Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 372.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια, και εγώ πέρυσι τέτοια εποχή παντρεύτηκα....άντε όλες μαζί να κάνουμε παιδάκι!

Δημοσίευση

κελλυ, εμείς παντρευτηκαμε μαζί , ιδια περιοδο εννοώ :P
Maκάρι και οι εγκυμοσύνες μας να συμβαδίζουν, ολες μαζί εδω!

Δημοσίευση

Εγω αυτον τον Μαιο  αλλα ξεκινησαμε τωρα την προσπαθεια..Για να δουμεεε!!!:):):)

Δημοσίευση

Κοριτσια εγω την ωορρηξια την καταλαβαινω πολυ εντονα.Εχω εντονους πονους 2-3 μερες και καταλαβαινω και απο ποια ωοθηκη γινεται.Εσεις??

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγω δεν τιν καταλαβαίνω.! Με τα λεγόμενα του γυναικολόγο μου παω.!

Δημοσίευση

Παντως και εγω που την καταλαβαινω νομιζα πως στους πρωτους πονους που ενιωθα, ειχα ωορρηξια.Γιαυτον το λογο πηρα αυτον το μηνα τεστακια να το τσεκαρω απο περιεργεια και προς εκπληξη μου τελικα θετικο βγηκε την 3η μερα πονων.

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μια Χαρούλα..!! Μακάρι να μας πεις τα νεα σου πολυ σύντομα..! Ποτε περιμένεις περίοδο.?

Δημοσίευση

εχω ακομα 30 του μηνα περιμενω.Αφου αυτες ηταν τωρα οι γονιμες μου.Το τεστ εδειξε θετικο προχθες και διαβαζοντας τις οδηγιες λεει ,οτι το πρωτο θετικο που θα δεις, σημαινει οτι σε 24-48 ωρες θα γινει ωορρηξια, αρα..χθες(που το ενιωσα και παααρα πολυ εντονα)..αντε να δουμεε!Μακαρι ν αυπηρχε ενα τεστ που θα ξεραμε καπακια την επομενη μερα τι εγινε χαχααχα αλλα..:)

Δημοσίευση

Kαλησπερα κοριτσια! ναι κ εγω την καταλαβαινω την ωορηξια,εχω συμπτωματα περιοδου απλα ειναι λιγοτερο εντονα

Δημοσίευση

Ναι ετσι λενε οτι ειναι καλο..θα δειξει στην πραξη βεβαια!!Την καλημερα μου κοριτσια!!

Δημοσίευση

Καλημερουδια!!Εσυ αδιαθετησες ή ακομα περιμενεις?-μπορει να το εχεις γραψει και να μη το ειδα συγνωμη!!-

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγω ακομη περιμενω αν δεν ερθει θα κανω κανενα τεστ. Ηταν να έρθει πριν απο 11 μερες αλλα ακόμη τίποτα

Δημοσίευση

εχεις αρκετες μερες καθυστερηση ε??Λες??Μακαρι..ο μεγαλυτερος σου κυκλος ποιος ειναι?τωαρ εισαι πανω απ τον μεγαλυτερο κυκλο??

Δημοσίευση

αααα αυτο ειναι πολυ καλο και ελπιδοφορο!!Ευχομαι ολοψυχα ν αμην σου ερθει για πολυυυ καιρο η ακατανομαστη!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μακάρι.. αλλα δεν θελω να χαίρομαι.. γιατι αν έρθει θα στεναχωριθω..

Δημοσίευση

Παντα με συγκρατημενη αισιοδοξια..εννοειται..Αλλα δικαιουμαστε μωρε να εχουμε ελπιδες..αλλωστε στο ξανα ειπα..ειμαι γουρλου!!χιιχχι Ολα να ερθουν οπως τα θελουμε ολες μας!

Δημοσίευση

Γεια σας κοτιτσιαααααααα!!!!!!!ελπιζω και εύχομαι να έχετε όλες πολυ πολυ γλυκά νεα !!!!νικη σε έχω στο μυαλό μου κ ολο μπαίνω κ διαβάζω τιποτα ακομα η περιοδος 'σου  !!!!!!!!! ?????????

εγω ειμαι καλα δόξα το θεό ελπιζω να συνεχίσω έτσι 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.