Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 2

Featured Replies

• Απαντήσεις 1.2k
  • Εμφανίσεις 60.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• σιλβυ μου δε σε ξέρω αλλα στεναχωρήθηκα.. Κ εγώ σκέφτομαι ότι αν μου έρθει τωρα θα γίνω χαλια.. Αν προσπαθεις καιρό κιόλας είναι δύσκολο εγώ ακόμα είμαι στην αρχή... Αλλα είναι άδικο κάποιες να μένουν

• Ααααααα τι ωραίο εμένα μου έφερε αυτό 

• Κορίτσια εγώ δν θα έκανα εξωσωματική. Μια φιλη μου έπαθε καρκίνο κ επειδή το έψαξε με γιατρούς βρήκε ότι το έπαθε από τα φάρμακα των 3 εξωσωματικων που έκανε. Κ δεν εκανε κ παιδι κ εμεινε κ στειρα λογ

Posted Images

Δημοσίευση

Γιατι η περιοδος συνεχιζει ακαθεκτη πηρα τον γιατρο μου και μου ειπε οτι πολυ πιθανον να εχω καποιο πολυποδακι ή ινωμοιωμα και γι αυτο το λογο μεχρι στιγμης δεν εχω πιασει νινι ακομα.Περιμενω να μου τελειωσει να παω για εξετασεις..Απλα εχω κουραστει ψυχολογικα.

Δημοσίευση

Οκ κ τι εγινε? Θα πας κ αν ειναι αυτο ενας λογος παραπανω να χαιρεσαι.. βρηκες τι ειναι κ θα το βγαλεις.. μετα θα ναι ολα πιο ευκολα για να συλλαβεις..αν κ ευχομαι να μην ειναι τπτ κ να μας στειλεις συντομα ωραια νεακια

Δημοσίευση

Μαμακουλιτσα οκ οτι κ να είναι λύνεται..εχεις να κανεις καιρό υπέρηχο;; 

Κι εγώ να πω την αλήθεια με έχει ανησυχήσει πους τους τελευταίους μηνες μου κρατάει παραπανω μέρες αλλά όλο λέω μην το σκέφτομαι κ οτι θα το είχε δει στον υπέρηχο κ κάτι τέτοια..

Δημοσίευση

Μαμακουλιτσα σου στελνουε ολες την θετικη μας ενεργεια και σ ευχομαστε να πανε ολα καλα!!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μαμακουλιτσα μακάρι να μην είναι τίποτα..!

Δημοσίευση

Σας ευχαριστω πολυ πολυ αγαπες!!!Απο τις 4 του μηνα εχω ηδη το 4ο πακετο σερβιετες κοντευει στη μεση.Αρκετη ροη με μαυρα κομματια( συγνωμη για την περιγραφη)αρκετα μεγαλα σε μεγεθος...

Δημοσίευση

Μαμακουλιτσα ποσο καιρο εχεις να κανεις υπερηχο και αυτο στο ρωταω γιατι μπορει να ειχες καμία κύστη και να εσπασε τωρα γι αυτο και τα κομματια τα μαυρα...ετσι ημουν εγω οταν εσπαζαν οι κυστες μου!!

Δημοσίευση

Ενα χρονο καθε φορα που κανω τεστ Παπ κανω και υπερηχο μαζι ολα ηταν πεντακαθαρα.Απλα ολα μαζι εχουνε πεσει και κουραστηκα πολυ.

Δημοσίευση

Πολυ καλα κανεις και τα ελέγχεις καθε χρονο αρα δεν εχεις τιποτα απολυτως ...εισαι μικρη σε ηλικια ...ανεβα ψυχολογικα παρε καμία βιταμινη και ολα θα γινουν!!!!! ???

Δημοσίευση

Πιστευω οτι κατι εχω γιατι υπαρχει θεμα με το στηθος οποτε αυτα ειναι σαν το ασανσερ οταν εχεις προβλημα με το στηθος μετα απο καιρο κατι θα υπαρξει στα γυναικολογικα..

Δημοσίευση

Δεν ειναι απαραίτητο! !θετικες σκεψεις και για να ηρεμησεις κανε ενα τσεκ απ εσυ και ο αντρουλης σου για να δεις οτι ολα ειναι καλα και μετα θα το δεις οτι θα ερθει ξανα ο ΠΕΛΑΡΓΟΣ!!!!!❤❤❤

Δημοσίευση

Kalispera koritsia! Sas exw xasei aytes tis meres alla sas diavazw synexeia k as min symmetexw. Mamakoulitsa m oti k na einai tha t antimetwpiseis. Borei na min einai k tpt. Perimene na pas sto giatro k vlepeis. Logiko einai na se pairnei apo katw. Panw katw oles exoume perasei analoges faseis. Alla fasi einai tha perasei... 

Δημοσίευση

Μακαρι βρε κοριτσια αλλα δεν το βλεπω να μην ειναι τιποτα..Τουλαχιστον ειναι κατι αντιμετωπισημο!!Και να φανταστητε οτι απορουσα γιατι δεν τα εχω καταφερει ακομα να συλλαβω..Που θα παει θα τα καταφερω!!

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!!!εννοειται σας διαβαζω ανελλιπως αλλα ολο τρεχω απο δω κ απο κει αυτες τις μερες!!κι εγω το εβγαλα απο το μυαλο μου κ ξεαγχωθηκα!!δν το σκεφτομαι καν!οτι ειναι να γινει θα γινει!ηρθαν τ τεστακια μου κ απλα κανω ενα καθε μερα γ να ελεγχω ποτε θα ναι η ωορρηξια μου..χαλαρα ομως!!☺ολες θα κανουμε τα παιδακια μας!μην ακουτε κανεναν!εχω ακουσει πολυ χειροτερα κ εμειναν εγκυος!!τπτ δν ειναι αδυνατον!μα τπτ!καληνυχτες!!

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια σήμερα τέλος τα χάπια.. Τώρα αναμονή και ο Θεός βοηθος

Δημοσίευση

Κορίτσια μου ήθελα να σας ρωτήσω την σπερματεγχυση την έκανα,  30 Ιανουαρίου ποια μέρα περιμένω περίοδο για να ξέρω από ποτέ ξεκινάει η καθυστέρηση 

Δημοσίευση

Se 14 meres kanonika apo ti mera tis woriksias erxetai kanonika i periodos. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.