Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι..!

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλά όντως.. εγώ οκτωβρη παντρευτικα δεν είχα θέμα στον γάμο απλά προσπαθισαμε να είναι ωραίος και εντυπωσιακός.

• Απαντήσεις 1.7k
  • Εμφανίσεις 97.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Μαμακουλιτσα
    Μαμακουλιτσα

Δεν νομιζω οτι εχουν οι αλλες κοπελες καποιο προβλημα!!Τις αποριες μας και τους προβληματισμους μας τα λεμε συνεχως αν καθομαστε να κουβεντιαζουμε ολη την ωρα για ενα συγκεκριμενο θεμα θα βαρεθουμε κα

• Γεια σας!!τι κανετε??εγω σε αναμονη.περιμενω να Μην αδιαθετησω!!παντως αυτο που λενε για το αγχος εγω δεν θα ελεγα οτι αγχωνομαι απλα ειναι μια ομορφη αναμονη.τωρα αν δεν ερθει αυτη τη φορα δεν πειραζ

• Κοριτσια ήρεμα... με μερικά κορίτσια εδώ μαι σας όπως η Μαμακουλιτσα η love η νίκη  (όχι εγω) όπως και άλλα κορίτσια γράφαμε σε ένα θέμα που έχει τον ίδιο τίτλο. Εκεί για κάποιολόγο δεν μπορούσαμε  απ

Posted Images

Δημοσίευση

K meis septemvri tou 2014. Ante me t kalo mazi na erthoun ta ninakia mas!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Όντος πόσο του Σεπτέμβρη; παντρεφτικατε 

Δημοσίευση

Stis 4/10/14 pigame se dyo gamous! Pantreyotan enas synaderfos m k enas synaderfos t antra mou!

Δημοσίευση
στις πριν 3 ώρες, ο/η Nikh85 είπε:

IMG_20160201_134149.thumb.jpg.2db1424f0aΠως σας φαινεται η μπομπονιερα??? Θελω γνωμες!!! Θα εχω θεμα το καλοκαιρι. 

Νικη μου εινα πολυ ομορφη ισως να εβαζα ενα αλλο χρωματακι στο κορδελακι...αν σου αρεσει πολυ το μπλε υπαρχουν πολλες αποχρωσεις ψαχτο...αλλα μπραβο ειναι τελεια...εμενα δεν πιανουν τα χερια μου σ αυτα...

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η NikiEmmanouela είπε:

Εγώ αυτή είχα δεν τις μοιράσαμε  στην εκλισια τα είχαμε στο κέντρο 

FB_IMG_1454335811271.jpg

Πολυ ομορφη νικη μου κι εγω αυτο ηθελα αλλα δενθα ειναι καλεσμενοι ολοι στο τραπεζι...το ηθελ πιο κλειστο...δεν μπορω τον πολυ κοσμο βρε κοριτσια..αγχωνομαι...)

Δημοσίευση

Koritsia eyxomai tou xronou tetoio kairo na antallasoume photo apo mpomponieres gia vaftisi!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Όντως κορίτσια.. εγώ τους ειχα και όλους στο τραπεζι για αυτό..

Τι ωραία που θα είναι κορίτσια εμείς με τον άντρα μου έχουμε πει αν είναιαγόρι θα έχει θέμα το μικρό πρίγκιπα  (είναι το αγαπημένο μας βιβλίο) αν είναι κορίτσι θα δούμε 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγώ κορίτσια στο γάμο μου άφησα άλλους να αγχονοντε  δλδ τα πεθερικα μου.. εγώ χωρεβω και γλεντουσα μέχρι προι..! 

Δημοσίευση
στις πριν 2 ώρες, ο/η NikiEmmanouela είπε:

Εγώ κορίτσια στο γάμο μου άφησα άλλους να αγχονοντε  δλδ τα πεθερικα μου.. εγώ χωρεβω και γλεντουσα μέχρι προι..! 

Την καλυτερη δουλεια εκανες νικη μου....χαχαχαχ

Δημοσίευση

Ωραιος ο μικρος πριγκιπας....τελειο  θεμα...για κοριτσια της μοδα ςειναι η frozen...αλλα εχει βρωμισεκ ο τοπος...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δεν μαρεσει.. θα προτιμούσα κάτι με βασίλισσα γιατί θα είναι η πριγκίπισσα μας ή ο πρίγκιπας μας. 

Δημοσίευση

Xaxaxaxaxa ισχυει  νικη μου...αντε με το καλο...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλά σε όλες μας...!! Άλλες μαζί να μας φουσκονει η κοιλίτσα μας..

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια μου..πως είστε;;εγώ τα έχω φτυσει..χθες βράδυ σήμερα πρωι δεν αντεχω άλλο..έχω πανω απο δέκα μέρες να ξεκουραστω και ευχαριστηθω ύπνο.

Nikh85 οι μπομπονιερες αυτές είναι παρα πολύ ωραίες..

Κορίτσια έχουμε κανονίσει αύριο το απόγευμα με τη μαμακουλιτσα να συναντήθουμε αν κάποια μπορεί μας στέλνει μήνυμα.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εμένα θα με συγχωρέστε δεν μπορώ αύριο και ιδικά απόγευμα.! Συγνώμη 

Δημοσίευση

Δεν πειράζει νίκη μου.. κανονιζουμε κ αλλη φορά.

Δημοσίευση

Ελπιζω οταν γυρισω να ξανακανονισετε....??

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.