Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 372.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

Καλησπέρα κορίτσια!! Τι κάνετε?? Συγνώμη που χάθηκα αλλά η ψυχολογία δεν ήταν και στα καλά της αυτές τις μέρες!! Λοιπόν, έκανα χθες (27η μέρα) χοριακή και ήταν 2,3 αρνητική... Στεναχωρήθηκα ναι μεν αλλά... Πάμε τον άλλο μήνα!!

Δημοσίευση

καλησπερα κ απο εμενα!!σε καταλαβαινω revelator γιατι κ εγς μετα απο μια εγχειριση που εκανα ξεκινησα προσπαθειες για παιδι κ οταν μου ηρθε περιοδος απογοητευτικα πολυ.εκλαιγα ολη μερα!ελεγα δεν θα μπορεσω ποτε να κανω.μακαρι καποια στιγμη να ερθει κ σε μενα

Δημοσίευση

μονο θετικη σκεψη!!κ να μηη το βαζουμε στο μυαλο μασ!!!αυτο τελικα ειναι το χειροτερο

Δημοσίευση

ειναι δυσκολο οταν ειδικα το θελεισ πολυ κ προσπαθεις καιρο!!αλλα βρες με κατι να ασχολεισαι!!!απλα να απολαβανεις αυτο που κανεισ!!!να μην εχεις το μυαλο σου οτι το κανεις με το μονο σκοπο να μεινεις εγκυοσ

Δημοσίευση

Αααχχχ εχεις δικιο!! Θα προσπαθησω να μην το σκεφτομαι και οταν θελει ας ερθει!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σωστά κορίτσια revelator δεν πειράζει μην στεχαχωριεσαι 

Δημοσίευση

Το "μη στεναχωριέσαι" μια κουβέντα είναι! Το ξέρω ότι έχετε δίκιο και τζάμπα χαλιέμαι αλλά.. Είναι αυτό το "αλλά" που μας τρώει...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Σε καταλαβενω και εμενα αυτο το αλλά με τρώει 

Δημοσίευση

Γι' αυτό δεν γράφουμε όλες εδώ...γι' αυτό το αλλά...

Όλες προσπαθούμε, απογοητευόμαστε, ξανά προσπαθούμε, κάνουμε θεραπείες, εξετάσεις, υπομονη, αλλά ρε κορίτσια αξίζουν όλα αυτά τον κόπο για να γίνουμε μανούλες...οπότε μην το βάζετε κάτω και συνεχίστε μέχρι όλες να ανακοινώσουμε τα ευχάριστα νέα!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Ακριβός.. τι ωραια που το ειπες Τελικά Όλα αξίζουν..

Δημοσίευση

Γεια σας κοριτσια!! Εγω καλα ειμαι!! Ειχα ενα θεμα χθες με το εντερο μου και ποναγα πολυ αλλα τωρα καλυτερα!! Αυριο περιμενω την ακατανομαστη!! Σνιφ...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Μακάρι να μην σου έρθει...!!!! Περαστικά σου..!! Εγω κορίτσια σημερα ειμαι κομμάτια όλη την μερα κυμαμαι ξυπνάω Άννα 3 ώρες και μετα απο 10 λεπτα ξανά κοιμάμαι..!!! 

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Καλημέρα κορίτσια... τι κάνετε..??? Η εγκυουλες πως είστε..?

Δημοσίευση

Γεια σας κουκλιτσες μου. Καλά είστε; Εγώ χάθηκα γιατί έχω αλλαγές στην δουλειά και γύρισε και ο αντρουλης μου από ταξίδι και χαλαρωνουμε παρεουλα. Εγώ αποφάσισα ν μην πάω πάλι για ένεση και να πάρω μια δεύτερη γνώμη και στην τελική χαλαρά γιατί δεν προσπαθούμε και πολύ καιρό 7 μήνες και όχι με στόχους και εντατικά. Γι λετε; Μου είπαν τον Γαβαρη στο Έλενας και τον Άρη Τσιγκρη;...για πείτε γνώμες

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγω δεν ξερω να σου πω για αυτους του δυο δεν τους εχω ακούσει. Καλα ειμαστε καταταλα εσυ.? 

Δημοσίευση

Καλά λίγο κουρασμένη πονανε χέρια πόδια αλλά γενικά καλά είμαι...

Δημοσίευση

Γεια σας κορίτσια μου! Πως είστε;διαβάζω τα νεα σας!αντε σιγά σιγά να ανακοινώσετε όλες τα ευχάριστα νεα!

Δημοσίευση

Έχει κάποια να μου προτινει έναν καλο γιατρό στο Έλενας; Θέλω να πάρω μια δεύτερη γνώμη και αν χρειαζόταν να κάνω αυτές της ενέσεις. 

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.