Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 2

Featured Replies

• Απαντήσεις 1.2k
  • Εμφανίσεις 60.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• σιλβυ μου δε σε ξέρω αλλα στεναχωρήθηκα.. Κ εγώ σκέφτομαι ότι αν μου έρθει τωρα θα γίνω χαλια.. Αν προσπαθεις καιρό κιόλας είναι δύσκολο εγώ ακόμα είμαι στην αρχή... Αλλα είναι άδικο κάποιες να μένουν

• Ααααααα τι ωραίο εμένα μου έφερε αυτό 

• Κορίτσια εγώ δν θα έκανα εξωσωματική. Μια φιλη μου έπαθε καρκίνο κ επειδή το έψαξε με γιατρούς βρήκε ότι το έπαθε από τα φάρμακα των 3 εξωσωματικων που έκανε. Κ δεν εκανε κ παιδι κ εμεινε κ στειρα λογ

Posted Images

Δημοσίευση

Νικη μου πηγα στον ψαθα....πολυ καλοςςςς και χαμογελαστος μου ελεγε και αστειακια...ολα καλα τα βρηκε βεβαια μου ειπε θα μιλησουμε κ την αλλη βδομαδα που θα βγουν τα αποτελεσματα...το μονο που με πειραξε λιγο ειναι πως του ζητησα να κανω σαλπιγγογραφια και μου ειπε πως δεν χρειαζεται γτ ολα φαινονται μια χαρα...τι να πωωωω θα δειξει...την επομενη φορα θα κλεισω ραντεβου μονο γι αυτο...

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Angela25 είπε:

Νικη μου πηγα στον ψαθα....πολυ καλοςςςς και χαμογελαστος μου ελεγε και αστειακια...ολα καλα τα βρηκε βεβαια μου ειπε θα μιλησουμε κ την αλλη βδομαδα που θα βγουν τα αποτελεσματα...το μονο που με πειραξε λιγο ειναι πως του ζητησα να κανω σαλπιγγογραφια και μου ειπε πως δεν χρειαζεται γτ ολα φαινονται μια χαρα...τι να πωωωω θα δειξει...την επομενη φορα θα κλεισω ραντεβου μονο γι αυτο...

Αντζελα κι εμένα ή γιατρός μου έτσι μου είπε για την σαλπιγγογραφια.στο ιατρειο του πηγες;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δηλαδή καμία σχέση με αυτά που είχαμε πει δλδ ότι δεν είναι ομιλιτικος κτλ. Καλό αυτό... 

Δημοσίευση

Κορίτσια γνωμη μ κάντε σαλπιγγογραφια. με τον υπερηχο δε φαίνεται αν είναι διαβατες οι σαλπιγγες κ απορω π σ ειπε δε χρειάζεται. 

Δημοσίευση

Ναι κοριτσια στο ιατρειο του πηγα...πηγα για απλο ελεγχο η αληθεια ειναι γτ 5 μηνες προσπαθουμε και μαλιστα χαλαρα...οχι μια χαρα ηταν ο ανθρωπος...νταξει απ την αλλη σκεφτηκα οτι αν ηταν αλλος θα μου εκανε για να παρει και τα λεφτα...

Δημοσίευση

Είναι λιγος ο καιρός γι αυτό. οκ τοτε! 

Δημοσίευση

Αχ δεν ρωτησα λετε να μην κανει?δεν ξερω οι περισσοτεροι κανουν?πως γινεται ξερει καμια κοπελα?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Νομίζω σε κέντρο γίνεται και όχι στο ιατρείο 

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Angela25 είπε:

Αχ δεν ρωτησα λετε να μην κανει?δεν ξερω οι περισσοτεροι κανουν?πως γινεται ξερει καμια κοπελα?

Δεν ξέρω γι'αυτο σε ρωτησα..αλλά νομιζω πως δεν την κανουν ατο γραφείο..θυμάμαι οτι ο ψάθας έχει προηγμένα μήχανηματα στο γραφείο του..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Tweema είπε:

Δεν ξέρω γι'αυτο σε ρωτησα..αλλά νομιζω πως δεν την κανουν ατο γραφείο..θυμάμαι οτι ο ψάθας έχει προηγμένα μήχανηματα στο γραφείο του..

Νομίζω στο ιασο  τα έχει κάπου το διάβασα τώρα δεν ξέρω 100%

Δημοσίευση

Παντως αν δεν κανω τωρα μετα το καλοκαιρι θα κανω σιγουρα...

Δημοσίευση

Στο ιασω λογικά δεν θα είναι λίγο πιο ακριβά;; 

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσακια!!Τι κανετε;;;Σιλβυ μου ειληκρινα στεναχωρηθηκα αλλα μην σε παιρνει απο κατω παλεψε το να εισαι δυνατη μην δειχνεις αδυναμη γιατι μετα την εχασες την μπαλα!Δεν σε πηρανε τα χρονια κανε διαλειμμα απο τις προσπαθειες ασε να περασει λιγο ο καιρος να ηρεμησει και ο οργανισμος σου απο τα φαρμακα να χαλαρωσεις και μετα ξεκινατε παλι.

Δημοσίευση

Φανταζομαι θα καλυπτει καποιο ποσο ο εοπυ αφου συνεργαζονται...στοιχιζει ακριβα?

Δημοσίευση

κορίτσια σε ακτινολογικο γίνεται.  εχω κανει. θα σας γραψω αναλυτικα μολις παω σπιτι γτ είμαι στη δουλειά. 

Δημοσίευση

Tweemaki τι κανεις;;;Δεν το βλεπω να αδιαθετεις..Δεν δουλευεις;;;ασχετο και εμεις μακαρονια με κιμαδακι ειχαμε σημερα...

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Μαμακουλιτσα είπε:

Tweemaki τι κανεις;;;Δεν το βλεπω να αδιαθετεις..Δεν δουλευεις;;;ασχετο και εμεις μακαρονια με κιμαδακι ειχαμε σημερα...

Καλα μαμακουλιτσα μου σπίτι είμαι ρεπο κ σήμερα και αύριο.εσύ πως είσαι;σήμερα είναι ή μέρα της μακαροναδας.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.