Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι..!

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλησπέρα κορίτσια... σιλβυ  με το καλό όλα καλά θα πάνε..!

• Απαντήσεις 1.7k
  • Εμφανίσεις 97.3k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Μαμακουλιτσα
    Μαμακουλιτσα

Δεν νομιζω οτι εχουν οι αλλες κοπελες καποιο προβλημα!!Τις αποριες μας και τους προβληματισμους μας τα λεμε συνεχως αν καθομαστε να κουβεντιαζουμε ολη την ωρα για ενα συγκεκριμενο θεμα θα βαρεθουμε κα

• Γεια σας!!τι κανετε??εγω σε αναμονη.περιμενω να Μην αδιαθετησω!!παντως αυτο που λενε για το αγχος εγω δεν θα ελεγα οτι αγχωνομαι απλα ειναι μια ομορφη αναμονη.τωρα αν δεν ερθει αυτη τη φορα δεν πειραζ

• Κοριτσια ήρεμα... με μερικά κορίτσια εδώ μαι σας όπως η Μαμακουλιτσα η love η νίκη  (όχι εγω) όπως και άλλα κορίτσια γράφαμε σε ένα θέμα που έχει τον ίδιο τίτλο. Εκεί για κάποιολόγο δεν μπορούσαμε  απ

Posted Images

Δημοσίευση

Μακάρι ρε κορίτσια προσπάθω να είμαι χαλαρή να μην το σκέφτομαι... Ας με βοηθήσει ο θεουλησ να είμαι από τις τυχερες... 

Δημοσίευση

Kalispera koritsia! Silvy mou sou stelnoume oli ti thetiki mas energeia. Stella m einai nwris akomi. I kolliti m ekane dyo test. Ena stin 5h mera kathysterisis k ena sti 10h. K ta dyo arnitika. Stis 20 meres ekane eksetasi aimatos k itan 7 evdomadwn egkyos.

Δημοσίευση

Μωρε κοριτσια ειναι οτι αυτο το τεστ λενε οτι δειχνει 5 μερες πριν την καθυστερηση...γιαυτο το εκανα...tweema δν επρεπε ειχες δικιο..αλλοι με πεισανε..θα δειξει αν θα μου ερθει η περιοδος..θα περιμενω..κ οτι γινει..sylvi μου καλη επιτυχια σου ευχομαι!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Στέλλα μακάρι να μην σου έρθει και να έκανε λάθος το τεστ.,

Δημοσίευση

Ta test anixneyoun mia ormoni pou ta epipeda tis anevainoun se periotwsi egkymosynis. Se alles kopeles anixneyetai amesws meta tin emfyteyfsi kai se alles ligo argotera. Eksartatai ton organismo. Min stenaxwriesai. Makari na min sou erthei! Alla nomizw ston prwto mina prospatheiwn den eisaste?

Δημοσίευση

Στελλα εχεις καθολου συμπτωματα περιοδου?

Δημοσίευση

Ναι στον πρωτο!εχουμε ακομα...απλα ξερεις οταν βλεπεις αρνητικο νιωθεις καπως μωρε..μονο το στηθος μου..μια ποναει μια δν ποναει..αυτο..κ πονο στη μεση..τπτ αλλο δν εχω...

Δημοσίευση

Kserw kserw.... Apla akoume gia zeygaria poy etyxe kata lathos k epiasan k pisteyoume oti amesws molis kanoume eleythera tha piasoume me tin prwti. K gw tin prwto mina pira ayta ta test k t ekana 3 meres prin. Arnitiko. K tin alli mera adiathetisa. To klama p eriksa akomi t thymamai. Makari se sena na mi symvei ayto!

Δημοσίευση

Κι εγω νομιζα πως θα πιασωα μεσως κι οταν το ειπα στη μαμα μου με κοροιδευε τι νομιζεις πως ειναι παιδακι μου το παιδι?και κατι τετοια...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Και εγώ το νόμιζα αυτό αλλά το απέδειξε η ξαδέρφη μου  πρώτη προσπάθεια και έμεινε 

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια εγώ ήμουν για καφέ με μια φιλη,δουλεύουμε και μαζί... ε και καμια στιγμη πήγε ή συζήτηση στο θέμα παιδι...γενικά δεν το έχω συζητήσει ποτε γιατί δεν θέλω να το συζητάω με άλλους.. 

Με έπιασε κάτι..δεν ηξερε σε τι φαση είμαστε και τα είπαμε ε κ τώρα δεν ξέρω με έχει πιάσει κατι σαν απογοήτευση κάτι τέτοιο..νομίζω πως πρέπει να παθω αλτσχάιμερ για να μην θυμάμαι τίποτα και να μην σκέφτομαι.. να σκεφτειται οτι ουτε τα τεστακια μου δεν έχω όρεξη να κάνω, βαριεμαι να ξυπνησω πιο νωρίς τα βαριεμαι όλα..και λογικά τώρα είμαι στην 14η μέρα αλλά δεν το χω καθόλου..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μην το βάζεις κάτω...!! Θα ερθει να είσαι εσιοδοξη 

Δημοσίευση

Ναι tweema μου μην απογοητευεσαι ολα καλα θα πανε...θα ρθει και το μωρακι θα δεις...

Δημοσίευση

An se agxwnei min ta kaneis. Den egine k tpt. Vges me t antrouli s gia fagito, gia poto, gia voltana xalarwseis. Logiko einai wres wres na apelpizesai. Egw simera kontepsa na valw ta klammata brosta sto giatro. To exete psaksei katholou?

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η Diwni είπε:

An se agxwnei min ta kaneis. Den egine k tpt. Vges me t antrouli s gia fagito, gia poto, gia voltana xalarwseis. Logiko einai wres wres na apelpizesai. Egw simera kontepsa na valw ta klammata brosta sto giatro. To exete psaksei katholou?

Όχι δεν το έχουμε κοιτάξει.. τα τεστ δεν με αγχωνουν απλα επειδή όσες μέρες δουλεψα απο την Κυριακή σχολουσα αργά κ δεν έχω καθόλου χρονο να κοιμηθώ,δεν προλαβαινω με τίποτα αφού μέχρι κ τα τεστ ξεχναω..κ περίμενα πως κ πως να ξεκίνησω τα τεστ για 3-4 μηνες κ μετα να κάνουμε εξετάσεις. 

Δημοσίευση

Καλησπερα σε ολες τις αγχομενες κοριτσαρες!!!!!!!Τι κανετε;;;;( εκτος απο το να αγχονεστε) πως μου ειστε;;;(εκτος απο αγχομενες)..Εγω να δειτε αγχος κοριτσια κανονικα περιμενω στις 2/2 εχω ενα τεστ και κρατιεμαι με νυχια και με δοντια να μην το κανω!!!Ας ηρεμησουμε ολες μαζι γιατι μας βλεπω σε σουιτα στο Δρομοκαΐτειο!!!!!

Δημοσίευση

Prospatheite kairo? Egw den exw kanei test kamia fora. Simera pariggeila k lew na ta dokimasw ayto t mina.An k kserw panw katw pws tha kinithoume apo dw k pera. Den einai kako na kanete mia dyo eksetaseis. Oi pio polles einai aples. Apla epeidi prepei na tis kaneis se sygkekrimenes meres t kyklou mi xaneis kairo.

Δημοσίευση

Μαμακουλιτσα μου γελασα ...χαχαχα...

Χθες ήμουν στις 5 και ναι έχω καστανοξανθα μαλλια κ φορούσα ασπρόμαυρο κολαν.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.