Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 2

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Angela25 είπε:

Κουραγιο ath...εγω οταν δουλευα αθηνα σε ενα ξενοδοχειο ξυπναγα 5.30..ατε κοριτσια δεν θελω να το ξαναζησω καταρχας κοιμομουν απ τις 10 και παλι νυσταζα δε μπορουσα να κανω τπτ...γυρναγα και πτωμα στο σπιτι...

Πραγματικά δεν αντέχεται πολύ υπομονή κάθε μέρα ίσα με 5 ώρες ύπνο...κσι οι δουλειές τρέχουν συνέχεια!:shock:

• Απαντήσεις 1.2k
  • Εμφανίσεις 60.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• σιλβυ μου δε σε ξέρω αλλα στεναχωρήθηκα.. Κ εγώ σκέφτομαι ότι αν μου έρθει τωρα θα γίνω χαλια.. Αν προσπαθεις καιρό κιόλας είναι δύσκολο εγώ ακόμα είμαι στην αρχή... Αλλα είναι άδικο κάποιες να μένουν

• Ααααααα τι ωραίο εμένα μου έφερε αυτό 

• Κορίτσια εγώ δν θα έκανα εξωσωματική. Μια φιλη μου έπαθε καρκίνο κ επειδή το έψαξε με γιατρούς βρήκε ότι το έπαθε από τα φάρμακα των 3 εξωσωματικων που έκανε. Κ δεν εκανε κ παιδι κ εμεινε κ στειρα λογ

Posted Images

Δημοσίευση

Το κακο με τη  πρωινη δουλεια ειναι οτι δεν μπορεις να σχοληθεις με δουλειες τυπου δημοσιες υπηρεσιες..κατα τ αλλα ειναι καλο αμα εχεις παιδακι...

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Angela25 είπε:

Το κακο με τη  πρωινη δουλεια ειναι οτι δεν μπορεις να σχοληθεις με δουλειες τυπου δημοσιες υπηρεσιες..κατα τ αλλα ειναι καλο αμα εχεις παιδακι...

Συμφωνώ απόλυτα δεν προλαβαίνεις να τακτοποιήσεις τις δουλειές σου βέβαια είμαι 5μηνο οπότε από το Μάιο θα είμαι σε αναζήτηση δουλειάς πάλι εκτώς σν προκύψει εγκυμοσύνη που το εύχομαι κιόλας..

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια!!Τι κανετε;;;Νικη85 ειναι δυσκολο να χανεις την μαμα σου.Εγω παντως την βλεπω συχνα στον υπνο μου..

Δημοσίευση

Γεια σου μαμακουλιτσα!κοριτσια τι καιρο εχει αθηνα?

Δημοσίευση

Βροχες εχει?κατω απο 10 βαθμους?δεν μπορω αλλο κρυο ειμαι στους -10 εδω πανω...χαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Angela25 είπε:

Βροχες εχει?κατω απο 10 βαθμους?δεν μπορω αλλο κρυο ειμαι στους -10 εδω πανω...χαχαχα

Που μένεις εσύ? 

Δημοσίευση

Ελβετια δεν μενω δουλευει ο αντρας μου εδω για 5 μηνες....μενω δλδ αλλα για λιγο..χαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Angela25 είπε:

IMG_20150209_095218.jpg

Να βρε κοριτσια για να δειτε και λιγο χιονακι...

Δημοσίευση
στις πριν 21 λεπτά, ο/η Angela25 είπε:

Αχ τι ωραία 

Δημοσίευση

Καλα ειναι σιλβυ μου αλλα οχι για πολυ...δεν εχει και πολλα πραγματ να κανεις...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 31 λεπτά, ο/η Angela25 είπε:

IMG_20150209_095218.jpg

Τι ωραία... ζηλεύω 

Δημοσίευση

Καλα ειναι βρε κοριτσια αλλα μου λειεπι η ελλαδιτσα και τα φαγητακια μας...χαχαχ

Δημοσίευση

Tha kaneis ena dialeimma twra apo tin ksenitia! Emena i kolliti m efyge prin mia vdomada gia Germania ep aoriston. Eimaste apo 6 xronwn files kollites.pleon koumpara m k mellontiki nona t paidiou mou de borw na t xonepsw.

Δημοσίευση

Καθε μερα βρε παιδια μαθαινω για ανθρωπους που φευγουν απο ελλαδα...που μας καταντισαν τι να πω...

Δημοσίευση

K gw t idio.Akrivws! Pou mas katantisane. Apo ti mia stenaxwriemai apo tin alli tis eipa kala kanete k feygete (me t agori tis). Deite k kati diaforetiko,aksizei na t prospatheisete. Ti na pw vre koritsia. Kathe mera ginontai tosa p me thlivoun sti xwra mas...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.