Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

προσπάθειές για παιδάκι..!

Featured Replies

Δημοσίευση
στις πριν 1 ώρα, ο/η NikiEmmanouela είπε:

Σιγά το αρνητικό.. και ο δικός μου είναι σοβαρός αλλά σωστός και ομιλιτικος 

Ναι συμφωνω γι αυτο και θα παω....εγω ειχα γυναικα αλλα με νευριασε και δεν ξαναπαω...

• Απαντήσεις 1.7k
  • Εμφανίσεις 97.2k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Μαμακουλιτσα
    Μαμακουλιτσα

Δεν νομιζω οτι εχουν οι αλλες κοπελες καποιο προβλημα!!Τις αποριες μας και τους προβληματισμους μας τα λεμε συνεχως αν καθομαστε να κουβεντιαζουμε ολη την ωρα για ενα συγκεκριμενο θεμα θα βαρεθουμε κα

• Γεια σας!!τι κανετε??εγω σε αναμονη.περιμενω να Μην αδιαθετησω!!παντως αυτο που λενε για το αγχος εγω δεν θα ελεγα οτι αγχωνομαι απλα ειναι μια ομορφη αναμονη.τωρα αν δεν ερθει αυτη τη φορα δεν πειραζ

• Κοριτσια ήρεμα... με μερικά κορίτσια εδώ μαι σας όπως η Μαμακουλιτσα η love η νίκη  (όχι εγω) όπως και άλλα κορίτσια γράφαμε σε ένα θέμα που έχει τον ίδιο τίτλο. Εκεί για κάποιολόγο δεν μπορούσαμε  απ

Posted Images

Δημοσίευση
στις πριν 2 λεπτά, ο/η Diwni είπε:

Pws katalave oti den einai kalo to wario? Sou eksigisai? Gt k gw parakolouthisa tin woriksia mou k mou eipe pws ekana k pws eixa poly kalo endomitrio dld arketa paxy gia na emfyteytei t wario an gonimopioithei alla pername profylakseis logw antiviwsis.K meis apo to dekemvrio to psaxnoume! Ayrio exoume pali rantevou me to giatro.

Λες να μου πε και να μην το καταλαβα??? Ημουν πολυ αγχωμενη και δε ρωτησα κι εγω....κι εσυ ψαχνεις ε???? Αντε να δουμε..... 

Δημοσίευση

Akolouthiste to enstikto sas. An enas giatros de sas kalyptei gia opoiondipote logo pigainete ston epomeno. Allwste einai o anthrwpos pou prepei na einai to stirigma sas se ayton ton agwna k meta o symmaxos sas se olo to taksidi tis kyisis.

Δημοσίευση

Κοριτσια εγω μια φορα που μου βρηκε ωαριο η γιατρος μου ειχε πει πως ηταν πολυ καλο και τη ρωτησα πως το καταλαβαινει...και μου ειπε πως κανουν καποιες μετρησεισ...ασχετα που ηρθα σε ςπαφη αλλα δεν...???

Δημοσίευση

Nai to psaxnoume kai meis. Eksetasi stin eksetasi k opou mas vgalei. Emena gia paradeigma sto giatro mou poly m aresei p opote kanw mia eksetasi ton pairnw akomi k sto kinito gia na t pw ta apotelesmata. K panta tha vrei 10 na perasw apo to iatreio tou gia na syzitisoume to epomeno vima. 

Δημοσίευση

Η αληθεια ειναι οτι εκει που πηγα με ειχε μεσα 1 ωρα... και μου εξηγουσε δεν με προσπερασε.. απο βδομαδα θα βγουν οι εξετασεις μου να δουμε τι αγωγη θα παρω..... λιγοψυχω πολλες στιγμες μεσα στην ημερα και προσπαθω να ξαναπαρω τα πανω μου.... ευχομαι να τα καταφερουμε...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Θα τα καταφέρεις κανελα μου.. μαζί σας περνώ και θάρρος εγώ..

