Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μπορει να φταίει αυτό, κι εγω εφαγα γλυκακια χτες, και κατι αλμυρα...... Απλα ηταν η πρωτη μου φορα με την δυσποια, δεν το ειχα διαβασει πουθενα και φοβηθηκα λιγο. Να μας πεις την Παρασκευή τι σου είπε ο γιατρος! Υπομονή, μπαινουμε στον 8ο σε λιγες μερες. :x 

• Απαντήσεις 114
  • Εμφανίσεις 10.5k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Οσο περναει ο καιρος και την νιωθεις ολο και περισότερο, αξία ανεκτίμητη... Με το καλό ολες μας, στην ωρα τους!!!!!!

• Καλημέρα κορίτσια! Με το καλό τα μωρά σας! Σας διαβάζω αλλά δεν είμαι εγκυος. Ας μείνω και γω με το καλό κ ας τρωω κ κλοτσιες κ ας ποναω!!!! Προς το παρόν είμαι στην αναμονή κ είναι δύσκολη περίοδος α

• Καλα σ λεει το μινακι..κ εγω σας διαβζω συχνα κ σας γραφω παρ ολα αυτα γτ θελω να βοηθησω....κ εγω λιγο πολυ αλλοστε εχω περασει αυτη τν περιοδο..εγω πιστευω λογο ανγχους δν εχει ερθει ακομα το θαυματ

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια δεν είμαι μανούλα βέβαια ακόμα αλλά έχω καθυστέρηση δύο μέρες έκανα 30 του μηνός σπερματεγχυση και είμαι στην αναμονή.. Ήθελα να σας ρωτήσω εδώ και αρκετές μέρες έχω πονακια περιόδου όλο λέω μου ήρθε περίοδος αλλά τπτ λέτε να είναι καλό σημάδι? 

Δημοσίευση

silvy μου στο ευχομαι! εγω να φανταστεις πονουσα πολυ κ μαλιστα τη πρωτη μερα που περιμενα περιοδο ειχα αιμα! κρατησε καπου 9 μερες απο ελαχιστη ροη καθε μερα κ μετα ρωτησα γιατρο γτ δεν εχω κανονικη ροη κ μου ειπε να κανω τεστ.. ε ! ημουν εγκυος ενω κ πονους περιοδου ειχα κ αιμα!

μακαρι κ εσενα να συμβαινει αυτο! αν εχεις σταθερο κυκλο πολυ πιθανο! 

αναμενουμε νεωτερα ! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Silvy μου μακαρι!!!! Εγω δεν ειχα, αλλα εχω ακουσει για παρα πολλες κοπέλες. Μηπως τυχον πηρες θερμοκρασία το πρωι μολις ξυπνησες? Εγω ειχα δεκατα μολις ανοιξα τα ματια μου την ημερα που βγηκε θετικο το τεστ ( εκανα θερμομετρηση καποιους μηνες για να καταλαβαινω την ωορηξια μου ) αλλα και παλι δεν συμβαινει σε ολες. Καθε σωμα αντιδραει διαφορετικά. Μακαρι,μακαρι!!!!! Να μας ενημερώσεις!!!!:)

Δημοσίευση
στις πριν 23 λεπτά, ο/η ATHINAMARK είπε:

Silvy μου μακαρι!!!! Εγω δεν ειχα, αλλα εχω ακουσει για παρα πολλες κοπέλες. Μηπως τυχον πηρες θερμοκρασία το πρωι μολις ξυπνησες? Εγω ειχα δεκατα μολις ανοιξα τα ματια μου την ημερα που βγηκε θετικο το τεστ ( εκανα θερμομετρηση καποιους μηνες για να καταλαβαινω την ωορηξια μου ) αλλα και παλι δεν συμβαινει σε ολες. Καθε σωμα αντιδραει διαφορετικά. Μακαρι,μακαρι!!!!! Να μας ενημερώσεις!!!!:)

Δεν έχω κάνει ποτέ θερμομετρηση αλλά εδώ και τρεις μέρες ξυπνάω υδρωμενη πολύ.. Οταν έχεις υψηλή θερμοκρασία σημαίνει ότι είσαι έγκυος? 

