Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Μήπως είμαι έγκυος?

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Επίσης εμένα είναι τώρα έτσι 1 μήνα το εντερο! κάνει κρου κρου κλπ....Η γυναικολόγος μου πάντως μου είχε πει όταν είχα παει ότι δεν έχω κανένα απολύτως γυναικολογικό θέμα! αααα επίσης να προσθέσω ότι αθλουμαι τρέχω κλπ...Αυτό δεν θα είχε οδηγήσει σε αποβολή?

Δημοσίευση

καλα υπαρχουν εγκυμοσυνες με περιοδο αλλα παρα πολυ σπανια και η αθληση δςν σημαινει απαραιτητα αποβολη!! Κοριτσι μου γλυκο αν ειχες μωρο 4 μηνων μεσα σου θα το ενιωθες να σε κλωτσαει οποτε πραγματικα μην το σκεφτεσαι αλλο!!! Δεν ξερω τι αλλο να σου πω!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

καλα υπαρχουν εγκυμοσυνες με περιοδο αλλα παρα πολυ σπανια και η αθληση δςν σημαινει απαραιτητα αποβολη!! Κοριτσι μου γλυκο αν ειχες μωρο 4 μηνων μεσα σου θα το ενιωθες να σε κλωτσαει οποτε πραγματικα μην το σκεφτεσαι αλλο!!! Δεν ξερω τι αλλο να σου πω!!!

νιώθω κάτι σαν κκράμπες οχι ακριβώς όμως πρέπει να κάνει σπασμούς το εντερο! αλλά δεν ξέρω....νιώθω την κοιλια μου βαριά και σκληρή....θα είχα περίοδο στον τρίτο μήνα?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Επίσης θα ήθελα να ρωτήσω αν στον 4ο μήνα μπορεί κάποιος να ρουφήξει την κοιλια του! και γενικά στην εγκυμοσυνη!

Δημοσίευση

Δεν το ξερω γιατι δεν ημουν ποτε εγκυος. Αλλα αφου θα πας στο γυναικολογο σου ρωτα αυτες τις ρωτησεις δηθεν για μια φιλη σου!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δεν το ξερω γιατι δεν ημουν ποτε εγκυος. Αλλα αφου θα πας στο γυναικολογο σου ρωτα αυτες τις ρωτησεις δηθεν για μια φιλη σου!

πφφφφ! το θέμα είναι ότι δεν έχω οολοκληρώσει κιόλας! φοβάμαι πολύ! αλλά τι στο καλό 2 υπέρηχους εχω κάνει!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Για αυτο ηρεμησε και ολα καλα ειναι!!

τΙ να πω μακάρι! και το πρησμένο στηθος λέτε να είναι ορμονική διαταραχή?

Δημοσίευση

μπορει ναι αλλα σε μενα και σε ολες τις κοπελες που ξερω οτι προσπαθουν ειναι φυσιολογικο...συμβαινει,γιατι το σωμα πρεπει καθε μηνα να ειναι ετοιμο,για ενδεχομενο εγκυμοσυνης, αφου κανεις δεν ξερει ποτε θα ερθει αυτη...ωστοσο αφου σου εχει εμφανιστει ο πονος πες το,στο γυναικολογο και αν κρινει θα σου γραψει ορμονολογικες εξετασεις για να ξερεις τι σου γινεται

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

μπορει ναι αλλα σε μενα και σε ολες τις κοπελες που ξερω οτι προσπαθουν ειναι φυσιολογικο...συμβαινει,γιατι το σωμα πρεπει καθε μηνα να ειναι ετοιμο,για ενδεχομενο εγκυμοσυνης, αφου κανεις δεν ξερει ποτε θα ερθει αυτη...ωστοσο αφου σου εχει εμφανιστει ο πονος πες το,στο γυναικολογο και αν κρινει θα σου γραψει ορμονολογικες εξετασεις για να ξερεις τι σου γινεται

πήγα στη γυναικολόγο μου μόλις είχε πρωτοεμφανιστει καιτο ψηλαφησε και μου είπε ότι είναι οορμονολογικη διαταραχη

Δημοσίευση

Οποτε αφου δεν σου εγραψε εξετασεις η φαρμακα μην ανησυχεις...ολα κανουν τον κυκλο τους...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Οποτε αφου δεν σου εγραψε εξετασεις η φαρμακα μην ανησυχεις...ολα κανουν τον κυκλο τους...

πφφφφ τι να πω δεν ξέρω! πω τη φορά μου συμβαίνει αυτο!

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.