Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 2

Featured Replies

Δημοσίευση

Κορίτσια 3η συνεχόμενη μέρα και έχω παρα πολύ συχνοουρια..σηκωνομαι πόσες φορές απο τον ύπνο μου..δεν μου έχει ξανατυχει τόσες μέρες.. μια μερα ναι πριν την περίοδο.αλλά τόσες μέρες ποτε..εκανα την βλακεία κ το εψαξα στο ίντερνετ και διάβασα κάπου για μύκητες.

• Απαντήσεις 1.2k
  • Εμφανίσεις 60.8k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• σιλβυ μου δε σε ξέρω αλλα στεναχωρήθηκα.. Κ εγώ σκέφτομαι ότι αν μου έρθει τωρα θα γίνω χαλια.. Αν προσπαθεις καιρό κιόλας είναι δύσκολο εγώ ακόμα είμαι στην αρχή... Αλλα είναι άδικο κάποιες να μένουν

• Ααααααα τι ωραίο εμένα μου έφερε αυτό 

• Κορίτσια εγώ δν θα έκανα εξωσωματική. Μια φιλη μου έπαθε καρκίνο κ επειδή το έψαξε με γιατρούς βρήκε ότι το έπαθε από τα φάρμακα των 3 εξωσωματικων που έκανε. Κ δεν εκανε κ παιδι κ εμεινε κ στειρα λογ

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η Tweema είπε:

Βρε κορίτσια λυστε μου μια απορία αν μπορείτε..υπάρχει περιπτωση να υπαρχουν μύκητες χωρίς φαγούρα;;

Ναι αμε αν εχεις πολλα υγρα..εχεις ξαμια ενοχληση στην επαφη?

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Angela25 είπε:

Ναι αμε αν εχεις πολλα υγρα..εχεις ξαμια ενοχληση στην επαφη?

Όχι δεν έχω.υγρά έχω αλλά παντα έχω πριν την περίοδο. 

Δημοσίευση

ax ayto t Internet mas exei Katastrepsei! πότε περιμένεις περίοδο? 

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Diwni είπε:

ax ayto t Internet mas exei Katastrepsei! πότε περιμένεις περίοδο? 

Ναι ρε γαμωτο!στις 17 .

Δημοσίευση

Καλά αυτός ο άντρας μου θα με τρελάνει.. του έλεγα τώρα οτι έχω συχνοουρια και μου λέει είναι καλό..αν είναι δυνατόν!!τι καλό να πηγαίνω κ μετα απο 10-20 λεπτα να ξαναθελω;;άντρες!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 3 ώρες, ο/η Diwni είπε:

Κ αγχώνομαι κ στεναχώριομαι! απλά προσπαθώ να μη με παίρνει από κάτω.  Είπαμε ότι είναι θα το αντιμετωπισουμε δυναμικά!  δεν είμαστε οι μόνοι! Γενικότερα προσπαθώ να γεμίζω τη μέρα μου...Κ εδώ μέσα περνάω πάρα πολύ καλά με την παρέα σας και το ότι μιλάμε κ γενικότερα μας κάνει μεγάλο καλό πιστεύω! 

Έχουμε γίνει μια ωραία παρέα.. το να μοιράζεσαι της ανησυχίες και τα τλπ  είναι καλό σε ήρεμη πιστεύω.. και ιδικά σε ανθρώπους που σε καταλαβενουν... και είναι στον παρόμοια κατάσταση.. 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγώ ειχα κάποτε μύκητες και είχα πολλά υγρά και όχι φαγούρα.. δεν προκαλεί συχνοουρια νομίζω 

Δημοσίευση

Αν δω άλλες δυο μέρες κ συνεχίζεται θα κλείσω ραντεβού και για ουρά κ καλλιεργεία και τεστ παπ κ καλλιέργεια.. μακαρι να σταματήσει γιατί δεν θα το αντεξω!:cry:

Δημοσίευση

Κ μένα με πιάνει συχνοουρια όταν έχω πολύ αγχος. Τυχαίνει να σηκωνομαι και 10 φορές το βράδυ κ παραπάνω. Μήπως είναι άγχος κ σε σένα?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μπορεί να είναι τις ιδέας σου κι εγώ έχω συχνοουρια τιν προκαλώ με τιν σκέψη μου 

Δημοσίευση

Όχι κορίτσια ουτε άγχος έχω ούτε είναι ιδέα μου..την πρωτη μέρα πίστευα οτι είναι ιδέα μου.ε μετα απο τρεις μέρες δεν το πιστεύω πια.

Δημοσίευση

Πάρε ένα τηλ τ γιατρό σ τότε κ ότι σ πει. πω γράφω από κινητό κ βγάζει ότι θέλει! 

Δημοσίευση

Καλό είναι να το κοιτάξεις τότε. Εύχομαι να μην είναι τίποτα σοβαρό. 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Και εγώ σου εύχομαι να μην είναι τίποτα. . Κορίτσια κι εγώ από κινητό γράφω και βγάζει του κόσμου τα λάθη.. γράφω με τ9

Δημοσίευση

Μακάρι κορίτσια.. ενώ ιδιωτική ασφάλεια στο μετροπολιταν.αν δω οτι δεν περναει θα πάρω τηλ να κλείσω εκεί ραντεβού.

Δημοσίευση

Κοριτσάκια μου καλησπέρα τι κάνετε? Εγω εγώ έχω ξεσκιστει στον ύπνο αυτά τα χρόνια χάπια μου φέρνουν φοβερή υπνηλια απαπα 

Δημοσίευση

Καλά είμαι εκανα ένα μπανακι και τώρα είμαι αραχτη... 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κι εγώ στο κρεβάτι... εχω ένα μικρό πονοκέφαλο 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια:):):)εύχομαι όλες να είμαστε καλά να αντέχουμε γενικότερα αύριο ξύπνημα έξι παρά όπως κάθε μέρα άντε να δούμε πως θα βγει η εβδομάδα!!!

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Ath33 είπε:

Καλησπέρα κορίτσια:):):)εύχομαι όλες να είμαστε καλά να αντέχουμε γενικότερα αύριο ξύπνημα έξι παρά όπως κάθε μέρα άντε να δούμε πως θα βγει η εβδομάδα!!!

Γεια σου και καλώς ήρθες!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 5 ώρες, ο/η Tweema είπε:

Όχι δεν έχω.υγρά έχω αλλά παντα έχω πριν την περίοδο. 

Παντως εγω ξερω πως η ουραλοιμωξη προκαλει συχνοουρια για τους μυκητες δεν το ξερω...στο λεω γτ ειμαι επιρρεπης στους μυκητες...αμα κανω πως μπω σε πισινα αστο...

Δημοσίευση

Κουραγιο ath...εγω οταν δουλευα αθηνα σε ενα ξενοδοχειο ξυπναγα 5.30..ατε κοριτσια δεν θελω να το ξαναζησω καταρχας κοιμομουν απ τις 10 και παλι νυσταζα δε μπορουσα να κανω τπτ...γυρναγα και πτωμα στο σπιτι...

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Silvy είπε:

Γεια σου και καλώς ήρθες!!! 

[smilie=wave.gif]

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.