Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Γεια σου διδακι...!!! Τιποτα διδακι θα κανονίσω να παω στον γιατρό μου.!

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 372.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

Νικουλα να πας αλλα έλεγξε πρωτα την πιθανότητα εγκυμοσυνης ?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Απο Δευτέρα λεω να καν. Ενα τεστακι..!! Φοβάμαι να κανω..!

Δημοσίευση

καλησπερα κ απο μενα! Νικη μου μακαρι αυτος ο μηνας να ειναι ο τυχερος σου! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μακάρι..! Θα ειναι το καλύτερο δώρο για την επέτειο γαμου μας που έρχεται..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δεν θελω να κανω όνειρα.. ξερω οτι δεν θα βγει.! :-\

Δημοσίευση

ποτε δεν ξέρεις! κανε ενα τεστακι η μια χοριακη να ξερεις που βρισκεσαι και να μην σε τρωει το άγχος 

Δημοσίευση

Απολαυσε το σ-κ χωρις να το σκεφτεσαι -οσο μπορεις-και απο Δευτερα χαλαρα κανε ενα τεστακι. Εγω εχω τρελαθει να εχω ταβηγματα κυριως δεξια απ οπου εκανα ωορρηξια αλλα το ιδιο ακριβως ενιωθα και τον προηγουμενο μηνα  οποτε..δε το βλεπω..

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δεν ξερεις ομως ποτε..!! Απολαβανουμε το τριήμερο εμεις..!! 

Δημοσίευση

Νικουλα απόλαυσε το σκ κ μετα απο δευτερα κανε ένα τεστ ποτε δ ξέρεις !!!

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια!!!κ εγω στην προσπαθεια βρισκομαι.αυτες οι μερες ηταν οι γονιμες κ εκανα προσπαθειεσ.περιοδο περιμενω στισ 2 του μηνα απλα το περιεργο ειναι οτι το στηθος μου εχει πρηστει απο τωρα οπωσ οταν περιμενω να αδιαθετησω.λετε να ειναι σημαδι η ειναι πολυ νωρισ ακομα?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλησπέρα..!! Ειναι λίγο νωρίς για συμπτώματα.

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια! Είμαι νέα στο φόρουμ και αλλά σας διαβάζω πολύ συχνά και μου κρατάτε παρέα τις ώρες αγωνίας που περνάω κάθε μήνα όπως όλες μας με την ελπίδα ότι ότι κάθε φορά είναι και η τυχερή. Με τον αρραβωνιαστικό μου έχουμε ξεκινήσει προσπάθειες από το Γενάρη του 2014 (χαλαρά όποτε τύχει και ας μην είναι οι γόνιμες απλά ήταν ελεύθερες οι επαφές) αλλά μόλις πριν από δύο μήνες έκανα εξέταση και είδα ότι έχω υποθυροειδισμό χασιμότο τον οποίο και ρύθμισα οπότε οι προσπάθειες ξεκινάνε εκ νέου με νέα δεδομένα. ΄Εχω κύκλο περίπου 32 ημερών και σήμερα είναι κανονικά να αδιαθετήσω.. για να δούμε.. δεν έχω κανένα σύμπτωμα..  έχω μόνο κάτι πονάκια αριστερά και δεξιά χαμηλά αλλά αυτά τα είχα και πριν δύο εβδομάδες. ο γιατρός μου είπε ότι αν δεν έρθει σήμερα η περίοδος να πάω την Τρίτη να μου γράψει χοριακή.. Λέτε;;;; 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλος ηρθες στην παρεα μας σε καταλαβενω και εμενα μου βρικαν θηριώδη..! ΕΕγω τον ρύθμισα και χαλασε η περίοδος μου..!! Μακαρι κοπελα μου..!! 

Δημοσίευση

καλησπερα κοριτσια!!!κ εγω στην προσπαθεια βρισκομαι.αυτες οι μερες ηταν οι γονιμες κ εκανα προσπαθειεσ.περιοδο περιμενω στισ 2 του μηνα απλα το περιεργο ειναι οτι το στηθος μου εχει πρηστει απο τωρα οπωσ οταν περιμενω να αδιαθετησω.λετε να ειναι σημαδι η ειναι πολυ νωρισ ακομα?

Γεια σου κ απο μενα Κατερινα! περιμενουμε την ιδια μερα να αδιαθετησουμε....το νιωθω κ εγω αυτο που λες,αν και πιστευω οτι ειναι απλα ενοχλησεις της ωορηξιας η απλα ιδεα μου

Δημοσίευση

εγω ναντια μου δεν το εχω νιωσει ξανα τοσο νωρις πριν την περιοδο κ γι'αυτο μου φανηκε περιεργο!εχω απογοητευτει!!αφου σκεφτομαι αν δεν μεινω αυτο τον μηνα να παω για σπερματεγχυση!!!ενω δεν εχω καποιο προβλημα ουτε εγω ουτε ο αντρας μου δεν μπορω να μεινω

Δημοσίευση

εγω ναντια μου δεν το εχω νιωσει ξανα τοσο νωρις πριν την περιοδο κ γι'αυτο μου φανηκε περιεργο!εχω απογοητευτει!!αφου σκεφτομαι αν δεν μεινω αυτο τον μηνα να παω για σπερματεγχυση!!!ενω δεν εχω καποιο προβλημα ουτε εγω ουτε ο αντρας μου δεν μπορω να μεινω

Κατερινα μου προσπαθήτε καιρο?

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.