Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι..!

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 10 λεπτά, ο/η Μαμακουλιτσα είπε:

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε;;;;Εχθες βρεθηκαμε με την Tweema περασαμε πολυ ωραια!!!Ειναι εξαιρετικος ανθρωπος και χαιρομαι πολυ που την γνωρισα!!!!Ενιωσα σαν να την γνωριζω χρονια ειναι πολυ τυχερος ο αντρας της που την εχει!!!Χαιρομαι πολυ!!!Ελπιζω να βρεθουμε οσες μπορουμε την επομενη φορα.

Καλησπέρα μαμακουλιτσα μου!!!

• Απαντήσεις 1.7k
  • Εμφανίσεις 97.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Μαμακουλιτσα
    Μαμακουλιτσα

Δεν νομιζω οτι εχουν οι αλλες κοπελες καποιο προβλημα!!Τις αποριες μας και τους προβληματισμους μας τα λεμε συνεχως αν καθομαστε να κουβεντιαζουμε ολη την ωρα για ενα συγκεκριμενο θεμα θα βαρεθουμε κα

• Γεια σας!!τι κανετε??εγω σε αναμονη.περιμενω να Μην αδιαθετησω!!παντως αυτο που λενε για το αγχος εγω δεν θα ελεγα οτι αγχωνομαι απλα ειναι μια ομορφη αναμονη.τωρα αν δεν ερθει αυτη τη φορα δεν πειραζ

• Κοριτσια ήρεμα... με μερικά κορίτσια εδώ μαι σας όπως η Μαμακουλιτσα η love η νίκη  (όχι εγω) όπως και άλλα κορίτσια γράφαμε σε ένα θέμα που έχει τον ίδιο τίτλο. Εκεί για κάποιολόγο δεν μπορούσαμε  απ

Posted Images

Δημοσίευση

Κοριτσια σας ευχαριστω οοοολες και πραγματικα το αξιζουμε ολες μας να γινουμε μανουλες και θα γινουμε εφοσον το θελουμε πολη και το πιστεψουμε!!!!! Αντε καλη αρχη στο τελος του καπνισματος χαχαχα?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Tweema είπε:

Υπέροχα!!! Ξουξουξου

Χαχαχαχα

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Silvy είπε:

Εγώ πάντως έκανα ένα μεγάλο βήμα μόλις τώρα.. Τέρμα το τσιγαρο 

Μπραβο κι εγω προσπαθω...το εχω ελαττωσει πολυ βεβαια...

Δημοσίευση

Molis epestrepsa apo peripato! Eipame na pame ligo na perpatisoume me t ena k monadiko paidi,pros to paron, pou exw sto spiti,ton antra mou gt mas exei faei o kanapes! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλά έκανες και εμείς πήγαμε ικεα σήμερα για ψώνια

Δημοσίευση

Αααατι ωραια...μ αρεσει να πηγαινω στο ικεα...στον αντρα μου δεν αρεσει....χαχαχαχ....μπραβο διωνη ωραιο το περπατημα...εμεις γενικα γυμναζομαστε οσο μπορουμε...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εμένα στον αντρα μου του αρέσει μόνο για το φάει χαχα εμάς είναι και δίπλα μας 5 λεπτά από το σπίτι 

Δημοσίευση

Εγω οποτε παω στο ικεα ολο βλακειουλες ψωνιζω και ο αντρας μου στο τελος μου λεει δεν ξαναερχομαστε...χαχχαχα

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα!!!να σας ρωτησω!συνηδητοποιησα απο μετρησεις των κυκλων μου απο παλιοτερα οτι γενικα εχω 31-32 ημερων..τωρα αδιαθετησα σημερα 3 του μηνα..αν γινουν επαφες π.χ μερα παρα μερα απο την 14η μερα του κυκλου ως την 24 ειναι καλα?δεν θα πεσω μεσα στην ωορρηξια?

Δημοσίευση

Καλα αυτο με το ικεα ειναι δεδομενο..!μου λεει ο αντρας μου οτι βρεις το τσιμπας!!δν μπορει το χερι σου!!αχαχα!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλά θα είναι... πιστεύω ότι θα τιν πετύχεις. Με το καλό 

Δημοσίευση

Ευχαριστω niki μου!!!κι εσυ με το καλο! Περιμενω να μαθω νεα σου!!απο ολες δλδ!δλδ στην ουσια να ξεκινησουμε εντατικα απο 14 του μηνος ηθελα να πω γιατι 7 μου τελειωνει ως και τις 24 τ μηνα...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 ώρα, ο/η Στελλα1986 είπε:

Καλα αυτο με το ικεα ειναι δεδομενο..!μου λεει ο αντρας μου οτι βρεις το τσιμπας!!δν μπορει το χερι σου!!αχαχα!

Αυτό μου το έχει πει κι εμένα 

Δημοσίευση

Στελλιτσα εννοείται πως πεφτεις μέσα!!!

μπορείς να τα διαπιστώσεις βέβαια κ με τεστ ωορρηξιας..τα χρησιμοποιώ και παρατηρώ αρκετά πράγματα...ο καημενος ο αντρουλης μου τι έχει τραβήξει αυτον τον μήνα... τον έχω ξεζουμισει..χαχαχα

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.