Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι..!

Featured Replies

Δημοσίευση

Κοριτσια καλησπερα τι ειπαμε?????οχι ανχος οχι στεναχορια αλλα μονο θετικη σκεψη και ολα θα ερθουν εκει που δεν το περιμενουμε!!!!!!!εγω πονεσα λιιιιγο το πρωι αλλα μετα τιποτα καθαροτατη!!!!?

• Απαντήσεις 1.7k
  • Εμφανίσεις 97.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Μαμακουλιτσα
    Μαμακουλιτσα

Δεν νομιζω οτι εχουν οι αλλες κοπελες καποιο προβλημα!!Τις αποριες μας και τους προβληματισμους μας τα λεμε συνεχως αν καθομαστε να κουβεντιαζουμε ολη την ωρα για ενα συγκεκριμενο θεμα θα βαρεθουμε κα

• Γεια σας!!τι κανετε??εγω σε αναμονη.περιμενω να Μην αδιαθετησω!!παντως αυτο που λενε για το αγχος εγω δεν θα ελεγα οτι αγχωνομαι απλα ειναι μια ομορφη αναμονη.τωρα αν δεν ερθει αυτη τη φορα δεν πειραζ

• Κοριτσια ήρεμα... με μερικά κορίτσια εδώ μαι σας όπως η Μαμακουλιτσα η love η νίκη  (όχι εγω) όπως και άλλα κορίτσια γράφαμε σε ένα θέμα που έχει τον ίδιο τίτλο. Εκεί για κάποιολόγο δεν μπορούσαμε  απ

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια κι εμένα σήμερα ήταν κανονικά να έρθει με το παλιό με το κενούριο δεν έχω ιδέα ποτέ 

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Tweema είπε:

Σιλβυ μου μήπως είναι από την σπερματεγχυση;;νομίζω πως κάπου το έχω ξανά διαβάσει μετα απο αυτή τη διαδικασία. Πόσες μέρες έχουν περάσει;

Αντε ρε κορίτσια μακάρι να έχουμε ευχαριστα νέα!!! 

Δημοσίευση

Ωχου γιατι μας ταλεπωρει βρε παιδι μου ετσι!!!!!!τι την ενοχλει να μην ερθει για καποιο χρονικο διστημα?δεν θα την ενοχλησουμε καθοοοοοοολου!!!!!!χαχα?

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Silvy είπε:

Αντε ρε κορίτσια μακάρι να έχουμε ευχαριστα νέα!!!       Αντε να μας πεις ευχαρισταα

Δημοσίευση
  • Συντάκτης
στις πριν 1 λεπτό, ο/η love30 είπε:

Ωχου γιατι μας ταλεπωρει βρε παιδι μου ετσι!!!!!!τι την ενοχλει να μην ερθει για καποιο χρονικο διστημα?δεν θα την ενοχλησουμε καθοοοοοοολου!!!!!!χαχα?

Οντως..

Δημοσίευση

Ti zitame telos pantwn?? Na kanei ypomoni na min emfanistei gia kanena 9mino! Ax makari koritsia na arxisoume na exoume eyxarista!!!

Δημοσίευση

Μακαρι δε λες τιποτα σε ολες μας ταυτοχρονα να αρχιζουμε να λεμε τα ευχαριστα χαχα

Δημοσίευση

Οχι δεν ηρθε αλλα ποναγα λιγο το πρωι!!θα δουμε μεχρι στης 10 του μηνος που ειναι κανονικα να αδιαθετησω βλεπουμε!!!!

Δημοσίευση
στις πριν 1 λεπτό, ο/η Diwni είπε:

Eipame esy exeis seira! To dikaiousai. :)

Έτσι ακριβως!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Tweema είπε:

Love  κοριτσι μου πραγματικά με αυτά που διάβασα ότι έχεις περάσει σε θαυμάζω ειλικρινά σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να αποκτήσεις όσα παιδάκια θέλεις 

Αντε ρε κορίτσια μακάρι να έχουμε ευχαριστα νέα!!! 

Δημοσίευση
στις πριν 4 ώρες, ο/η Στελλα1986 είπε:
στις πριν 2 ώρες, ο/η NikiEmmanouela είπε:

στις πριν 2 ώρες, ο/η love30 είπε:
στις πριν 2 ώρες, ο/η love30 είπε:
στις πριν 3 ώρες, ο/η Silvy είπε:

Στο ευχομαι love...μακαριιιιιι!ξουτ ξουτ

Δημοσίευση

Μην με ρωτησετε τι εχω κανει στη δημοσιευση και βγηκε ετσι δεν ξερω...χαχαχ

Δημοσίευση

Εγώ πάντως έκανα ένα μεγάλο βήμα μόλις τώρα.. Τέρμα το τσιγαρο 

Δημοσίευση
στις πριν 6 λεπτά, ο/η Angela25 είπε:

Μην με ρωτησετε τι εχω κανει στη δημοσιευση και βγηκε ετσι δεν ξερω...χαχαχ

Χαχαχαχαχα

Δημοσίευση

Bravo silvy mou! K mena o antras m kapnize 17 xronia k eipe terma mexri na doume ti ginetai! Exei treis meres oute ena! Vevaia olo diaolia einai alla ypomoni!!!

Δημοσίευση
στις πριν 4 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Bravo silvy mou! K mena o antras m kapnize 17 xronia k eipe terma mexri na doume ti ginetai! Exei treis meres oute ena! Vevaia olo diaolia einai alla ypomoni!!!

Χαχχαχα υπομονή τι να κάνω και μωρό και τσιγάρο δεν γίνεται!! 

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!

Love κ γω το πιστεύω ότι το δικαιούσαι να γίνεις μαμα κ να κανείς εσύ την αρχή. Πιστεύω ακράδαντα ότι ο Θεός δεν αφήνει κανέναν κ δεν μας ξεχνάει. Σου εύχομαι να έχεις ευχάριστα να μας πεις τις επόμενες μέρες.

Δημοσίευση

Καλησπερα κοριτσια τι κανετε;;;;Εχθες βρεθηκαμε με την Tweema περασαμε πολυ ωραια!!!Ειναι εξαιρετικος ανθρωπος και χαιρομαι πολυ που την γνωρισα!!!!Ενιωσα σαν να την γνωριζω χρονια ειναι πολυ τυχερος ο αντρας της που την εχει!!!Χαιρομαι πολυ!!!Ελπιζω να βρεθουμε οσες μπορουμε την επομενη φορα.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.