Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι..!

Featured Replies

Δημοσίευση

Kalimera koritsia!! Pw pw ti travane k aytoi! Siga min tous kakopeftei! Mera para mera einai para poly kala! Emena apo otan kanoume eleythera exei allaksei o kyklos mou. Opote ksekiname apo ti mera p m teleiwnei. Alla outws i allws k prin ta idia kaname!

• Απαντήσεις 1.7k
  • Εμφανίσεις 97.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Μαμακουλιτσα
    Μαμακουλιτσα

Δεν νομιζω οτι εχουν οι αλλες κοπελες καποιο προβλημα!!Τις αποριες μας και τους προβληματισμους μας τα λεμε συνεχως αν καθομαστε να κουβεντιαζουμε ολη την ωρα για ενα συγκεκριμενο θεμα θα βαρεθουμε κα

• Γεια σας!!τι κανετε??εγω σε αναμονη.περιμενω να Μην αδιαθετησω!!παντως αυτο που λενε για το αγχος εγω δεν θα ελεγα οτι αγχωνομαι απλα ειναι μια ομορφη αναμονη.τωρα αν δεν ερθει αυτη τη φορα δεν πειραζ

• Κοριτσια ήρεμα... με μερικά κορίτσια εδώ μαι σας όπως η Μαμακουλιτσα η love η νίκη  (όχι εγω) όπως και άλλα κορίτσια γράφαμε σε ένα θέμα που έχει τον ίδιο τίτλο. Εκεί για κάποιολόγο δεν μπορούσαμε  απ

Posted Images

Δημοσίευση

Καλησπερα κορασιδες!!!τι κανετε??εγω σουπερμαρκετ μαγειρεμα δουλειες χαμος!και 5 παω για δουλεια!tweema ελεγα να μη μπω ακομα στην διαδικασια για τεστ ωορρηξιας για να μην αγχωθω αλλα τριγυρναει συνεχεια στο μυαλο μου να παρω!!

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια..  πριν κανα μισαωρο ξυπνησα,σχολασα στις 5 το πρωι..Στέλλα εμένα νομίζω οτι δεν με έχουν αγχωσει. 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσια. Ούτε εμένα με.έχουν αγχωσει τα τεστ ίσα ίσα ξέρω κ ποτέ θα χω περίοδο αφού ο κύκλος μογ είναι από 29-32 μέρες. Τη μέρα που θα δείξει θετικό σε 2 μέρες είναι ή ωορρηξία μου κ ακριβώς σε 14 είναι ή περίοδος. Γλιτωνω κ τεστ εγκυμοσύνης γιατι νομίζω κάποιες φορές ότι έχω καθυστέρηση ενώ δεν έχω. 

Δημοσίευση

Στέλλα να πάρεις της home test. Κάνε μια αναζήτηση στο ίντερνετ θα τα βρεις. Ειναι οικονομικότατα κ αξιοπιστα

Δημοσίευση

Κορίτσια εγώ συμφωνώ με τη νικη85..ξερεις ποτε εχεις ωορρηξία και ξέρεις και ποτε θα αδιαθετησεις.

Στέλλα καλυτερα της hometest που είναι κ οικονομικά..

Κορίτσια με ξαναπηρε ο υπνος..και είδα οτι αδιαθετησα και μάλιστα πιο μπροστα..την άτιμη με επισκέφτηκε και στον ύπνο μου..ξουξουξου

Δημοσίευση

Ναι βρε tweema γιατί έρχεται κάθε μηνα? Αφού δεν την καλούμε. 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Αυτό με τον ύπνο το έχω δει κι εγώ καλά κάνετε ξέρετε πτερύγια έχετε και είναι σωστό εγώ δεν τα περνώ γιατί φωβαμε γιατί δεν έχω σταθερό κυκλο και μην πάνε χαμένα 

Δημοσίευση
στις πριν 37 λεπτά, ο/η Nikh85 είπε:

Ναι βρε tweema γιατί έρχεται κάθε μηνα? Αφού δεν την καλούμε. 

Ε μα ουτε εγώ το καταλαβαίνω αυτό..θα μας ξεχάσει που θα παει....

Δημοσίευση

ΥΠΟΦΕΡΩΩΩΩ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥΟΥΟΥ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥΟΥΟΥ (ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΗΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ). ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Δημοσίευση
στις πριν 18 λεπτά, ο/η Μαμακουλιτσα είπε:

ΥΠΟΦΕΡΩΩΩΩ ΕΞΑΙΤΙΑΣ ΣΟΥΟΥΟΥ ΜΕ ΠΛΗΓΩΝΕΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΟΥΟΥΟΥ (ΑΦΙΕΡΩΜΕΝΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΘΕΜΑΤΗΣΜΕΝΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΠΟΥ ΜΕ ΘΥΜΗΘΗΚΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 2 ΜΕΡΕΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ). ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!

Χαχαχα βρε μαμακουλιτσα με έκανες και γελασα..ρε την άτιμη μέλι έχουμε..

Δημοσίευση

Κοριτσια τι κανετε και σε'μενα ηρθε η βλαμενη σημερα!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 14 λεπτά, ο/η love30 είπε:

Κοριτσια τι κανετε και σε'μενα ηρθε η βλαμενη σημερα!!!!

Αμάν βρε κορίτσια τι έγινε;;με τη σειρα σας πήρε.. 

Αχ βρε love πίστευα οτι δεν θα σου ερθει.

Δεν πειράζει βρε κορίτσια...τον άλλο μήνα μακαρι να έχετε όλες μαζί ευχάριστα.. 

Δημοσίευση

Και εγώ δεν έχω καλό προαισθημα με την σπερματεγχυση. Είναι νωρίς βέβαια αλλά έτσι νομίζω 

Δημοσίευση

Εεεεε τι ειπαμε silvy !!!!!!!!!!! Θετικη σκεψηηηηηη και ολα θα πανε καλααααααααα!!!???????

Δημοσίευση

Γαμωτο αυτό το άγχος θα με φάει!! Αμάν πια και είμαι μόλις 23 .. Έτσι και δεν πετύχει και η σπερματεγχυση το θέμα μωρό το ξεγραφω και τα συμπτώματα κάθε μήνα και τις γονιμες μέρες τπτ δεν ξανά ασχολούμαι με τπτ

Δημοσίευση

Δεν θα αφησεις τιποτα ποσο καιρο προσπαθειτε δεν θυμαμε!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Τον επόμενο μήνα κορίτσια.. εμένα δεν με έδωσε σημάδι 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.