Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 2

Featured Replies

Δημοσίευση

Και εγώ έχω πονακια περιόδου όλο λέω να τη ήρθε αλλά τπτ. Σήμερα είναι η πρώτη μέρα καθυστέρηση 

• Απαντήσεις 1.2k
  • Εμφανίσεις 60.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• σιλβυ μου δε σε ξέρω αλλα στεναχωρήθηκα.. Κ εγώ σκέφτομαι ότι αν μου έρθει τωρα θα γίνω χαλια.. Αν προσπαθεις καιρό κιόλας είναι δύσκολο εγώ ακόμα είμαι στην αρχή... Αλλα είναι άδικο κάποιες να μένουν

• Ααααααα τι ωραίο εμένα μου έφερε αυτό 

• Κορίτσια εγώ δν θα έκανα εξωσωματική. Μια φιλη μου έπαθε καρκίνο κ επειδή το έψαξε με γιατρούς βρήκε ότι το έπαθε από τα φάρμακα των 3 εξωσωματικων που έκανε. Κ δεν εκανε κ παιδι κ εμεινε κ στειρα λογ

Posted Images

Δημοσίευση

Αχ Παναγία μου μακάρι Silvy μου στο εύχομαι ολόψυχα. Είχες καθόλου συμπτώματα ή κηλίδες κάτι; 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κι εγώ πεσμένη είμαι έχω πιάσει γενική σπιτιού σήμερα είναι και μεγάλο και δύο ορόφους άρα βάλανε η ορμόνες 

Δημοσίευση

Ωχ κατάλαβα υπομονηηηη εγώ πρέπει να κάνω γενική την Τετάρτη πριν έρθουν οι δικοί μου το σκ για το γάμο πφφφ μέσα σε όλα έχω και αυτό. Δεν έχω καθόλου όρεξη 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγώ έκανα και κρεβάτι πριν το γάμο μου είχα φωνάζει καθαριστικό 2 εβδομάδες έκανα να τελειώσει πριν το κρεβάτι και μετά ήρθε πριν γάμου για άλλη μια γιατί έκαν ένα 3 όροφο σπιτι χάλια 

Δημοσίευση

Πολύ καλά έκανες θα φέρω κοπέλα και εγώ αν είναι γιατί ούτως ή άλλως ή θα έχω περίοδο η δεν ξέρω τι. Δεν θα έχω κουράγιο και φυσικά δεν πρέπει να κάνω χάλια τα χέρια με χημικά και τέτοια θα κάνω και εγώ βέβαια αλλά οκ 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγώ δεν φοιθισα καθόλου το μόνο που έκανα ήταν να τρέχω να βρω κετεριν και άλλα 

Δημοσίευση

Ευτυχώς τα έχω κάνει αυτό λίγα πράγματα έχω στο σπίτι και ταλαιπωρηθητε δικά μου τα της ομορφιάς μαλλιά αποτρίχωση κτλ 

Δημοσίευση

Χαχαχαχ ότι να ναι γράφω ώρες ώρες τώρα το είδα είναι το τ9 κορίτσια δεν φταίω εγώ. Εντο μεταξυ τώρα που θέλω το πρόσωπο να είναι οκ έχω ακμή όπως παλιά έεεεεεελεοοος βάλε μάσκες εγώ καλές ακριβές αμπουλες στα καλά καθούμενα έγινε χάλια 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μια από τα ίδια και εγώ είχα πάθει το καλό είναι ότι τα κάλυψε καλά το βάψιμο 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μην σε ανησυχεί μου είπε αυτή που με εβαψε ότι μια εβδομάδα πριν να κάνω κάτι σαν μάσκα για το πρόσωπο με ζάχαρη νερό και λίγο λάδι και να την τριψω καλά 

Δημοσίευση

Κ εγω εχω να παω φετος σε 2 γαμους!! Χαζομαρουλες!! Να παντρευτεις!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγώ μέχρι στιγμής τίποτα μόνο σε βάπτισης 

Δημοσίευση

Καλησπεραααα τι κανετε?????ααααααα χρονια σας πολλα κιολας!!!!!!

Δημοσίευση

Love in the end στο Mega ωραία τώρα μάλιστα είναι Βαλεντίνος όχι Indiana Jones στο άλλο jesus 

Δημοσίευση

Πως περασατε?καθε μερα γιορταζουμε αλλα λεμε λιγο παραπανω σημερα χαχαχα

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγώ πέρασα κάνοντας γενική και τώρα τζάκι και επιτραπέζιο μιας και που ήρθε ο αντρας μου. Μα αφού δεν μπορούμε τίποτα άλλο 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.