Μετάβαση σε περιεχόμενο
View in the app

A better way to browse. Learn more.

mammyland

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

Προσπάθειες Για Παιδί

Featured Replies

• Απαντήσεις 7.3k
  • Εμφανίσεις 372.9k
  • Created
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Most Popular Posts

• Καλημέρα! Εχτές ακούσαμε καρδούλα...

• Καλημέρα ...που χαθήκατε όλες ;;;; Cybele , tet , κυριακή , happy , emma  και όλα τα υπόλοιπα κορίτσια τι γίνεται ;; Ρακούν θα συμφωνήσω μαζί σου... σε οτι αφορά το σχόλιο σου για τα φάρμακα . Πάντα μ

• Καλησπερα κοριτσια μου ενιωσα πολυ την αναγκη να σας γραψω...ειμαι 33 χρονων και θεωρω πως πιο απαισιοδοξο ατομο απο εμενα δεν υπαρχει!σε παρα πολυ μικρη ηλικια μολις 14 χρονων με χιλιες εξετασεις και

Posted Images

Δημοσίευση

Εεε ναι Νικη μου το χω ριξει στις βολτες, γτ να καθομαι να σκαω;; Ανυπομονω για την Τριτη που θα παω στο γιατρο, να δω τι θα μ πει..

Δημοσίευση

Βρε κορίτσια, θα με τρελάνει ο κύκλος μου εμένα... Ενώ τόσες μέρες είχα απλά πολλά υγρά, σήμερα είδα πάλι αυτά τα λευκά που βλέπουμε μετά την ωορρηξία!! Τι κουλό είναι πάλι κι αυτό, ποιος ξέρει;;;

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δεν ξερω... να σου πω γιατι δεν το λες στο γιατρο σου?

Δημοσίευση

Καλημέρα κορίτσια μου... Τι κάνετε;; Νίκη θα το πω.. Την άλλη βδομάδα θα πάω λογικά!

Δημοσίευση

Καλά και εγώ κοπέλα μου!! Άσε γιατί μου είπε κάτι μία κοπέλα και με έβαλε σε σκέψεις.. Λέει πως αν έγινε η σύλληψη όταν κάνεις πιπί έχει λέει κάτι ασπράκια που κολυμπάνε στα τσίσα!! Και εγώ τα είχα... Αυτή λέει έτσι κάνει και ξέρει πότε είναι και πότε όχι... Έκανα και τεστ βέβαια, αρνητικό...

Δημοσίευση

Αλλά περιμένω στις 10, το κανα πολύ νωρίς!! Αν και μάλλον δε νομίζω να ισχύει, δε ξέρω αλλά νομίζω ότι δεν...

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Δεν ξερω να σου πω δεν εχω ακούσει τιποτα τετιο..!! Περίμενε να δεις 

Δημοσίευση

Καλα ναι, δεν εμειναν κ μερες.. Προς το παρων εχω 37,6 κ ξαπλωσα γτ νιωθω κομματια.. Φιλακιααα!!!

Δημοσίευση

Εγώ πρώτη φορά ακούω κάτι τέτοιο. Δεν νομίζω να ισχύει γενικά, μπορεί να είναι κάποια αντίδρασή του οργανισμού της συγκεκριμένης κοπέλας. Θα περιμένουμε μετά τις 10 του μήνα να μας πεις τα νέα σου. 

Εσύ Νίκη μου τι κάνεις?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Εγω περιμενω να ερθει η περίοδος μου αυτες τις μέρες... εσυ..?

Δημοσίευση

Εγώ σήμερα τελειώνω τα primolut και περιμένω για περίοδο. Αν δεν έρθει τις επόμενες 7 ημέρες πάω για β-χοριακή...αλλιώς χαπάκια για ωορρηξία!

Δημοσίευση

Αχ κοριτσια μου ολες μαζι περιμενουμε.. Χιχι, λετε να ναι καλο σημαδι;;; Μακαριιιι.. Πωπω κοριτσια μου εγω αυτες τις μερες εχω τρελα νευρα.. Τσαντιζομαι με το παραμικρο... Ριξαμε κ τον τσακωμο μας.. Χαχα!!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Χαχα δεν πειράζει.. Μονο να μην το κρατάτε.. που και που δεν πειράζει ενας τσακωμός κανει ρην.Αγάπη πιο δυνατή.. 

Δημοσίευση

Καλα ναι, αφου δεν του ριξα καμια κατσαρολα στο κεφαλι καλα ειμαστε... ? χιχι...

Δημοσίευση

Τι κανετε κοριτσάκια !? εγω όλα καλα για την ωρα . Όλες μαζί περιμένετε !! Άντε μα εχουμε ωραία νεακια !!!:x

Δημοσίευση

Νικουλα μου όλα καλα για την ωρα !! Ελπίζω να τα καταφέρω αυτή τη φορα ?

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Θα τα καταφέρεις έγινε μια φορά δεν σιμενει οτι θα ξανα γίνει...!! Θετικη σκέψη..κοπέλα μου

Δημοσίευση

Didaki γεια σου.. Ναι ολες μαζι κ δεν περνανε οι ρουφιανες οι μερες.. Τελειωσαν κ τα λεφτα γ βολτες... Χαχαχ!! Θα τα καταφερεις ειμαι σιγουρη, απλα μην το σκεφτεσαι.. Τι ειπα τωρα ε;;; Χαχα!!

Δημοσίευση
  • Συντάκτης

Didaki γεια σου.. Ναι ολες μαζι κ δεν περνανε οι ρουφιανες οι μερες.. Τελειωσαν κ τα λεφτα γ βολτες... Χαχαχ!! Θα τα καταφερεις ειμαι σιγουρη, απλα μην το σκεφτεσαι.. Τι ειπα τωρα ε;;; Χαχα!!

χαχαχα πανε τα λεφτά... μια απο τα ίδια και εγω..  

Συμμετοχή στη συζήτηση

Μπορείτε να γράψετε τώρα το μήνυμά σας και να εγγραφείτε μετά. Αν έχετε ήδη λογαριασμό, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε το μήνυμα με το ψευδώνυμό σας.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Απαντήστε σε αυτή τη συζήτηση...

Πρόσφατες Απαντήσεις

Νέες Συζητήσεις

Account

Navigation

Αναζήτηση

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.