Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

Δημοσίευση

Σας ευχαριστώ πολύ για το καλωσόρισα κορίτσια :) . Όσο για τις κύστες ...και εγω μαύρα μεσάνυχτα είχα ...άκουσα τι είχε να μου προτείνει ο γυναικολόγος μου...πήρα και μια δεύτερη γνώμη που συμφωνούσε με την πρώτη...το ψαξα και εγώ λίγο και έτσι καταλήξαμε στο σήμερα :) Μακάρι να έχω ένα θετικό τεστάκι γιατι γνωρίζοντας με ...θα αγχωθώ πάρα πολύ μιας και θα έχω το χρονοδιάγραμμα στο μυαλό μου . Καλή επιτυχία και σε εσάς κορίτσια  

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 372.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγω δεν.εδωσα και πολυ σημασία λεω σιγά εγω μεσα σε 6 μηνες να μηνω έγκυος.!

Δημοσίευση

καλως ορισες βελουδενια! και εγω καινουρια στην παρεα, ευχομαι να πανε ολα καλα και μεχρι το γεναρη να πετυχετε εγκυμοσυνη! ειχα και εγω μια κυστη 2 εκατοστα αλλα εφυγε μονη της σε 3 κυκλους, λειτουργικη κυστη μου την ονομασαν

Δημοσίευση

κοριτσια καλησπερα σε ολες.Καλως ορισατε οι νεες κοπελες.Ολες στον αγωνα βλεπω.βλεπω και κανα δυο κοπελες βιωσατε και παλλινδρομη.αχ βρε κοριτσια τωρα εγω εχω περιοδο και περιμενω να αρχισω παλι σε δυο τρεις ημερες δυναμικα πλεον και μερα παρα μερα εχω ακουσει οτι ειναι καλο εχω και κατι φιλισιν στο συρταρι λετε να αρχισω να παιρνω;

racoun μην απογοητευεσαι κοριτσι μου.Κανε το ταξιδακι σου και οταν γυρισεις πανε στο γιατρο σου,

νικουλα εχω επλιδες για σενα αλλα καταλαβαινω τον φοβο σου μηπως και ειναι αρνητικο αλλα πρεπει να το κανεις μετα απο τοσες ημερες καθηστεριση τι αλλο να κανεις;δεν θελω να απογοητευτεις και εμενα με σκοτωνει αυτη η γραμμη η αρνητικη αλλα τι να κανουμε θελει μαλλον πολυ υπομονη.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Τετ. Εχω τον αντρα να μου λεει θα παρεις ποτε αν παρεις θα το κάνεις.. θα το κανω του λεω εχει και αυτος το άγχος..! 

Δημοσίευση

εμενα ευτυχως ο δικος μου δεν εχει αγχωθει ακομη αλλα και καθε φορα που ειναι γονιμες η που ειναι να κανω τεστ δεν του λεω τιποτα απο οσα εχω κανει και εχουν βγει αρνητικα φυσικα δεν το γνωριζει.λιγα πραγματα του εχω πει γιατι ειναι και σε κρισιμη ηλικια (42)!παρολα αυτα ευτυχως ειναι σε μεγαλη φορμα!προσπαθω πολυ για να μην του μεταφερω το αγχος μου. προσπαθησε να τον χαλαρωσεις γιατι και ο αντρας δεν κανει να αγχωνεται.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κοριτσια. Είμαι η ευτυχια κολλησε ο λογαριασμός μου κ εφτιαξα καινούριο. Τετ στην ίδια μοίρα. Κ γω τωρα ειμαι αδιαθετη κ σημερα μου ήρθαν τα τεστ ελπίζω από βδομάδα να βγαλω άκρη. Καλή επιτυχία σε όλες

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Tet και εγω δεν του λεω τιποτα μονος του μου λεει.

Δημοσίευση

Kαλασπέρα κοριτσια! πανω σ αυτο που λεγατε για τους συζυγους.....μεγαλο πραγμα να υπαρχει ενας αισιοδοξος ανθρωπος στην υποθεση.Ο δικος μου το εχει σιγουρο οτι τον Οκτωβρη δεν θα αδιαθετησω

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εμενα το εχει συγουρο οτι ειμαι έγκυος.. με παει καθε μερα βολτα σημερα με εφερε στο σινεμά.. ειναι αισιόδοξος πολυ... 

Δημοσίευση

Ο δικός μου πάλι είναι πολύ αγχώδης αλλά δε μου λέει τίποτα λες κ δεν καταλαβαίνω. Κ κάθε μήνα  που του λέω αδιαθετησα κατεβάζει κάτι μούτρα??  πάλι καλά να λέτε για τους δικούς σας. 

Δημοσίευση

Κορίτσια ξαναείδα πορτοκαλί.

Και πριν τρεις μέρες είχα δει, αλλά ακόμα άφαντη η η περίοδος.

Κάναμε σεξ με τον άντρα μου και δεν μου ήταν ευχάριστο.

Σα να ειχα ξηρασία εκεί, ενώ δεν είχα,  καθόλου ευχάριστο 

Σορυ για τις λεπτομέρειες ε; 

Δημοσίευση

Εντωμεταξύ σηκώθηκα για ντουζ και με έπιασε μια κράμπα κάτω χαμηλά δεξιά, άλλο πράμα.

Κρατησε 2-3 δευτερόλεπτα.

Το στήθος μου είναι πιο...  "στητό " και σφιχτο (επιβεβαιώνει ο άντρας μου) χαχαχα 

Δημοσίευση

Οπότε ή υα μου έρθει με καθυστερηση στο ταξίδι πιυ θα πάω, ή κάτι αλλο συμβαίνει 

Δημοσίευση

Δεν έχεις πρόχειρο τεστ να κάνεις? Εγώ θα είχα σκάσει ουφ!!! Εύχομαι να μην αδιαθετησεις για τους επόμενους 9 μήνες???

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Κοριτσια και σε εμένα κατεβάζει μουτρα οταν του λεω οτι ηρθε η περίοδος μου.. 

Δημοσίευση

Kαλησπέρα σας, είμαι η Ναταλία και είμαι νεα στο φορουμ.Θα ήθελα απλα την εμπειρικη σας γνωμη σε κάτι. Με τον αντρα μου εδω και 3 μήνες προσπαθούμε για παιδάκι, αυτο το μήνα όμως το πήγα πιο στοχευμένα, 5/9 ήταν η Τ.Ε.Ρ, στις 16/9 πηγα στο γιατρο για να δουμε αν εχω ωοθυλακιο και οντως είχα και το ενδομητριο ηταν αψογο μου ειπε. Απο πρωτοβουλια πηρα κ τα τεστ ωορρυξιας τα οποία έκανα στις 17/9-18/9-19/9 (13η-14η-15η μερα του κυκλου) παράλληλα με επαφη εννοείται. στις 18/9 και στις 19/9 ήταν απολυτα θετικά τα τεστ.Πιστευετε οτι με αυτα τα δεδομένα υπάρχει πιθανότητα να έχει γίνει σύλληψη??

Ευχαριστώ πολύ

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλησπέρα. Καλος ήρθες.. Υπάρχει πιθανότατα να εζει γίνει σύλληψη.. και στο εύχομαι..!! 

Δημοσίευση

Καλως σας βρηκα, ευχαριστω για την απαντηση ΝikiEmmanouela,ξερω ακομα ειναι νωρις απλα ηθελα μια θετικη σκεψη πιο πολυ για το ψυχολογικο. Μακαρι να πανε ολα κατευχην.

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.