Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 2

Featured Replies

• Απαντήσεις 1.2k
  • Εμφανίσεις 60.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• σιλβυ μου δε σε ξέρω αλλα στεναχωρήθηκα.. Κ εγώ σκέφτομαι ότι αν μου έρθει τωρα θα γίνω χαλια.. Αν προσπαθεις καιρό κιόλας είναι δύσκολο εγώ ακόμα είμαι στην αρχή... Αλλα είναι άδικο κάποιες να μένουν

• Ααααααα τι ωραίο εμένα μου έφερε αυτό 

• Κορίτσια εγώ δν θα έκανα εξωσωματική. Μια φιλη μου έπαθε καρκίνο κ επειδή το έψαξε με γιατρούς βρήκε ότι το έπαθε από τα φάρμακα των 3 εξωσωματικων που έκανε. Κ δεν εκανε κ παιδι κ εμεινε κ στειρα λογ

Posted Images

Δημοσίευση

Κοριτσια μου πολυ καλα με πηρανε...ευχαριστω για το ενδιαφερον...μαμακουλιτσα μηπως εχεις αγχωθει γι αυτο?κοριτσια την τριτη εχω ραντεβου στο καινουργιο γυναικολογο θα σας πω εντυπωσεις...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μπράβο...! Σε ποιον θα πας αν επιτρέπεται.;

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Angela25 είπε:

Κοριτσια μου πολυ καλα με πηρανε...ευχαριστω για το ενδιαφερον...μαμακουλιτσα μηπως εχεις αγχωθει γι αυτο?κοριτσια την τριτη εχω ραντεβου στο καινουργιο γυναικολογο θα σας πω εντυπωσεις...

Μπράβο!!!θα μείνεις δηλαδή Ελλάδα;στον ψάθα θα πας τελικα;

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσακια ναι στον ψαθα θα παω...θα ξαναφυγω στις 20 φεβ και θα γυρισω 10 με 12 μαρ...παντως δεν μπορειτε να πειτε δεν βαριεμαι καθολου....χαχαχα...εσεις τι κανετε?

Δημοσίευση

Εγώ τώρα ξυπνησα..??τώρα θα πάω να ψωνισω για να μαγειρεψω.

Δημοσίευση

ρε κοριτσια τι ωραια  να ειστε σπιτακι! 

εγω εδω στη δουλεια απο τις 9 το πρωι μεχρι τισ 6,30! κ με τη κοιλια τουρλα (30 εβδομαδων)

απο τωρα σκεφτομαι ποσο θα μου κακοφανει οταν αφησω το μωρακι μου 3 μηνων για να γυρισω στη δουλεια !

Δημοσίευση

Μαμακουλιτσα διαβασα πως αγχωνεσαι για αμνιοπαρακεντηση! μια γνωστη μου δε καταλαβε τπτ! κ οι κινδυνοι πλεον να παει κατι στραβα ειναι σχεδον μηδαμινοι. Παρολαυτα να ξερεις υπαρχει μια νεα εξεταση αιματος αντι για αμνιοπαρακεντηση η οποια ειναι ακριβουλα καπου 800 ευρω αλλα ειναι ακομη πιο εγκυρη απο αμνιοπαρακεντηση κ δε σε τρυπανε στη κοιλια! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 25 λεπτά, ο/η livel είπε:

ρε κοριτσια τι ωραια  να ειστε σπιτακι! 

εγω εδω στη δουλεια απο τις 9 το πρωι μεχρι τισ 6,30! κ με τη κοιλια τουρλα (30 εβδομαδων)

απο τωρα σκεφτομαι ποσο θα μου κακοφανει οταν αφησω το μωρακι μου 3 μηνων για να γυρισω στη δουλεια !

Με το καλό...!! Το μωράκι σου..

Δημοσίευση

Kalispera koritsia! Sxolasa,gyrisa,koimithika k twra molis bika n mathw nea sas! Angela mou sygxaritiria! Me t kalo na ksekiniseis!

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Tweema είπε:

Εγώ τώρα ξυπνησα..??τώρα θα πάω να ψωνισω για να μαγειρεψω.

Στον γιατρο που ειπες εχθες ειχα παει και μου ειπε πως εχω υδροσαλπιγγα να την αφαιρεσω αλλα τελικαααααα δεν ηταν!!!!!!!!!!!!

Δημοσίευση

ποιος ειναι αυτος ο γιατρος να ξερουμε? ελεος πια! 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.