμα.χαχαχα

Τι κανείς εσύ,πως είσαι;

• Απαντήσεις 1.2k
  • Εμφανίσεις 60.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• σιλβυ μου δε σε ξέρω αλλα στεναχωρήθηκα.. Κ εγώ σκέφτομαι ότι αν μου έρθει τωρα θα γίνω χαλια.. Αν προσπαθεις καιρό κιόλας είναι δύσκολο εγώ ακόμα είμαι στην αρχή... Αλλα είναι άδικο κάποιες να μένουν

• Ααααααα τι ωραίο εμένα μου έφερε αυτό 

• Κορίτσια εγώ δν θα έκανα εξωσωματική. Μια φιλη μου έπαθε καρκίνο κ επειδή το έψαξε με γιατρούς βρήκε ότι το έπαθε από τα φάρμακα των 3 εξωσωματικων που έκανε. Κ δεν εκανε κ παιδι κ εμεινε κ στειρα λογ

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλά εδώ παρέα με τιν κυρία με τα κόκκινα 

Δημοσίευση

Κατάλαβα...εγώ απο τις 9 το πρωι λέω θα ερθει αλλά ακόμα μονο λίγο καφέ είδα..με βασανίζειιιιι και με έχει πεθάνει ή μέση μου.

Δημοσίευση

Ax koritsia ti travaw! Pigan oi goneis m ekdreomi sto Bansko sti voulgaria ti deytera k apo xthes ta synora einai kleista k den prokeitai na anoiksoun. Me piran til oti tha vroun kp na tous paei sta synora na ta perasoun pezoi k na paei o antras m na tous parei! Syennoithika me tin troxaia na ton afisoun na perasei ws ekei gt den afinoun kanenan na paei panw me aytokinito.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Ax koritsia ti travaw! Pigan oi goneis m ekdreomi sto Bansko sti voulgaria ti deytera k apo xthes ta synora einai kleista k den prokeitai na anoiksoun. Me piran til oti tha vroun kp na tous paei sta synora na ta perasoun pezoi k na paei o antras m na tous parei! Syennoithika me tin troxaia na ton afisoun na perasei ws ekei gt den afinoun kanenan na paei panw me aytokinito.

Ωχ κατάλαβα... και εμείς θέλουμε να πάμε κάποια στιγμή το καλό είναι ότι ο αντρας μου σπούδασε εκεί και ξέρει γρι τα βουλγαρικα 

Δημοσίευση

Mia xara! Na pate. Den volepse na pame akomi alla oi goneis m pigainoun k tous aresei para poly. 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Θα πάμε.. είπαμε να μην πάμε φέτος για να κανονίσουμε να πάμε λος ανγελες του χρόνου οπότε είπαμε να τα βάλουμε τα λεφτά εκεί. 

Δημοσίευση

Diwni δεν θα ανοίξουν για τους πρόσφυγες;;κάτι τέτοιο διάβασα..

Δημοσίευση

Κοριτσια μου τι κανετε...?λοιπον ειδα μξα φικη μου χτες και δεν θα πιστεψετε τι μου ειπε...της βρηκε η γυναικολογος εναν πολυποδα και της ειοε να μπει χειρουργειο...και πως της ηρθε να παρει και μια δευτερη βνωμη και δεν της βρηκαν τιποτα της το πε για να της παρει λεφτα...που εχοθμε φτασει ρε κοριτσια...

Δημοσίευση

Tweema m logw agrotwn einai kleista ta synora! Angela ayta dystyxws symvainoun arketa syxna. Se tetoies periptwseis kalo einai na pernoume mia deyteri gnwmi.

Δημοσίευση

Ααα δεν το ήξερα Διώνη μου..

Καλά αντζελα τι να πεις!!απορω ρε γαμωτο γιατί γίνονται γιατροί.

Δημοσίευση

Αυτο απορω κι εγω tweema μου...κοριτσια κι εγω θελω να παω new york αλλα φοβαμαι τοσες ωρες στο αεροπλανο...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγώ κορίτσια έχω έναν ξαδελφο που έχει σπουδάσει γιατρός στην Ρουμανία που ούτε πίεση δεν ξέρει  (πάλι καλά δεν δουλεύει σαν γιατρός)

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Και εγώ το φωβαμε αλλά επιλέξαμε να δούμε με ενδιάμεση στάση 3 ωρών..

Δημοσίευση

Egw eipa ston antra m an mexri t dekemvri den eimai egkyos na pame tote. Na kanoume ena megalo taksidi. Meta t gamo den kaname gt eixame polla pragmata sto kefali mas. Opote tha einai t gamilio.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια είναι ωραία αυτά τα ταξίδια και για αυτό εμείς με τον άντρα μου έχουμε κουμπαραδες δλδ έναν για διακοπές το καλοκαίρι έναν για αμάξι και δύο για εξωτερικό.. κάθε μέρα βάζουμε από 10€ 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγώ Δεκεμβρίο αποφεύγω τα αεροπλάνα πήγαμε ταξίδι του μέλιτος Βιέννη δλδ 1 ώρα και 50 λεπτά πτισι άνεση τιν 1 ώρα μόνο ανατάραξη και ήταν η πρώτη φορά που μπήκα 

Δημοσίευση

Swsto k ayto apla elega epeidi tha einai se xristougenniatiko mood ola! San tis tainies!

Δημοσίευση

Σε νοιωθω εγω που παω ελβετια ολο αναταραξεις εχει...καταλαβαινεις...μια φορα ειχα βαλει και τα κλαματα...

Δημοσίευση

Koritsia einai mi s taksei. To dekemvri t 2013 erxomastan apo Kw thessaloniki! Eixe toses anatarakseis pou telika prosgeiwthikame stin kavala. Olo t aeroplano tsirize k ekane emeto. Xalia mayra. O antras m m elege peftoume. Egw t elega skase den peftoume alla zalizomai! Mwra klaigane xamos!

Δημοσίευση

Χαχαχαχχα τα περιγραφεις ωραια βρε διωνη...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.