Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι..!

Featured Replies

• Απαντήσεις 1.7k
  • Εμφανίσεις 97.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Μαμακουλιτσα
    Μαμακουλιτσα

Δεν νομιζω οτι εχουν οι αλλες κοπελες καποιο προβλημα!!Τις αποριες μας και τους προβληματισμους μας τα λεμε συνεχως αν καθομαστε να κουβεντιαζουμε ολη την ωρα για ενα συγκεκριμενο θεμα θα βαρεθουμε κα

• Γεια σας!!τι κανετε??εγω σε αναμονη.περιμενω να Μην αδιαθετησω!!παντως αυτο που λενε για το αγχος εγω δεν θα ελεγα οτι αγχωνομαι απλα ειναι μια ομορφη αναμονη.τωρα αν δεν ερθει αυτη τη φορα δεν πειραζ

• Κοριτσια ήρεμα... με μερικά κορίτσια εδώ μαι σας όπως η Μαμακουλιτσα η love η νίκη  (όχι εγω) όπως και άλλα κορίτσια γράφαμε σε ένα θέμα που έχει τον ίδιο τίτλο. Εκεί για κάποιολόγο δεν μπορούσαμε  απ

Posted Images

Δημοσίευση

Και ένα παιδάκι σαν άγγελος. Καστανοξανθες μπούκλες γαλάζια ματάκια. Κ πολύ καλό παιδάκι. Κοινωνικό, αγαπησιαρικο. Κούκλα το κοριτσάκι μας. Κ να ρωτάει τ μωρό Π είναι ο δικός τ ο μπαμπάς κ τι να τ πεις? 

Δημοσίευση

Προσπαθω να κοιμηθω και η μεση μου χαμηλα με καιει κ με ποναει...καθε βραδυ το ιδιο...χωρις λογο..

Δημοσίευση

Κανε το τεστακι....περιμενουμε ευχαρισταααα...

Δημοσίευση

Φοβαμαι τοσο πολυ να το κανω 4 μερες νωριτερα μη δεν δειξει σωστα...γτ η ορμονη της εγκυμοσυνης δεν φαινεται τοσο γρηγορα καποιες φορες...κ μετα θα πρεπει να ξανακανω για να σιγουρευτω...δν ξερω...

Δημοσίευση

Εντωμεταξυ εχω διαβασει τοσα που κ περιοδος να μου ρθει θα κανω τεστ γτ κ παλι καποιες ειναι εγκυος κ με αιμα...πφφφ...

Δημοσίευση

Κορίτσια βλέπω νυχτοπουλια! Στελλιτσα μ μακάρι να έχεις θετικά αποτέλεσμα! Μη βάζεις όμως τ εαυτό σ σε αυτή τη διαδικασία. Νιώθω την αγωνία σ όσο δε μπορείς να φανταστείς αλλά μόνο με άγχος επιβαρύνσεις την ψυχούλα σου. Περίμενε την καθυστέρηση να είσαι σίγουρη.

Δημοσίευση

Ελεγα να το κανω αυριο που θα ειμαι 4 μερες πριν την πρωτη μερα καθυστερησης..αλλα φρικαρω...λεω κ αμα δειξει λαθος κ ακομα δν εχρι ανεβει η ορμονη?αααν ειμαι!τσαμπα αγχος δλδ γτ πολυ απλα δν αντεχω να περιμενω..αυτη η ανυπομονησια θα μας φαει..αν αντεξω θα περιμενω κι αλλο diwni μου..αλλιως αν βγει αρνητικο θα επαναλαβω μετα απο λιγες μερες..

Δημοσίευση

Καληνυχτα κοριτσια...στελλιτσα συγκρατησου λιγες μερες....κανε μια γενικη στο σπιτι να απασχολησης το μυαλο σου με κατι αλλο....φιλιααααααα

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Στέλλα μια από τα ίδια και εγώ με αυτά που ακούω περίοδο και εγκυμοσύνη θα αρχίσω κι εγώ οπότε έχω περίοδο να κάνω τεστ χαχα

Δημοσίευση

Χααχα!!ε ναι!εγω σου λεω και να μου ερθει θα κανω ενα!!!να σιγουρευτω τουλαχιστον!!!☺??καληνυχτεςςς!????

Δημοσίευση

Καλημερα κοριτσια..το εκανα το τεστ..αρνητικο μ βγηκε 5 μερες πριν την περιοδο..η δν ειναι αξιοπιστα η δν ειμαι εγκυος..θα περιμενω να δω αν θα μου ρθει κ βλεπουμε..στεναχωρηθηκα λιγο αλλα οκ!

Δημοσίευση

Καλημερααααααα κοριτσια....μην στεναχωριεσαι στελλα μου περιμενε να δεις αν θα εχεις καθυστερηση πρωτα....

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια Στέλλα μπορεί να είναι νωρίς ακομη, εγώ κορίτσια χθες βράδυ έκανα την ένεσουλα μου και αύριο κορίτσια θα κάνω την σπερματεγχυση.... Ουφφφ έχω τόση αγωνία 

Δημοσίευση
στις πριν 28 λεπτά, ο/η Στελλα1986 είπε:

Καλημερα κοριτσια..το εκανα το τεστ..αρνητικο μ βγηκε 5 μερες πριν την περιοδο..η δν ειναι αξιοπιστα η δν ειμαι εγκυος..θα περιμενω να δω αν θα μου ρθει κ βλεπουμε..στεναχωρηθηκα λιγο αλλα οκ!

Καλημέρα Στέλλα. Μη στεναχωριεσαι 5 μέρες πριν πολύ νωρίς βρε παιδί μου. Μπορεί να είναι λάθος. Τι θερμοκρασία έχεις μετρήσεις ?

Δημοσίευση

Καλημερα κορίτσια...

Στελλιτσα σου είχα πει αστο για να μην στεναχωρεθεις..δεν αντεξες..μην το σκέφτεσαι ουτως ή άλλως είναι νωρίς.

Σιλβυ μου καλη επιτυχία!! 

Δημοσίευση

σιλβυ μου ολα καλα θα πανε...να σκεφτεσαι θετικα...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.