Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 2

Featured Replies

Δημοσίευση

Ναι ναι ολες να πατε!!!κ εχω να σας προτεινω μεχρι στιγμης!!αρκει να σας αρεσουν αυτα!!!εγω που δν ειμαι κ ο εξπερ στους γριφους κ στροφαρα!αχαχαχα!!ειναι πολυ ωραια εμπειρια!!κ σε κολλαει!tweema να πας με τα παιδια!!εγω ελεγα π να παω τωρα σε τετοια!κ παει...θα τα γυρισω ολα!!??ποια εφαρμογη???

• Απαντήσεις 1.2k
  • Εμφανίσεις 60.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• σιλβυ μου δε σε ξέρω αλλα στεναχωρήθηκα.. Κ εγώ σκέφτομαι ότι αν μου έρθει τωρα θα γίνω χαλια.. Αν προσπαθεις καιρό κιόλας είναι δύσκολο εγώ ακόμα είμαι στην αρχή... Αλλα είναι άδικο κάποιες να μένουν

• Ααααααα τι ωραίο εμένα μου έφερε αυτό 

• Κορίτσια εγώ δν θα έκανα εξωσωματική. Μια φιλη μου έπαθε καρκίνο κ επειδή το έψαξε με γιατρούς βρήκε ότι το έπαθε από τα φάρμακα των 3 εξωσωματικων που έκανε. Κ δεν εκανε κ παιδι κ εμεινε κ στειρα λογ

Posted Images

Δημοσίευση

Εγω το κατεβασα κι ολας...χαχαχ ωχχ καταλαβα διωνη...μοναχουλα...κι εγω απο τριτη θα τον αποχωριστω τον καλο μου για καμια βδομαδα..

Δημοσίευση

Α Στέλλα δεν ξέρω.. απλα μου τα έχουν πει..αν θα πάω,υα πάω με δική μου παρέα..τα αφεντικά και κάτι φιλοι τους...απο εκεί τα έχω μαθει.

Δημοσίευση

Εμενα δουλευει σε σουπερ μαρκετ...κ κοιμαται τωρα..ξυπναει 5 η ωρα...εγω κλασσικα τηλ κ αραγμα μονη μ!νυχτοπουλι δν κοιμαμαι ποτε νωρις!ειμαι γραμματεας σε φροντιστηριο μεσης εκπαιδευσης κ δουλευω 4αωρο 5-9..λιγα λεφτα αλλα δν παραπονιεμαι γτ το να κανω..

Δημοσίευση

Εμένα κορίτσια είναι dj οποτε σχολαει πρωι κ ξυπνάει μεσημέρι ή απόγευμα οπότε συναντιομαστε λιγες ώρες.. εκτός κι αν έχουμε ρεπό μαζί.

Δημοσίευση

Βεβαια με δικη σου παρεα κ να το χουν κ λιγο καλο θα ναι!!☺εχει σε πολλες περιοχες...πηγα αγια παρασκευη σε 2..κ μαρουσι σε αλλα 2!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια έχει και στην θεσσαλονικη το είχα δει δεν είχα μπει 

Δημοσίευση

Νταξει κοριτσια τωρα καταλαβα οτι ειναι αληθινα δωματια...χαχχαχα..νομιζα πως ηταν παιχνιδι στο ιντερνετ και σε ποιες περιοχες εχει στελλα?

Δημοσίευση
στις Just now, ο/η Angela25 είπε:

Νταξει κοριτσια τωρα καταλαβα οτι ειναι αληθινα δωματια...χαχχαχα..νομιζα πως ηταν παιχνιδι στο ιντερνετ και σε ποιες περιοχες εχει στελλα?

Χαχαχαχαχαχα

Δημοσίευση

Χαχαχχα ακομη γελαω...και ποσα ατομα παρεα πρεπει να ειμαστε?

Δημοσίευση

Angela k gw etsi katalava! Exei k sti larisa! Den exw paei alla eida diafimisi se enan orofo...Emeis douleyoume k oi dyo kyliomeno! 06-14, 14-22, 22-06. Oti tyxei! Exoume kanei k 24 wres na vrethoume!

Δημοσίευση

Χαχαχαχααχαχα μα σκαλωσα λεω τι λεει!!ποια εφαρμογη!!!παντου εχει σε ολη την αττικη κ εκτος αττικης!!πατα να δεις..escape rooms..κ θα σ βγαλει τα παντα παντου..διαλεγεις ιστορια..παιρνεις τηλ κ κλεινεις ωρα..εχεις μια ωρα να λυσεις το γριφο..θα καταλαβεις..μπες να δεις κ πες μου!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Angela25 είπε:

Χαχαχχα ακομη γελαω...και ποσα ατομα παρεα πρεπει να ειμαστε?

Χαχαχαδες εδώ αντζελα καποια

http://www.neolaia.gr/2015/02/04/ta-kalutera-escape-rooms-tis-athinas-part-1/

Δημοσίευση

Κι εγω γελαω αντζελα!πεθανα!!εως κ 6 ατομα..αλλα εγω μεχρι 5 λεω ειναι υπεραρκετα..γτ πολλες γνωμες χαμος..εμεις παμε 4..εχω παει στο the lock αγια παρασκευη...κ μαρουσι στο exodus!τελεια!

Δημοσίευση
στις πριν 3 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Angela k gw etsi katalava! Exei k sti larisa! Den exw paei alla eida diafimisi se enan orofo...Emeis douleyoume k oi dyo kyliomeno! 06-14, 14-22, 22-06. Oti tyxei! Exoume kanei k 24 wres na vrethoume!

Εσείς είστε πιο δύσκολα απο εμας..εμείς πολύ δύσκολα να βρεθούμε είναι το καλοκαίρι.ειδικα πέρσι ουτε μαζί δεν ειχαμε ρεπό..αλλά εγώ το εδώ συνηθίσει πλεον γιατί παντα διυλευαμε διαφορετικές ώρες!!

Δημοσίευση

Καλα εχω ενθουσιαστει τρελενομαι για γριφους...πως και δεν το ειχα ακουσει τοσο καιρο?διωνη με τι ασχολειστε?

Δημοσίευση

Εμεις οταν ειναι πρωι κ εγω κλασσικα απογευμα..τον βλεπω ενα διωρο κ οταν γυρναω μετα απο μια ωρα κοιμαται..οταν ειναι βραδυ..το πρωι ειμαστε μαζι σπιτι..αλλα εμεις δουλευουμς λιγες ωρες κ οι δυο..κ δν το λεω γ καλο..γτ δεν..βγαινει...

Δημοσίευση

K meis etsi Tweema, prosarmostikame! Pw vre koritsia k gw de kserw ti exw faei pali apopse! De symferei na koimamai arga!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.