Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 2

Featured Replies

Δημοσίευση

Ααχαχααχα!κι εγω!ναι νικη μου απλα το θυμηθηκα!μ'αρεσουν αυτα γενικα!οτι εχει σχεση με.μουσικη..αααχχαχα!εμενα με βαζει κ τραγουδαω καραοκε στο you tube κ μ ακουει..εχω κανει livakia..τωρα εχω πολυ καιροοοο..ειναι η ζωη μ το τραγουδι..απο μωρο..

• Απαντήσεις 1.2k
  • Εμφανίσεις 60.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• σιλβυ μου δε σε ξέρω αλλα στεναχωρήθηκα.. Κ εγώ σκέφτομαι ότι αν μου έρθει τωρα θα γίνω χαλια.. Αν προσπαθεις καιρό κιόλας είναι δύσκολο εγώ ακόμα είμαι στην αρχή... Αλλα είναι άδικο κάποιες να μένουν

• Ααααααα τι ωραίο εμένα μου έφερε αυτό 

• Κορίτσια εγώ δν θα έκανα εξωσωματική. Μια φιλη μου έπαθε καρκίνο κ επειδή το έψαξε με γιατρούς βρήκε ότι το έπαθε από τα φάρμακα των 3 εξωσωματικων που έκανε. Κ δεν εκανε κ παιδι κ εμεινε κ στειρα λογ

Posted Images

Δημοσίευση

K gw synithws patatakia trww! Apla den exw tpt apo vlakeies sto ntoulapi gt t xw parakanei! K ama tyxon k paroume prepei ola na ta faw se mia mera!

Δημοσίευση

Καλα ναι προφανως σε μια μερα!!!!αυτο εννοειται..δν μενει τπτ..αχ πρεπει να σταματησω κι εγω..στο τελος θα φαω κ την τηλεοραση π τν κοιταω συνεχεια!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Diwni είπε:

K gw synithws patatakia trww! Apla den exw tpt apo vlakeies sto ntoulapi gt t xw parakanei! K ama tyxon k paroume prepei ola na ta faw se mia mera!

Εγώ πάλι δεν παίρνω τίποτα για να μην τρώμε βλακειες.. αλλά τα παίρνει εκείνος κ καθαρίζω το τοπιο εγώ..

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Στελλα1986 είπε:

Καλα ναι προφανως σε μια μερα!!!!αυτο εννοειται..δν μενει τπτ..αχ πρεπει να σταματησω κι εγω..στο τελος θα φαω κ την τηλεοραση π τν κοιταω συνεχεια!

Χαχαχαχα 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια εγώ αποφεύγω να πιγενω σε σούπερ μάρκετ θα πάρω ότι βελάκια είναι... ιδικά όταν έχω περίοδο πάει μόνο ο αντρας μου

Δημοσίευση

Κοριτσια εγω παντως τραγουδαω κι ας ειμαι παραφωνη κι αν ο καλος μ με κοροιδεψει κανω τη θιγμενη κ μου λεει  με σοβαρο υφος γτ θιχτηκες νομιζεις πως εχεις φωναρα?χχαχαχ

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η NikiEmmanouela είπε:

Κοριτσια εγώ αποφεύγω να πιγενω σε σούπερ μάρκετ θα πάρω ότι βελάκια είναι... ιδικά όταν έχω περίοδο πάει μόνο ο αντρας μου

Χαχαχαχαχα

Δημοσίευση

Ολες τα ιδια κανουμε παντως...εγω κοριτσια τα αγοραζω και τα τρωει ο αντρας μ και ειναι και της διατροφης οου να μην ηταν κι ολας..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σε μια περίοδο μπορώ να πάρω 5 κιλά αν έχω βραδιές σπίτι έχω και την μάνα μου που με κυνηγάει από πίσω χαχα ο αντρας μου μου λέει άμα μένεις εγκυος τι θα περάσω και του λέω εκεί θα τρέχεις χαχα

Δημοσίευση

Κοιταχτε κοριτσια εμείς ειχαμε πάρει κάτι σοκολάτες απο την προηγούμενη εβδομάδα και ηταν μέχρι και χθες στο ψυγείο..χθες πήγαμε στο σουπερ μάρκετ κ τσουπ πήραμε κ σοκοφρετες..αλλά απο χτες τα έχω καθαρίσει ολααααα τα παντα μονο τρώω...κ τώρα που το είπες νίκη μάλλον ή τρισκαταρατη είναι γιαυτό τρώω τις σοκολάτες!!ουφφ την είχα ξεχάσει! 

Δημοσίευση

Egw koritsia egw ta agorazw egw t trww! O antras m leei agapi m tha stamatiseis na trws vlakeioules? T lew de m katharizeis k sy ena froutaki! Ti na kanw? Mou leei a pali egw ftaiw!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Χαχα έχω σταμπαρι και τα μαγαζιά που έχουν ωραία γλυκά και ωραίες κρέπες από τώρα χαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.