Δημοσίευση

Emeis me ton antra mou legame kalytera na vroume an exoume kati gia na boresoume na to antimetwpisoume para na mi boroume na vroume kati k na mas lene ola kala k na min erxetai. To psaxnete poly ligo kairo opote apo dw k pera tha exete apotelesmata. Se katalavainw apolyta. Kai twra mia agwnia gia to spermodiqgramma tin exw.

Δημοσίευση

ειναι δυσκολο κανλα μου αλλα μια χαρα θα πανε ολα θα δεις...να σκεφτεσαι θετικα...

Δημοσίευση

Ax koritsia ekana kafedaki k araksa gia ligo! Ti kali parea pou eiste! Eimai k moni mou olo t apogeyma!

Δημοσίευση

κι εγω μια απ τα ιδια...κανω κι ενα τσιγαρακι εχω βαλει οριο τα 4 τη μερα...κοριτσια μλις τωρα διαβαζα στο fb σε μια σελιδα στο εγκυος κ νεα μαμα κατι κι εγινα εξαλη...μια κοπελα 18 χρονων εμεινε εγκυος απο ενα παιδι 23 και αυτος δεν το θελει αλλα η κοπελα το θελει...μα πως μεγαλουν ετσι τα παιδια τους χωρις αρχες...ας προσεχε ο κυριος δεν ειναι κανενα μωρο να αναλαβει τις ευθυνες του...εσεις τι λετε?

Δημοσίευση

Egw lew oti oso ftaiei aytos ftaiei k ekeini. Egw se oles mou tis proig sxeseis epairna profylakseis k ennow profylaktiko. Kai me t antra mou mexri prin na pantreytoume t idio. Ante mas lene gia dikaiologia oti tous enoxlei k meis min kai tous stenaxwrisoume! Makari na allaksei gnwmi vevaia!

Δημοσίευση

Συμφωνω πως φταιει κι εκεινη αλλα τουλαχιστον εκεινη θελει να αναλαβει τις ευθυνες της...δεν λεει θα το ριξω και ουτε γατα ουτε ζημια...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εμένα με ενοχλεί αυτό που ακούω ε ετιχε τι έτυχε μαρι  προφιλαξεις το λένε όλοι η γιατροί.. καλά κάνει που η κοπέλα το θέλει αλλά να αναλάβει αυτός τις ευθύνες του.. γιατί αυτός φτεει πιο πολύ 

Δημοσίευση

Κι εγω πηγα λιγο σουπερμαρκετ.. πηρα και κανα 2 σοκολατιτσες να πανε τα φαρμακια κατω...

Δημοσίευση

Χαχχαχαχαχα γεια σου ρε κανελα....μια χαρα σε βρισκω...ετσι μπραβο....

Δημοσίευση

Κανέλα μου μην στεναχωριεσαι ,θα δεις που όλα θα πάνε καλά!!να λες παλι καλά που βρήκε οτι κάτι υπάρχει και θα μπορεσετε να το λυσετε όσο γίνεται πιο γρήγορα.

Δημοσίευση

Δεν φταινε τα παιδια ομως κοριτσια οι γονεις φταινε διοτι πλεον οι περισσοτεροι δεν δινουν σωστες αξιες στα παιδια μονο να μην τους χαλασουν χατιρι τους νοιαζει...εχουν τοσα προβληματα οι γονεις που βαζουν τα παιδια και τη διαπαιδαγωγηση σε δευτερη μοιρα...τι να σου κανει και το παιδι...εχω ακουσει μαναδες να λενε ε και ας το ριξει εγω τον γιλ μου τον εχβ για αλλα πραγματα...ντροπη...

Δημοσίευση

Φυσικα και αυτο δεν ισχυει για ολους μην παρεξηγηθω αλλα νομιζω για την πλειοψηφια ισχυει...

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.