Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι 2

Featured Replies

• Απαντήσεις 1.2k
  • Εμφανίσεις 60.7k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• σιλβυ μου δε σε ξέρω αλλα στεναχωρήθηκα.. Κ εγώ σκέφτομαι ότι αν μου έρθει τωρα θα γίνω χαλια.. Αν προσπαθεις καιρό κιόλας είναι δύσκολο εγώ ακόμα είμαι στην αρχή... Αλλα είναι άδικο κάποιες να μένουν

• Ααααααα τι ωραίο εμένα μου έφερε αυτό 

• Κορίτσια εγώ δν θα έκανα εξωσωματική. Μια φιλη μου έπαθε καρκίνο κ επειδή το έψαξε με γιατρούς βρήκε ότι το έπαθε από τα φάρμακα των 3 εξωσωματικων που έκανε. Κ δεν εκανε κ παιδι κ εμεινε κ στειρα λογ

Posted Images

Δημοσίευση

Egw twra prosfata eipa apo eksw apo eksw stin pethera m oti t koitame. Me rwtise pote tha pame sto xwrio k tis eipa na na doume an tha paw sto giatro ayto t mina k analoga. Apla tis eipa oti ola kala mexri twra! Tpt sygkekrimeno...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγώ ούτε αυτό φωβαμε να μην πει και τίποτα σε άλλες.. φωβαμε το μάτι. Για αυτό ότι κάνουμε κρυφά από όλους 

Δημοσίευση

Emena de leei. Mou eipe mono eseis kserete! Emeis theloume na eiste agapimenoi k ola tha ginoun! Eseis na eiste kala! Einai para polu diakritikoi an k anthrwpoi ligo megali se ilikia k se xwrio p ta sizitane ayta...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Το ξέρω καλό αυτό εμένα αυτό το λέει η μαμά μου ότι χρειαστείτε θα είμαι εγώ δίπλα σας 

Δημοσίευση

Το καλυτερο ειναι να ξερεις με ποιον θα τα μοιραστεις με καποιον που θα θελει πραγματικα να μαθει και να κουβεντιασει μαζι σου απο ενδιαφερον και μονο και οχι για κουτσομπολιο.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σωστά εγώ στην φιλί μου δεν λέω τίποτα 

Δημοσίευση

Etsi akrivws! Prepei na se katalavainei o allos. Alliws de les tpt. De xreiazetai! To zeygari na einai enwmeno panw apo ola!

Δημοσίευση

Δεν φανταζεστε ποσο δυσκολο.Δεν προλαβα να την εχω διπλα μου σε τιποτα..Πεθανε οταν ημουν 18 χρονων.Μου λειπει πολυ.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μαμακουλιτσα φαντάζομαι πολύ κρίμα αλλά έχεις δύο κόρες υπέροχες.. και σύντομα θα ερθει το 3

Δημοσίευση

Koritsakia egw tha sas afisw gt douleyw ayrio t prwi k stis 5 exei egertirio! Kalo vrady! Kali synexeia!

Δημοσίευση

Κριμα μαμακουλιτσα πολυ δυσκολο...στεναχωρηθηκα τωρα...οπως ειπς και η νικη εχεις τις κορουλες σου και τον αντρουλη σου...κι εγω κοριτσια δεν λεω σε κανεναν ουτε  σε φιλες και ειδικα στα πεθερικα μου...μονο στη μαμα μου και στις αδερφες μου  γτ ηθελα τη γνωμη τους σε καποια πραγματα γτ ειναι και οι 3 μανουλες...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια άσχετο η κυρία με τα κόκκινα ήρθε κανονικά ελπίζω να μην κρατήσει και αυτή 23 μέρες 

Δημοσίευση

Στο ευχομαι Νικη μου.Σας ευχαριστω πολυ για την συμπαραασταση με πιανει καμια φορα συγνωμη αν βαρυνα το κλιμα.Καληνυχτα φιλες μου φιλακια!!

Δημοσίευση
στις πριν 6 ώρες, ο/η NikiEmmanouela είπε:

γειά σας κορίτσια τι κάνετε; δεν έχω γράψει ποτέ σε φόρουμ προσπαθώ να το μάθω. Λοιπόν εγώ είμαι 27 ετών κάναμε μια πρώτη προσπάθεια με τον άντρα μου για μωράκι, δύο φορές αυτό το μήνα την πιο γονιμη μέρα μου και την προηγούμενη μέρα. Παίρνω φυλλικο οξύ μήνες τώρα και στην γυναικολογο μου είχα πάει ένα μήνα πριν και με βρήκε μια χαρά. Τι λέτε έχω ελπίδες πολλές να γίνω μανουλα; Περίοδο περιμένω 15 του μηνός. 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλός ήρθες στην παρέα μας έχεις ελπίδες με το καλό 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.