Δημοσίευση

οταν εχεις δεκατα! ενα 37 για παραδειγμα! δε καταλαβαινεις διαφορα γτ ειναι δεκατα! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ναι, εχεις υψηλοτερη θερμοκρασία απο οτι συνηθως. Εγω ειχα 36.9-37 ενω τις προηγουμενεες μερες εφτανα μεχρι 37.6. Δεν το καταλαβαινεις χωρις να βαλεις θερμομετρο. 

Δημοσίευση

Ευχαριστω ρε κορίτσια για τις πληροφορίες 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Τίποτα... Απλα πρεπει να θερμομετρηθείς μολις ανοιξεις τα ματια σου. Πριν ακομα σηκωθεις απο το κρεβατι. :)

Δημοσίευση

Silvy μου σου ευχομαι να εχεις ενα μικρο αγγελακι μεσα σου!!!!

Εγω ειχα φρικτους πονους περιοδου εως και την 12η εβδομαδα!!! Μην αγχωνεσαι γιατι επηρεαζεις αρνητικα τον οργανισμο σου εως και αποβολη μπορει να προκαλέσεις μονη σου!!!!!!!!!χαλαρωσε με οποιοδήποτε τροπο??????

Δημοσίευση

Το ξέρω και προσπαθω να είμαι χαλαρή και να μην αγχωνομαι.. Μακάρι να έχει πετύχει το θέλω πάρα πολύ 

Δημοσίευση

Σου το ευχομαι κοπελα μου μεσα απο την καρδια μου????

Δημοσίευση

Κοριτσιααααααα που χαθήκατε ολες;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;??

Εγω σημερα μπηκα στην 16η εβδομαδα ...αχχχ μακαρι να πάνε ολα καλα παναγιτσα μου καλη!!!!

Εχει ποσες νυχτες που βλεπω τον μπεμπουλη μου στον υπνο μου..τι σου είναι το υποσυνείδητο. .!!

Σημερα το μεσημερι ξαπλωνα και χαζευα στο ίντερνετ για την εγκυμοσύνη διαφορα και ξαφνικα εμφανιστηκαν κατι φωτογραφιες με μωράκια που ειχα σοβαρά προβλήματα ανατομιας επαθα ΣΟΚ!!!!πετρωσε η κοιλια μου και αρχισε να με ποναει πολύ. .τα εκλεισα ολα και αρχισα να αναπνεω βαθιά και εκεινη την στιγμη σκεφτηκα αυτο που μου ειπε ο γιατρος μου οτι εγω με το άγχος μου προκαλω τους πονους και τις συσπασεις...ποσο δικιο εχει!!!!!?? 

Τωρα που περασε ο καιρος ειμαι στην αναμονη να ακουσω τον μικρο μου!!!!?????

Δημοσίευση

MINAKI αν βλεπεις να συμβαινει αυτο οταν αγχωνεσαι προσπαθησε να μενεις ηρεμη κ μη το προκαλεις! μη ξαναμπεις να διαβασεις τετοια πραγματα! !! οσο για πετρωμα κ εγω ενιωθα καποιες φορες αλλα τωρα συνηδητοποιω πως ηταν το μωρακι που κουνιοταν! υποθετω δε πετρωνει ολοκληρη η κοιλια απλα ενα σημειο! εμενα αυτο συμβαινει αν τουρλωνει ποπουδακι η κεφαλακι! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγω κοριτσια δεν αντεχω να βλεπω τετοια πραγματα, οταν τυχαια εβλεπα στεναχωριομουν και εκλαιγα. Οποτε το αποφευγω!!!!Γιατι οπως ολες μας πιστευω, η μεγαλυτερη εννοια μας ειναι να ειναι υγιες το μωρακι μας. Ηδη εχουμε τους φοβους μας, μην το επιβαρυνουμε περισσότερο!!!!!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.